Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Ah jnms pegasüs gelmiş bir de abilerini tehdit ediyor . Yerim seni ben ufaklık , minik arkadaşlarınla oyna sen bazı bazı , biraz büyü , cibilliyet sahibi ol biraz , sonra gelip tartışırsın ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 genelde fake açıp o heyecanı yasardık zamanında biz edit:mesela =p [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:31 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 o kadar laf yesem , ben de öyle gecistirirdim eminim. o yüzden devam et. ama o smiley olmamis oraya.=(((((8 lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasusun alpellaya doyduğu an. go hom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 adim firat yasim 21 buyuk kucuk hic farketmezzz isteyeni samsun ondokuz mayis universitesi campusune bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hö?:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 omg adam eski uoculardan galiba, kafe wars döneminden heaheah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Oha senden de kalmış pegasus be . Biz soyunuz tükendi sanıyorduk , çok sevindim şimdi . Forumdan adres vermece , asıp kesmece . Yaşasın hemzeminlik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 adım fenasi soyadım kerim 1.80 boyundayım. siyah gözlerim kara kaşlarım var. arkadaşlarım kalçalarımın dolgun olduğunu söyler. ama bunun ne işe yarıyacağını bilmiorum. saygılı, terbiyeli sohbete varsan benimle gel. tut elimden. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 icinde bi damla delikanlilik kirintisi kalan benim yaptigimi yapar oyle forum efeligiyle olmuyor canim subyancigim [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:42 tarihinde, pegasus_end tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Fikirtepenin bağrından kopup geldim . Gerisi fotoşop . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kopmus oldugun belli zaten osuruktan teyyare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasus artık sana helalinden bir oha demek istiyorum. ve hayretle izliyorum seni. sübyancı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bi tarafta "ergen kız problemleri" , öbur tarafta "adresim bu gel teke tek" başka bi tarafta "ayy bende aynılarını yaşadım , böyle böyle yap"lar. arkadaşlar iyi misiniz?????? yoksa bunlar sadece bana mı garip geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kopan ben değilim yavrucum sen yine anlayamadın ya . bi kere de tek seferde anlasan nolur ? bak biz senin gibi böyle forumlarda insanlara laf yetiştirmekten başka meşgul olacak işi olmayan insanlar değiliz , işimiz gücümüz var , engel oluyorsun , yoruyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yalan bunlar hepsi yalan adamin yan makinasindan yazsam gorse bunlari yine gikini cikartamaz yazar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 panik atak geçirmiş olabilirsin 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben sevdim pegasus'u.kolpa olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kac kisisiniz siz suru psikolojisi tutsagi yurdum delikanlisi,isin varsa yetistirme laf benim isim yokki yaziyorum belki ara verdim dedim sunlara bi catayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kisisel olarak tanimadigin bir insani kolpalikla suclamak düsüncesi yeterince kolpa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arkadaşın evlere şenlik bi "okulda vahşet" topici vardır ki efsanedidir. yanlız olmadıgımın da kanıtıdır. http://forum.paticik.com/konu.php?id=165139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 geçmiş olsun da benim anlamadığım bir anda terleyince neden bıcaka sarıldın . neyse acil çıkış yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lazer pıçaklar soğuk oluyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 niye o topici ben çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar