Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azeriden lineer cebir dersi...

biko

Öne çıkan mesajlar

yaw kardeşim ben zaten anlamıorum böle matematiksel konuları bi de azeri hocadan alıcaz bu dönem lineer cebiri,bilmiorum ne halt edicez,bugün lk derse girdim kendimi bi garip hissettim sanki yabancı bi ülkede derse giriomusum gibime geldi,gerçi kendisi azerbaycanda çok meşhur bi hocaymış vs...fikrinden geceler yatabilmirem,bu dönem lineerden geçebilmirem..
Sosyal ağlarda paylaş

azeriler iyi hoca ya
her sene aynı soruları soruyorlarmış :)
sonra defter dışı sormuyorlar
en güzel özellikleri türkler gibi hırs yapmıyor, öğrenciler konuşuyor, dersi bozuyyorsa, yazıyor öğrencinin adını çık dışarı diyor, sınava yansıtmıyor
ama anlatışları kötü işte, yazdığını takip edeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

ewet dynamickin dedigi gibi sakarya üni.deyim,ufak çaplı bi araştırma sonucu öğrendim ki kendisi her sene aynı soruları sayılarını degiştirerek soruyomuş,dolayısıyla bi srn yokmuş,fikrinden geceler yatabilirem,lineerden aa'yı çakabiliremmm...ohhhhhh canıma com com,allah herkese böle azeri hoca nasip etsin

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 01:42 tarihinde, biko tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
biko bende sakarya uni elektrik elektronik son sınıftayım bak o hoca sürekli bey diye hitap eder, arada güzel hikayeler falan anlatır baya kültürlüdür. kızdırırsan lafını esirgemez ama ters gitme. ogrencilerin en sevdigi hocalardan. nerde görse selam verir gayet dostça yaklaşıyor. vizesi çok kolay olur her işledigi konudan bir soru sorar en az 90 alman lazım ki aa gelsin. finalde ise son konulardan 2-3 tane soruyor. gayette iyi anlaşılıyor 1-2 ders sonra alışırsın. birde dersine geç kalma sakın :) lineer cebir dersi kolaydır ama bol bol soru çözüp idman yapmak lazım. cramer den kesin geliyor soru mesela. laplace gelir. zaten ne soracagını söylüyor sınavdan önce
Sosyal ağlarda paylaş

ders kolay olduğundan ortala da yüksek olur genelde ve beklenenden düşük not gelmesi olası. derslere gir. hocayla muhabbet et seni tanısın.derste konuşursan sağa sola bakarsan, başka şeylerel uğraşırsan çok kızar, sakın haa! bir de derse geç gireceğine hiç girme daha iyi! ödevleri kontrol etmez yapmana gerek yok. sınavlardan hemen önce çalışsan yeter. hadi başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...