Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liseliler ve manitacilik mevzuati

Dela

Öne çıkan mesajlar

liseye göre değişir bilfen istek gibi özel liselerle mesele bi fenerbahçe lisesindeki kızlar farklıdır... özel üniverstelerde okuyan kızlar daha güzeldir ewt daha kolay oltaya gelir.ama liselerde genelde devlet liseleri özelikle zengin semtlerdeki devlet liselerindeki kızlar hem daha güzel hemde daha açık görüşlü oluyolar özel liselere nazaran ama tabi semte we okula göre deişiyor.

[ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:26 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende liseli bir manita istiyorum ama benim bu izmirde liseli hiç tanıdığım yok nasıl yapıcam yani yardımcı olabilecek olan var mı?eğer yardımcı olursanız allah katında büyük sevap kazanırsınız...ayrıca bir arkadaş sandalyeye oturtcan ayakları yere deysin yeter demiş,bende nefes alsın yeter bana diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

zmanında x lisesinin önünde biriken abazanlar güruhuna kızarken şimdi görüyorum ki paticikte de inanılmaz bi potansiyel varmış. şuan lise son sınıfların ortalama 1988 douğumlu olduğunu düşünürsek, benim kardeşim 90'lı. iyiki de erkekmiş. kardeşim kız olsa, ben ona sarkıntılık edicek benim yaşımda bi adamı öldüresiye dövemem mi? döverim. dövmeyen yanlış yapar. neyi tartışıosun ya, bırak!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende liseli bir manita istiyorum ama benim bu izmirde liseli hiç tanıdığım yok nasıl yapıcam yani yardımcı olabilecek olan var mı?eğer yardımcı olursanız allah katında büyük sevap kazanırsınız...ayrıca bir arkadaş sandalyeye oturtcan ayakları yere deysin yeter demiş,bende nefes alsın yeter bana diyorum...

sana ben balçova-pazar istihkametinde pazarcıların eşşekleri öneriyorum başlangıç olarak;level atladıkça charisma skill ine point verir ilkokuldan başlarsın yavaş yavaş artık osteoropoz zamanlarında üniv seviyesine gelebilirsin belki:d:d:d

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 03:17 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...