Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ruh çürümesi

miss_black

Öne çıkan mesajlar

evet artık resmen çürümüş bir ruhum var.nedensiz yere can sıkıntıları,hır gür çıkarmalar.kalabalıktan sıkılıyorum ama yalnızca kendime tahammülüm yok.yalnılık sıkıyor,kalabalığa girdiğim anda neye uğradığımı şaşırıyorum.düzeltmek için çok uğraştım.herkes farkında bu bendeki garip ruh halinin.kimse sesini çıkarmıyor.daha doğrusu şu durumda sağım solum belli olmayacağı için çıkaramıyor.
en son çare bir psikologa görünmek sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar klasik olsa da ''zamanla gecebilir''. (yüksek bir ihtimal) gecmese bile , yalan olursun sadece o kadar.
simdilik yapabilecegin tek sey '' böhüea ben bunalimdayim , karamsarim , gotigim'' modundan cikip , insan gibi davranmak. yani alttan almak.
cünkü ne kadar '' ben karamsarim'' diye üstüne basa basa tekrarlarsan , cikamazsin su anda oldugun durumun icinden
(anlatamadim ama olsun , berserklerdeyim ben azcik)
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar mı olur..aynı olmaktan hoşlanmam ancak bnm durumum da neredeyse aynı..
hani özellikle, baktığını görememek, duyduğunu anlamamak durumunda. hafızam da bocaladı iyice.
eylemsizlik
hayatımın en çürük yanı haline geldi. yapmam gereken güzel işler var, dersler var, okumam gereken kitaplar...noluo bilio musun..? zmn geçio, bn hiç bi şy yapmıorm. ne yani?
bn de bilmiorm.
psikolog konusuna gelince, bna hiç etkisi olmıcaktır, çnkü bn kendimi çözmüş durumdayım, uzun uzun annemle vs.. de konuştum. sadece bölle böllee..zmn çabuk geçsin, sınava giriym, üniye başlıym die bekliorm da onun için de bu gzl işleri, çalışmaları yapmak lazım be güzelim! bunu kafana soksana...yok işte. bi de bn arkadaşlarımdan brz soğudum ya da çok hepsini kaybettim...ya da hiç dostum yok artık.
peki,
neden?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...