Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 pek muhterem garbıç ahalisi, acaba ben mi çok deiştim yoksa garbıç artık eski garbıç diil mi?yenileme döneminden önce herkesin bariz sewdigi bi kaç konu wardı,sürekli mesaj atılırdı orda muhabbet 24 saat olurdu,insanlar sabahlamaya kalktıında kesin garbıçdan bi kafadar bulurdu ne biliim en azından topicler daha bi hevesle takip edilirdi...yanlışım warsa kusura bakmayın,sakın celallenmeyinde herşey garbıçın daha ii olması için...bide ben meyhanemi özledim:d bana söz hakkı tanıdıgınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,burdan köydeki amcama,halama,kız kardeşlerime.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 haklısın valla ya... ben pek söz sahibi değilim ama yinede öle galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yeni üyelik alınmadıgı için fake üyeler olmuyor. fake üyeler olmadıgı için absurd konular açılamıyo. açılmayınca da canımız sıkılıyo. gibi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yok boyle ıı ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eski tadı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 :((((((( hakkaten noldu buralara? her gün ayrı konu açılırdı (eski bi konuyla aynı olsa bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benim eski tadım yok ondan, canım çok sıkkın, eğlendiremiyorum tabi sizi de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eternalüs'ü de görmüorum burda :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sadece garbajda değil bütün forumda böyle bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gri renkler baydı milleti bence ondan. temalar aktif olsun, şen şakrak oluruz yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar