Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liseliler ve manitacilik mevzuati

Dela

Öne çıkan mesajlar

hmmm,ya o değilde abilerim ablalarım ben asla lise sırasında böle okulda manitasını kolundan tutup koridorlarda havamı atamadım hiç liseye giderken böle adam gibi sevgilim olamadı.
onun eksikliğini cekerim.

kaderim buymuş.

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 10:29 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

şincik liseli manita götürme tarifi veriyom kağıt kalem çıkarın(yemek tarifi gibim olucak ama).şincük önce kendine çeki düzen verilir.iyi kıyafetler giyilir saçlar ıslatılır jölelenir taranır vs vs.sonra lisenin önüne gidir ve çıkış saati beklenir.daha daha sonra sanki bi arkadaşı bekliyomuş gibi beklenir ve o sırada çıkan kızlar kesilir.güzeller tespit edilir ve onlarında size baktığını gözlemlediyseniz tamamdır.yemeğimiz pişiyo demektir:).servis yapmadan önce kıza doğru harekete geçilir sonrası yetenek işi diyem ben size ve servis yapılır afiyet bal şeker ola:)götüürrrrrrr!!!!eehheheheeh:))))
Sosyal ağlarda paylaş

@wildpervert o söylediğin yeri bilmiyom ama benim amacım kız dürtmek deil:).ilk önce kızla sevgili olalım kız dürtülmek isterse dürteriz yani ayıpsın ehüehüeühü:)))).ama amacım ilk planda dürtmek deil onu söyliyim.

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 14:50 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...