EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 öfkemi bide buraya kusayım bi bilen vardır belki diye düşündüm *kusmaya başlar* şimdi benim bi tv kartı vardı şimdi onu kardeşimin alete takıp yeni bi tv kartınıda benim alete taktım niye eskisini kardeşimin alete taktığımı soracak olursanız; bu eskisiyle xp de ses alamıyodum, sadece görüntü veriyodu yenisini taktında nooldu diyenleriniz olmuştur şimdi elbet nolacak onada driver uyduramıyoruz kendisi avermedia oluyor bt878 chipseti var radyosu var hakkında bildiklerim bu kadar 3-4 tane driver çekip denedim bu özelliklerle benzeşen yüklemeye çalıştığımda bu alçak xp dediki; bu veri bizim buralarda geçmez kardeşim bende dedimki o zaman kafam girsin sana napıcam şimdi bi fikri olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 artık driverları kurmayı başardım ama görüntü var ses yok winxp ile tv kartından sex alabilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 tv kartından sex mi walla ses olsada bilemicem[hline]MKC ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 tv kartından ses kartına bağlaman gereken bi line in kablosu fln var mı bnm çoooooooooooook eski bi tv kartımda ses almak için ses kartına bağlıyodun tv kartını kısa bi ara kablo ile. 2 ucuda walkman kablosunun ses soketine takılan ucu gibi olması lazım. bide ses ayarlarından "line in" mute edilmiş mi bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hoca 98de problem yok line in kablosunda sorun olabileceği kanısına vardım ama xp ye geçince başladı problem şimdi speakeri direk tv kartının ses çıkışına takmayı denedim ses alabiliyorum demekki ya ses kartının ses girişinde sorun var yada ara kablo .öte gelmiş oh be rahatladım şimdi en azından sorunu biliyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 üzme canını eagle eye bir bira iç geçer..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Çok salakça olcak ama Ses denetiminde line inde sorun görünüyor mu? yani mute kısıklık filan?[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 orda sorun yok yani mute falan değil seste açık kabloyuda doğru yere taktığımdan eminim(ki ben nolur noolmaz diye diğer girişleride denememiş değilim hehe) ara kablodada sorun yok çünkü başka bi pc de denediğim ara kabloyu taktım yine olmadı sanırım ses kartının driverlarını yenilemem gerekiyor yada ses kartı ayarlarından line in i falan açıcaz yada bunun gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 line in kablosu gibi göründü,şimdi bana buradan. ama mesafe biraz uzak ya tam kestiremiyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 benim tv kartı fly 98.banada sürücü de öyle diyodu.arttık hiç kurmuyorum sürücüyü.doğrudan moretv den izliyorum sürücüye gerek kalmadan tv izliyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende ses gelmiyor moretv dede aynı line in kablosunda sorun yok başka bi pc de denedim çalışıyor kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar