forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ne yani tekrar liseye mi yazılsın adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 jole suruyosa direk kaybeder zaten jolemi kaldi artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 liseye göre değişir bilfen istek gibi özel liselerle mesele bi fenerbahçe lisesindeki kızlar farklıdır... özel üniverstelerde okuyan kızlar daha güzeldir ewt daha kolay oltaya gelir.ama liselerde genelde devlet liseleri özelikle zengin semtlerdeki devlet liselerindeki kızlar hem daha güzel hemde daha açık görüşlü oluyolar özel liselere nazaran ama tabi semte we okula göre deişiyor. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:26 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sen uzmansın bu konularda cemalcim bize ders ver biraz dsafsdgxfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 cemalcan sen bir liste yapsana okul ve kızlar hakkında bizde ona göre bakalım en azından senin gibi bir tecrübeden yararlanmış oluruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar bende liseli bir manita istiyorum ama benim bu izmirde liseli hiç tanıdığım yok nasıl yapıcam yani yardımcı olabilecek olan var mı?eğer yardımcı olursanız allah katında büyük sevap kazanırsınız...ayrıca bir arkadaş sandalyeye oturtcan ayakları yere deysin yeter demiş,bende nefes alsın yeter bana diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zamanla cinsel tercihler degisebiliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla nefes alsın yeter diyosun ama nekrofili ye doğru gider senin durumun, dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nasıl bi konu bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 penthi gordum cinsel tercihim degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zmanında x lisesinin önünde biriken abazanlar güruhuna kızarken şimdi görüyorum ki paticikte de inanılmaz bi potansiyel varmış. şuan lise son sınıfların ortalama 1988 douğumlu olduğunu düşünürsek, benim kardeşim 90'lı. iyiki de erkekmiş. kardeşim kız olsa, ben ona sarkıntılık edicek benim yaşımda bi adamı öldüresiye dövemem mi? döverim. dövmeyen yanlış yapar. neyi tartışıosun ya, bırak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dovemezsin de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @ramses||; hayvansın + ziyansın, valla. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 02:53 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sen rahat ol wissy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaşlar bende liseli bir manita istiyorum ama benim bu izmirde liseli hiç tanıdığım yok nasıl yapıcam yani yardımcı olabilecek olan var mı?eğer yardımcı olursanız allah katında büyük sevap kazanırsınız...ayrıca bir arkadaş sandalyeye oturtcan ayakları yere deysin yeter demiş,bende nefes alsın yeter bana diyorum... sana ben balçova-pazar istihkametinde pazarcıların eşşekleri öneriyorum başlangıç olarak;level atladıkça charisma skill ine point verir ilkokuldan başlarsın yavaş yavaş artık osteoropoz zamanlarında üniv seviyesine gelebilirsin belki:d:d:d [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 03:17 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hasta ruhlu insan bi de sevap kazanırmışız, o kadar iyilik dururken senin pzvngin mi olacak paticik ahalisi zuhaha=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dela, senin ilacın ben de aslan, geçen annemin okula gittim gezdim sınıfları biraz, çok büyük yetenekler var gerçi insure paran yeter mi bilemem eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 0_o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oha griz baps seviyeli bir birliktelige yelken actim ben baktim ekmek cikmiycak diye, hic aklima gelmedi bak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @ramsesii; öhöm..öhöm..phhhhh.pahuhahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hmm bence cezbeden kısım etekleri.. her şey etekde bitiyor.. eteğin cazibesi evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 etek ve gömlek takım olmalı..mümkünse +kravat=)) [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:48 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 manita lafını acaip kıl oluyorum...kız fln diyin ya, manita ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ne kadar çok schoolgirl fantazisi olan varmış :) bence siz sevgilinize göre bir okul kıyafeti alın onu giydirin illa orjinali olucak die bir kaide yok ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 olay liseli olmasında diil pötikare etekte galiba... bencede giydirin bi etek 30luk hatuna verin eline fdd öss hazırlık kitabı al sana liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar