Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asus radeon 9550ge/td 256mb ddr

toggie

Öne çıkan mesajlar

bu ekran kartını kullanan var mı? kullanmayanlar da olacaktır tabiiki onların da fikrini alabiliriz nihayetinde. nasıl bişidir bu işime yarar mı günümüz oyunlarını çok kasıntı oyunlar olmasa da zorlanmadan kaldırabilir mi? genellikle mmo oyunları wow, lineage gibi oyunlar sağlam performans gösterir mi?

fiyatı bana çok uygun geldi artık 64mb gf2 mx'ten kurtulmak istiyorum yardımcı olun plx.

tşk ettim.

aha da budur

edit//link

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:02 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

128 mb ı var, o/c siz
doom3, hl2, far cry, hepsini oynatıyor
tabiki düşük ayarlarda
birtek gta sa da hafif takılma yaptı.

wow hakkında oynamadığım için bir fikrim yok ama eğer bilg. diğer bileşenleri iyiyse bu saatten sonra bu karta para vermek mantıklı değil

elindeki karttan yeni teknolojileir desteklediği için daha iyi görüntü verecektir, gine performans artışı sağlar.

idare etcek kart alıcam diyorsan fazlasıyla idare eder, zaten o/c ile 100-150 mhz sorunsuz arttırabiliniyor,

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:18 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver içime kurt düşürdün şimdi neden bu saatten sonra bu karta para verilmez. ben çok süper bişey istemiyorum çünkü ekran kartları cok pahalı en az 300 ytl cıkarmak gerek cepten benden o kadar cıkmaz yani 125 ytl ye bulmuşken kacırmak istemiyorum acıkcası. bilgisayarın diger bileşenleri dediğin p4 1.7, 512mb ram var işte. orta düzelde sağlam bir bilgisayar.

fazladan bir 50 ytl cıkmıyor malesef ya çünkü mause da almam gerek ben hala 7 sene önceki toplu ve de tekerleksiz bişeyi kullanıyorum tarihi eser oldu artık devlet el koyacak ilk cıkan mouse lardan diye. o da yaklasık 50 ytl :)

saolun ama daha fazla öneriye ihtiyacım var.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman git al kurt murt düşmesin yani ben şahsen aldım topiclerim duruyomu bilemicem de gayet memnunum şöyle söylim bende p3 800 512 ram vardı bide gf2. fableyi mesela 640da zor oynuodum. 9550yi alınca 800*600de shadow bir eksik diğerleri full çokkk rahat oynuyorum :). ya şu o/c olayını bir anlatsanız da biz de yararlansak :).
Sosyal ağlarda paylaş

elindeki sistemle uyumlu bu kart, kurt düşürme içine

şu açıdan dedim şimdi bu kart çoğu oyunu çalıştıracaktır fakat artık eskidi yani mis gibi kartlar çıktı, insanın gözü onlara kayıyor ister istemez

bundan önce bende de geforce vardı, sana alcağın farkı söylüyom
görüntü kalitesi artcak
takılma olan oyunlardaki takılmalar kalkcak
ama en yüksek detay, özellik gibi seçeneklere son 1-1.5 sene içinde çıkan oyunlar için yeterli gelmeyecek
yanlız şöyle bişey olacak; geforce unun zaten çalıştırdığı oyunlarda fazla fark yaşayamayacaksın.

yani bu kadar düşünme kafanı yorduğuna değmez, sonuçta pişman olmayacaksın, elindekinden çok daha iyi ve fazlasıyla performanslı bir kart.
Sosyal ağlarda paylaş

denemedim bende ihityaç duymadım diye
ama omega driver diye ati catalyst yerine kulalnılan bir sürücüsü var ati kartlarının
catalyst ı kaldırıp onu yüklüyorsun önce
daha sonra ati tool diye bişey var bunla da çekirdek ve ram hızını arttiryorsun, kilitle diyorsun
o/c oluyor kart.
çekirdek 150, ram 100 arityordu problem çıkarmadan.

donanimhaberde 9550 o/c diye arama yaparsan baya bişey çıkar, hatta chip in bir sayısında anlatiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

süper kart bende 9550 128mb 128bit ge/td var işte
çok memnunum 2005 başı gibi aldım ben sanırım o zaman 150ye almıştım. 128mb lığıyla bile herşey fullde wow oynuyorum, en düşük fps 25 falan oluyor çok açık alanlarda. 768 ram var bende. tavsiye ederim kartı. çok paran varsa başka kartlara yönel ama performansı süper bu kartın. 128mb ıyla doom3'ü high'da oynuyorum. arkadaş lowda oynuyorum demiş ama ben highta da gayet güzel oynadım. ama şu son fear falan çıktı onları lowda oynuyorum. fps düşüyor baya yükseltince.
yine de sen bilirsin ama memnun kalırsın şu an elindeki karttan sonra. wow oynamak için istiyorsan da al, fazla düşünme derim.
Sosyal ağlarda paylaş

paran varsa radeonun en üst modelini alırsın olay bu kadar basittir.
bende de ati radeon 9550 var. gayet de memnunum. bence piyasadaki fiyat/performans oranı en iyi kartlardan biri.

ayrıca neden asus istiyosun onu anlamadım? işlemcisini ati yapıyor readeon' un. dolayısıyla bence ati almak daha mantıklı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...