Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutluluğun resmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@blackchaos:

resmin mantıgı "şafak 001" :)

askerde şafak 81 den sonra genelde cogu insan bi tr haritası alıp, hergün bi şehir karalıyor.

adana'da güneş doğacak die sloganı bile var eheh
Mesaj tarihi:
mutluluğun resminde metboy bol bol para tasarımcı giysileri ayakkabıları süper takılar stilettolar kilolarca çilek bir sürü vücut bakım ürünü kozmetik ürünü kocaman pofidik bir yatak bir platin kart mini cooper 4 üzerinden 4 ortalama olurdu : )
Mesaj tarihi:
hiç huzurlu değil. bi kere onca çocukla bi yatakta yatmak keyifli olmasa gerek yer açısından. ayrıca tavan akıyo, şemsiyeye damlayan ve şırr die ses çıkaran daimi bir rahatsızlık unsuru söz konusu. hatta resime bakınca huzursuz bile oldum denilebilir.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar mutluluk anlayışınız nedir illa büyük bi yatakta yatıp lüks barlara gidip lüks evlerde oturunca ınsan mutlumu oluyor?bence bana göre mutlugun resmi budur
Mesaj tarihi:
valla insan benim gözümde sadece 2 yerde mutlu biri uyku diğeri saatlerce kendini kastıktan sonra işemenin verdiği huzur...(bu örneği-genel durumlarsak kısaca kötüden iyi duruma geçme bir konuda)
Mesaj tarihi:
bugun evde annem pizza yapmasa..su saat de disari cikar ve ilk buldugum pizzacidan pizza isterdim..evt mutlulugun resmi pizza +kola olabilir..xd
  • Yeni Oluştur...