2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaw nazar değdi avrupadaki gururumuza . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 maci izliyemedim , dinliyemedim muhtemelen maglubiyeti haketmisizdir , isallah roportajlarda yazanlar gibi her maca final maci gibi cikarlar ve seyirci ye hak etti de kazandi dedirtirler . diger turlu sampiyon olsakta ne galatasaraylilarin ne besiktaslilarin nede diger takimi tutanlarin agzindan dusmeyiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nagmalup şampiyon olcaktık bölesi kısmetmiş megersem. olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nağmalup şampiyonluk ağabeylere özeldir. yerinizi bilin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 fener puan kaybettimi,bizde ediyoruz..fener fark attımı bizde atıyoruz..muhtemelen bu hafta yeniliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 berabere biter gs maçı. bu arada fb luci ve anelka ile 2 gol kaçırdı. hakemler artık baskılara cevap veriyorlar mis gibi pozisyona ofsayt dendi maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 1 kere cevap verir 2 kere cevap yerir.sonunda hak yerini bulacak nasıl olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 heauhe hakem yüzünden kaybettiniz dimi dguhsdughsdughsdughsdughsdughdsughsdughsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 biz kaybetmeyiz mumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 haftaya görüsmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 allahtan galatsaralı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu topici açarken 2pac in yüzündeki huzuru görebiliorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya gs de berabere kaldı üzüldüm şimdi ya..ne oldu bu gs ye.. yalnız hakem 3 dk uzatma wrrdi 5 dk oynandı o da güzell.. buarada gs 10 kişi oynadı yarım saattir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 maçı staddan seyrettim. rezalettik. en ufak kazanmayı hak etmedik. böyle oynarsak beşiktaş bile bizden puan alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hayret yahu , hakemler fenerbahceyi kayiriyor diye aglayanlar bu mac icin hic bi yorum yapmamislar hehe. bumudur sizin futbol gorusunuz? ofsayt olmayan pozisyonda anelkaya ofsayt calinmasi , ki %90 takardi o pozisyonda 1 e 1. ahmet yildirimin serkan balciya yaptigi hareket sonrasi 2. sari karttan kirmizi almamasi. ha noldu? nerdesiniz arkadaslar bakiyorum sesiniz cikmiyor. her fb mac topiginde at gozlugu takip yorum yapan arkadaslar nerdeler simdi? niye hic yorumlari yok? birakin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben hep derim bu gibi olaylar zamanı geldikçe birbirini nötrler diye. öyle de oluyor nitekim. ama bazı durumlar da nötrlenmesini beklememeliyiz yani bütün stad görüyor da hakem görmüyorsa bişeyler aranmalı. sizin bir pozisyonda hatalı bayrak kalkıyo belki ama bu nerdeyse her maçta oluyor. maclarda cok sık rastlanan bir hatadır yani bu. ama sen herkesin gözü önünde voleybol oynarsan ve bunu orta hakem görmez hadi onu geçtim yan hakem de görmüyosa zaten diyecek birşey yoktur. yani bir ofsayt ile iki kere elle oynama, defalarca bedavadan son dakika penaltılarını karsılastırıyosanız yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 %90 takar miydi? valla ayni macta gorduk aslinda %90 takamadigini. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 karşı taraf golu elle atıp feneri yendiğinde yada yok yere kırmızı kart gösterilerek 10 kişi kalındığı için yenildiğinde birbirini nötrler zannedersem. bariz hakem hataları ile aldığınız puanın haddi hesabı yok neyazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 her şey ii hosda anlamadigim bi nok ta var..avrupadaki gururumuz sözüyle kastettigin fener mi?eger öleyse bence bu bölüme hic ugrama,bulasma git kumda oyna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar