Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sor bakalim kizin matematik fen falan ozel derse ihtiyaci varmiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Penth halledersin sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 abi şöle evi olan hür ve her yola gelen ünililer varken peh :P (oha abarttım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gencler liseli dedigin 4 shot vodkaya sarhos olur, masrafi az olur da 18 yas mevzuati nedeniyle tckya gore basa bela olur. nitekim arka kapi hesabi backdoor abuse cakarsin, o semsiye acilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sdjkfashdgadf çüşşş ohaaa abowww,aman aman aman, o ne lan yaaaaw yaaaaaaa yuahhhhhhh tamam ya tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 4 shot vodka dediniz aklima geldi , gecen ay bagdat caddesinde 2 kiza hap attirmis delikanlilar nedenini bilirsiniz :! , kizlar birbirine girdi tokat falan ardindan polis falan ... bundan bi sonuc cikarin yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hmmm,ya o değilde abilerim ablalarım ben asla lise sırasında böle okulda manitasını kolundan tutup koridorlarda havamı atamadım hiç liseye giderken böle adam gibi sevgilim olamadı. onun eksikliğini cekerim. kaderim buymuş. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 10:29 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o kukuleta( :) ) olmasa havani atabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 (belirtmek isterim artık lise mezunuyum ve liseli sefgilim var pişman deilim cokta mutluyum) hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 al tepe tepe kullan bşy olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 öss ye hazırlanıyorsa kızın geleceğiyle oynama derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yiğit o resim ne abi ahahahahahahaha arenda'nın mesajına da ayrı koptuğumu belirtmem gerek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bozmaz herhalde sanmıyorum.. büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 manitaya(!) bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 resime bak postmodern azrail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şincik liseli manita götürme tarifi veriyom kağıt kalem çıkarın(yemek tarifi gibim olucak ama).şincük önce kendine çeki düzen verilir.iyi kıyafetler giyilir saçlar ıslatılır jölelenir taranır vs vs.sonra lisenin önüne gidir ve çıkış saati beklenir.daha daha sonra sanki bi arkadaşı bekliyomuş gibi beklenir ve o sırada çıkan kızlar kesilir.güzeller tespit edilir ve onlarında size baktığını gözlemlediyseniz tamamdır.yemeğimiz pişiyo demektir:).servis yapmadan önce kıza doğru harekete geçilir sonrası yetenek işi diyem ben size ve servis yapılır afiyet bal şeker ola:)götüürrrrrrr!!!!eehheheheeh:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ehe sonra da kızın sınıfında ki erkekler senin kıza baktığını görürler ve seni döverler dimi? biz öyle yapıyoduk sınıfın namusu adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sınıfın namusunu bırak oyle durumşarda birbiriyle gecinemeyen ağırabi fraksyonları birleşip onları o gözetlemeye gelenelri döver diye bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 o zaman o kızlarda zamparalık yapmasın bakmasınlar kardeşim benim günahım ne ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 üniden çıkıp orta okul-lise çıkışlarında bekleyip belki kız düşürüm diye takılmak yeterince dangalakça, taksiye atla bent deresine git 20 milyona halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 @wildpervert o söylediğin yeri bilmiyom ama benim amacım kız dürtmek deil:).ilk önce kızla sevgili olalım kız dürtülmek isterse dürteriz yani ayıpsın ehüehüeühü:)))).ama amacım ilk planda dürtmek deil onu söyliyim. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 14:50 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 havok o zaman atla taksiye, bogaz koprusune git kuscam de. 20 ytl de at adama atlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 niyekine dela kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dunyanin en guzel meslegi pompacilik da ondan. amator pompaciyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 oyoyoyoy ortalık gene bi karşmş gibim..sakin lütfen..saçma salak şeyler de tartışmıyın harbiden az sewiyeli olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar