sgecca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 çok az kullanılan bir class olduğumuz için bir araya gelip hem talent hem genel olarak tartışabileceğimiz bir topic açmak istedim. bilmiyorum burada kimler var kimler yok ama bütün druidlerin bir araya gelmesi özellikle alliance olarak görüşme için çok iyi olur düşüncesindeyim. sonuçta hepimiz bu tip oyunlardan keyif alıyoruz ve healer olarak ne kadar heal o kadar iyi bence :) saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=15133 burda bir araya gelmişi var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempardo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 mesela bl deki gulidsiz druidler kimler arayan fln varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 neden özellikle alliance mrk ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eee sonuçta karştı taraf bu dünyada düşmanımız ama tabii ki pati ortamında herkese saygılıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cunku karsi taraf inek ! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 he bizim serverin büyük baş kısmı bi araya geldi tokatladilar onyxia bacıyı :p [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 06:57 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Beni sec beni sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ne diyon dane dane konuş.. anlamıyom bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bomba valla bu bile horde alliance kavgasına döndürülmeli bence :). bu arada kendine güvenen bl'deki horde ile bl'deki allianceların bir araya gelip kapışmasına ne dersiniz bu arada. (nasıl fikir oldu ama).... bana buradan bl'deki alliance druidler haber versin hordelarla kapışalım tabii eşit sayıda olacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 /hug mööö :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bende buradyım drud olarakdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempardo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gulidsiz olan druid varsa mc farm olan gulidimiz bir adet druid ariyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya evet ya talentler gearlar hakkında konusabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaslar bari druid hakkında acıcık^^ bilgi werinde bosuna tıklamıyalım topiğinize :)) talentlar pvp e dair vsvs.. u re in the army now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya ben talentlerde hala karar kılamadım. hepsi ayrı bi guzel ya =) ondan diyemiyorum bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 geçende wow-eu forumlarında okudum. birisi "en çok zorlanılan 3 class" adlı bir topicteki yazılanlara göre puan vererek istatistik çıkarmış. en az puanı druid almış, mage'in altındaydı :d ben şaşırdım açıkçası. en azından bir mage olarak druid'ler başbelası benim için. druid olarak counter class'larınızı ve hangi özelliklerinizle onlara karşı avantajlı - dezavantajlı olduğunuzu yazarsanız sevinirim. bilgilenmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya bi warlock var belalı pvp olarak dusunursen baya avantajlı bır karakter druid. hele mass pvp de mucızeler yaratabılıyorsun ama duelde bilemem. ya ne bilim talent dizilimine bakıyor olay.druıd sunu dover bundan dayak yer dıyemessın kı talent ve oynayıs bıcımıne bakar. benım epicli 2 rog zorlayan arkadasım var duelde,ama bu adam magelere falan pek bısey yapamıyor mesela. survival hunterlar bela bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaşlar bana bl'de olup da alliance tarafında olanlar bir ben diyebilir mi belki onlarla özel olarak konuşmak ve onlara özel olarak yardımcı olmak istiyorum druid talentları hakkında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 druid rulezz ya o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 beni sec beni sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bi serverda druidler bir araya gelip onyxia kesmişti o geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hehe keser tabi ya ne gelse keser druid dediin hem healer hem warrior hemde rogue :) yanında bi de balance verelim isterseniz. bu arada arkadaşlar talent treeleriniz nereye? benimki balance ve nature's grasp ve range i arttıran talentlar favorilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar