Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dün gittim bu filme, coooook begendim filmi; hakkaten ozen gostermıs adamlar cok cok cok begendım. yeterınce de guldum zaten =). kesinlikle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben de beğendim :) (başka topici açılmamış mı ya bu kadar zamandır?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 komikmi cidden? fragman kötü gelmişti bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben de çok umutluyum bu filmden. mutlka izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya dırek gulmek ıcın gıtme fılme ızlemek ıcın gıt. espriler hakkaten duzgun, yanı salaklıklara dııl esprilere guluyorsun. guzel film verdıgın paraya ve zamana deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 haluk biliginer'in oynadıgı her filme giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evet film, güzel espriler biraz kaba kaçıyo, söylenenler dilin türkçeden biraz kaçması nedeniyle anlaşılmıyo ve sonuda üzdü beni biraz. ama kesinlikle gitmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 walla altyazılı olsa yeriymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bazı yerlerde altyazı var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gerçekten harika film ama insanlar kurtlar vadisi gibi salak filmler izlemek istiyor malesef.o yüzden bu film onun gölgesinde kalacak. böyle güzel şeyleri milyonların izlemesi gerekirken kurtlar vadisi gibi şeylerin izlenmesi gerçekten çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 makyaj ve kupelere bittim super bir filmdi herkese tavsiye ediyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 herkesin zevki ayrı mesela ben kurtlar vadisini çok beğeniorum ama sen beğenmeyebilrisin bu senin eçimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kurtlar vadisi kavgasına dönmesin topic lütfen. merak ettim,izleyecem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 fragmanini gördüm , bu filme gitmeliyim dedim. gidicem bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 haftasonu gittim gayet keyif aldım..espriler fln cok duzgun,gercı arada karagozun kaba esprılerı de var ama olsun:) ozellıkle sebnem donmez'ın oyunculuğuna bayıldım;onun yanında ayşe tolga da iyiydi bence.kesınlıkle tavsıye ederım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 çok güzedli be,hastası oldum.kesinlikle izlemeye çalşışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 izlediğin en iyi turk filmlerinden diyebilirim izlenmesi gereken bi film muzikler olsun oyuncuklar olsun goruntuler hersey 10 numara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben fragmanını izledim ki zaten 15-20 dk idi ve sadece 1 kere güldüm azcık.. seretmedim filmini daha ama bence çok ii olmasa gerek.. o kadar fragman yayınladılar hiç gülmediisem filmden şüpeliim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zaten çok ciddi bi komedi unsuru yok. ben baya güldüm de asıl olarak masal filmi. yönetmen de böyle söylüyo zaten. çekimler, set, müzikler falan tam masal havası katıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 film düsündüünüzden daha az komik bunu soleyebilirim film izlediim en ii türk filmlerinden de deikl açikçasi lan kv ye gidemedm ben daha keske kv ye gitseydim kurtlar vadisi bundan 5 kat daa iidir bence yada dabbe [ mesaj 26 şubat 2006, pazar - 02:12 tarihinde, onurlu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 02:14 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence sanatsal açıdan bu ikisinden de daha iyi. ikisini de izledim o diğerlerinin. dabbeyi zaten geç, kv sanatsal bi içerik taşımıyodu. e türkiye de masal sinemasına hazır değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben gülmek için kendim kasmak zorunda kaldım ciddiyim kendimi kasmasam gülemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tamam zaten komedi filmi değil masal filmi ama masal filmi denirse kimse gitmez. o kadar sinema kültürü yok bu ülkede. hangi sanatsal filme gidildi ki adam gibi şu ülkede?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 masal filmi olduunu bilseydim gitmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 diyorum işte o yüzden ööle söylemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar