Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet arkadaşlar mantar arıyorum. bildiğiniz şarap şişelerindeki mantarın, kücük icki siselere uyucak versionu. bulabilicegim bi yer varmıdır? şarap mantarını yontarak yapmaya çalıştım bişeye benzemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dikkat et zehirli olmasın eheu.. şu siteye bak bi http://www.kahyaoglupaslanmaz.com şarap yapmak istiosan http://www.hayyam.com/konuklar/evdesarapyapimi.html [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 20:54 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hangi şehirdesin? antalyadaysan şarap mantarlarının yapıldıgı ağaçlardan antalyada var baya.kesersin bıçakla istediğin gibi yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 istanbuldayım ya. arada o sitede garip garip makineler çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bunu dene ozmnhttp://www.keyifdunyasi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 antalyadakı hangı agaclardan yapiliyoki onlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 adam sıse mantarından yapamıyom dedıya agactan kesınce nasıl yapıcak sen bence gazete kagıdı tık ucuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ewt bencede ole yap hava kaçırır filan dersen sey yaparsın bole kagıtı tıkdıkdan sonra ustune balgam at bole balgamdan baloncuklar olusuyosa hava kaçırıo demekdır . ole denıye denıye basariya ulasırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 saçmalamayın arkadaşlar. hediye gibin bişey olucak bu :). tepesine kağıt sıkıştırılmış olmaz yani. bide içindeki içki, bozulur. o mantar satılmıyomudur bi yerde kapak şeklinde falan? laorx o verdigin linkler genelde şarap yapımıyla ilgili. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:33 tarihinde, Cermy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 git bir mantarlı şişe al, çıkar ona tak, bozulmasın diye aldığını da iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sakız güzel bi fikir olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 iyide o ölçülerde mantarı olan bi şişe görmedim.. ya hani içkilerin küçük şişeleri olur ya. onlardan bahsediyorum. soldaki, ve sagdaki şişe için.. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:40 tarihinde, Cermy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şarap al ondan kullan:b pazarlarda büyük kavanozlar olur süs amaçlı kocaman mantarlı onlardan ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya bende diyorumki o mantarları yontarak yapmayı denedim olmuyo. bana küçük lazım küçük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu köpükler oluyor. onlardan yapılıyormuş. inşaatta kullanılan beyaz köpüklerden. nedir adı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 strafor gibi bişeyden bahsetmiyosun heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bonkör ol biraz. içkinin tamamını hediye ver. yarısını içmek zorundamısın.? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 expotion mu yapıcan bırıt banka koyacak heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 3 .. 2 .. 1 .. 0o0o0ooo000o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bombacı mülayim efsanesi geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 locus'ta yokki nereyi bombalayalım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 o şişeleri nerden buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 alchemy de satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bari alchemist de yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ehue yarısını falan içmiyecem ya, dolduracam. şişeler çok çok eski (50 senelik falan), içindekileri boşaltıp temizledim. vardı yani. hala mantar bulamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar