Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druidler bir araya gelelim mi??

sgecca

Öne çıkan mesajlar

çok az kullanılan bir class olduğumuz için bir araya gelip hem talent hem genel olarak tartışabileceğimiz bir topic açmak istedim. bilmiyorum burada kimler var kimler yok ama bütün druidlerin bir araya gelmesi özellikle alliance olarak görüşme için çok iyi olur düşüncesindeyim. sonuçta hepimiz bu tip oyunlardan keyif alıyoruz ve healer olarak ne kadar heal o kadar iyi bence :)

saygılar....
Sosyal ağlarda paylaş

bomba valla bu bile horde alliance kavgasına döndürülmeli bence :). bu arada kendine güvenen bl'deki horde ile bl'deki allianceların bir araya gelip kapışmasına ne dersiniz bu arada. (nasıl fikir oldu ama).... bana buradan bl'deki alliance druidler haber versin hordelarla kapışalım tabii eşit sayıda olacağız :)
Sosyal ağlarda paylaş

geçende wow-eu forumlarında okudum. birisi "en çok zorlanılan 3 class" adlı bir topicteki yazılanlara göre puan vererek istatistik çıkarmış. en az puanı druid almış, mage'in altındaydı :d ben şaşırdım açıkçası.

en azından bir mage olarak druid'ler başbelası benim için.

druid olarak counter class'larınızı ve hangi özelliklerinizle onlara karşı avantajlı - dezavantajlı olduğunuzu yazarsanız sevinirim. bilgilenmiş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi warlock var belalı pvp olarak dusunursen baya avantajlı bır karakter druid. hele mass pvp de mucızeler yaratabılıyorsun
ama duelde bilemem.
ya ne bilim talent dizilimine bakıyor olay.druıd sunu dover bundan dayak yer dıyemessın kı talent ve oynayıs bıcımıne bakar.
benım epicli 2 rog zorlayan arkadasım var duelde,ama bu adam magelere falan pek bısey yapamıyor mesela.

survival hunterlar bela bu arada =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...