Volfied Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Dogumgunun kutlu olsun miniSam :) Ulan para yok ki bizde minigun alalim sana dogumgununde be[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 iyi doğdun ! böle eşyelr yazıp kafamı duman ediosunzu kötü oluo =([hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 minigun alamayız ama en azında 7.62 lik alabiliriz dimi? nice senelere sam mermin bol düşmanların power armorsuz ve drugsız olması dileğiyle :-P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yeni gördüm geç kalmışım ama iyiki doğdun :tebrikz: nice yıllara[hline]Deli Kupheli
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 "ne ayııp" derken "ne güzeel" demek :p çok hoş bir yazıydı ayrıca dogum günün kutlu olsun nice senelere.. yaşlanıoruz hakkaten ;)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 nice yıllara sam doğum günün kutlu olsun...Bu arada kaçına bastın?Neyse kaçına basmış olursan ol ben yinede sana hediyeni vereyim :P *!200 mermili minigun hediye eder* [hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... [Bu mesaj PUMA tarafından 01 September 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Nice senelere *!Minigun ını rahatkullansın diye Hummer verir*[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 *!hummer ı rahat kullansın diye direksiyon kılıfı werir*[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ya aslında helikopterde vardı ama helikoptere param yetmedi bende minigunı söküp getirdim :P [hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... [Bu mesaj PUMA tarafından 01 September 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 keşke insan yaşamı bi ip kadar ince olmasaydı... şu anda varsın ama 1 sn sonra olup olmayacağını bilebiliyormusun?
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Oha yazıya bak öldüm.. Doğum günün kutlu olsun ya..
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 doğum günün kutlu olsun mini-sam :))[hline][i] qu est ce que c'est:viande
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Minigun'ın paslanmasın.....Nice yıllara[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 iyiki dogdun sam yani sen olmasan terminator serisi bekledigi yere ulasamicakti bu yuzden sana minnettar borcumuz var :p[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bu yıllık da '15 dakika ünlü olma' kotamızı doldurduk, gelecek yıla okunurken harcanan vakte değecek birşeyler yazabilmem ümidiyle hepinize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ilginiz için.. :) hepimiz diğerlerinin bizi gördüğü kadar var değil miyiz sonuçta? bir yıl aradan sonra annemi görmemin etkisi var sanıyorum bu iç bunaltan satırlarda, bağışlayın.. ;) merakı celbolanlara: 20 oldum bu sene, bu yaşamdan iki kere daha yaşayınca dönüp bugünkü yaşımdakilere "sizin önünüzde daha uzun bir hayat var ama bizim.." bölümüyle başlayan sinir bozucu cğümleler kurma zamanı gelecek.. :) ema abla'nın dediği gibi şimdiden 42 hissi veriyorsam yaşlılığımda nasıl bir 'moruk' olacağımı tahayyül edemiyorum, düşündükçe tüylerim ürperiyor.. :lol:[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hepi börtdey saaam nice mutlu yıllara[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sanirim biraz gec kaldim ama yinede gec olsun guc olmasin; Dogum gunun kutlu olsun sam, daha nice senelere... *! Metrelerce 7.62 mayonu hediye eder *[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 02 September 2003 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 BU adam her dogumgununde boyle felsefi oluyosa 41 kere sctik :P Abi su mutlu gunde de bi yazi yazip hepimizi dusunduruyosun ya en basta, helal olsun :) Oyun yazmaya baslyim, SCUMM motoruna gecicem ve olk yazacagim oyun Sam & Arcane's adventures olacak :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yazı inanılmaz hoşuma gitti c/p yapıp bilgisayarda saklamaya karar verdim. Doğum günün kutlu olsun:)(gecikti ama)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: En onemli seyi soylemis sana Dracula iste goz kontagi,
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sam fazla içme :) Basamakları beşer beşer falan cıkıon harelde, birden geriye bakınca yaşlanmış gibi mi hissettin kendini :) Mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri yap, daha fazla yaşarsın :) Şaka bi yana, mutlu yıllar. Her yaşın ayrı bi güzelli vardır.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yazlıktaydım yoksa ben açacaktım, hatta şeytani planlarım vardı kurtuldun :) kutlu olsun yeşil şey[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 geç de olsa happy birthdayyy :D[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Geç görmüşüm sorry:( Doğumgünün kutlu olsun:) [Bu mesaj Gilean tarafından 02 September 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 doğum günün kutlu olsun. Nice senelere hep birlikte pati ailesiyle. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış.
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Bir günümüz daha geçecek, Güneş batarken ufukta, Yapraklar dökülürken sonbaharda, Sessizce bir gün daha geçecek... Bizler durup izliyeceğiz yılları Ardına durmadan dizilen hüzünlü akşamları Sevgi ve umutla olacak bir çok şey Anneannemin sobada patlattığı kestaneleri hatırlıyacağım, Dedemden aldığım iş yeteneğini kullanarak harikalar yapacağım.. Annemi ve Babamı yüreğimle ziyaret edeceğim... Yaşlanacağım... Kim bilir...Belki yarın bu diyardan gideceğim...belki öbür gün... Yaşayacağım... Kim bilir...Mutlu ve Huzurlu olması isteğiyle... ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Öne çıkan mesajlar