Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 güzel oldu bu. feanor'un yolculuğuna pek önem vermedim. noldor buzu geçişinin ve feanor'un ölümünün notaları... umarın beyenirsiniz. ve...lütfen yapıcı eleştiriler yazın. edit:büyük harf sorunu.tekrar upload ediyorum. [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 14:29 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 http://www.hemenpaylas.com/download/216218/gerge_-_of_the_return_of_the_noldor.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 begendim ben çok, guzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tebrikler cidden çok güzel olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sen mi hazırladın bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 eğer sen hazırladıysan bir amatör için cidden mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 süpermis valla tebrik ederim ama ''of the return'' ü cözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 of the return of the noldor : silmarillion'dan bir bölüm.noldor'un dönüşü. batıdan ortadünyaya geri dönen elfleri anlatıyor ve de feanor'un ölümünü.silmarillion'da ki her bölüm için bir beste yapıyorum. mükemmel bir kitaptır oku. beyendiğinize sevindim ama lütfen biraz eleştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bence de çok başarılı olmuş ama daha da başarılı olabilirmiş :d 0:50 de vurmalı bişeylerde girerse daha iyi tansiyon olur kanısındayım. 1:50 ile 2:40 arasındaki bölümde biraz uzunmuş gibi geldi 2:40 taki tansiyon yukselmesi daha erken olursa daha iyi olur gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 çok başarılı gerçekten. ama başlangıcında direk piano ile başlaması biraz batmış. oraya bi keman falan sokarsan yumuşatabilirsin bence. bu haliyle de güzel gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gerge seni takdir ediyorum. cok basarili bi calisma olmus. hll olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aslında başta bir timpani partisyonu da yazmıştım ama pek hoşuma gitmediğinden kaldırdım.uzun olduğunu düşünmüyorum-ne de olsa bu kısaltılmış hali:) dinlediğiniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. hangi program ile hazırladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kullandığım tüm programları aşağıya yazdım. yanında + olanlar bu şarkıda kullandıklarım. east-west quantum leap colossus + steinberg the grand vtsi + kyrie eleison gregorian chant vtsi finale 2006 + noteworty composer guitar pro 5 reason 3 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar