toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ee yani bu benim kartın performansını etkileyecek mi ben hiç sanmıyorum :) hepsiburada.com'da ati yok da o yüzden bu ısrarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ağbi g force mx 440 128 mb kullanıyorum şahsen wow - linage - silkroad gibi oyunları hiç kasmadan çok rahat oynuyabiliyorum [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 16:30 tarihinde, Mr_Magget tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya toggie bak nasıl açıklasam şimdi. ya bak bu ekran kartları öz olarak ati ve nvidia diye ikiye ayrılır. yani her ekran kartı ilk yapıldığında nvidia veya atidir. daha sonra diyelim asus ve sapphire firmaları ati radeon 9550'ye eklemeler yapar, fanına markasını yapıştırır (:p) falan işte. fly da geforce fx 5700e yapar bunu. yani direk ati veya nvidia diye ekran kartı satın almazsın. zaten ekran kartının ismi asus radeon a9550ge olsa da aslında çipi ati radeon 9550'dir. asus eklemeler yapmıştır. zaten kutuyu alınca da göreceksin, sağ üstte graphics by ati yazar. kartı ati üretir, başka firmalar modifikasyonlar yapar, piyasaya sunar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 her kartta bu geçerli değil, genelde üst seviye kartların üretim bu şekilde olur ama diğer kartlarda ati ve nvidia gpu'yu satar asus gib firmalara, bu firmalar kartın geri kalnını kendileri üretir gpu'yu da üstüne basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar