Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

focus uo shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copyright © 2006-2010 sanitariumuo.tr.cx ®. all rights reserved eyt be siteleri bile cok saglam :d yukarda sagopanin radyo resmi falan cok ii olmuş helal sago rule fokuşşş suxşşşş
Mesaj tarihi:
lol bab the kenk of the bab of the kenk uo shard acılıyor.

owner fransüxa
admin falansüxa
dev filansüxa
gm babsüxa
sıır nihahahomsüxa
konzolor :psüxa

shardımız saatte 327.411 km/s hızı ile gelip hmm yane bu soruya denklem kurarsak 6x = 327,411 ise x = ? ki bu bir denklem olmadı kandırıkcı ben neyse

sharıdmız patlamya hazır saattli bombadır. sevgili izleyenler yapımda ve yayında şaapan herkez tşk dilemeyi borç dilerim . öeh çok kastım yoruldum öf.
Mesaj tarihi:
ultima online hala devam ediyormu ya.bkmadnzmi kardesim saniye basi bug adim basi hile her sabah kahvalti ve aksam ustu yeni server duyurulari.tavsiyem brakikn bu isleri devam edin.fokus uo shardada basarilar 1milyon mbit baglanti var bende yardimci olabilirim :)
Mesaj tarihi:
bu server bi kere 256 k baglantidan acik degil!www.efornet.com bu hosttan acik gir sor istersen [email protected] a focus pvp die bi server warmi de bakalim 100mbit baglantidan aciktir server herkeside beklerim..
Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar ben aslan balyozyürek,
server sahiplerine bir sualim olacaktı.

bütün skillerde peğaş* olmasına rağmen neden teyming ve hiyıling skillerinde peğaş yoktur?
bunun zebula sıkrıplarıylan bir alakası var mıdır?

arz ederim.
saygılar
teşekkürler.

*ph = power hour
Mesaj tarihi:
said:
efenim yurtdışı bağlantı 100mbit denseede türkiye çıkışı 1mbit dir.yani 60 kişi zor kaldırırı.hiling ve temingi niye açmadınız peki phsını

lutfen hıylıngle teymıngde olmasın cok sey ıstemeyın sıtesı bıle var cok sey ıstemeyın
Mesaj tarihi:
swa
pati 21 şubat 2006, salı - 20:53 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar..bole amelelik yok falan yazmissiniz o kadar cok anniosaniz sphereden gelin servera spc gorun mk doru durust konusun..once s.criptten annayin gelin sonra konusun..

lan pich.senın gtünü skrm bak. adam ol sizin yazdığınız ezik ezik war horse asd ostard s.criptlerini ben zikimle yazarım.burdaki herkezde yazar allahın amelesi s.cript çalıp server açıyorsun bide scpleri gör deme bari.senin yazdığın scp i zikiyim.

fatal war lamerları gibi a.q herkez... demeç demişti damage e o andan sonra dalga geçmeye başladım shardla pek bi salaklar.bi bok bilmiyorlar
Mesaj tarihi:
scp diyene bak :p çalıntı site çalıntı scpler yalan sponsorlar vs vs böyle biryere gelemezsiniz hele küfürle çok yazık uo bunların eline düştü gidin super mario oynayın !..
  • Yeni Oluştur...