biko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaw kardeşim ben zaten anlamıorum böle matematiksel konuları bi de azeri hocadan alıcaz bu dönem lineer cebiri,bilmiorum ne halt edicez,bugün lk derse girdim kendimi bi garip hissettim sanki yabancı bi ülkede derse giriomusum gibime geldi,gerçi kendisi azerbaycanda çok meşhur bi hocaymış vs...fikrinden geceler yatabilmirem,bu dönem lineerden geçebilmirem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 löl. yazık lan acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 basit o be ya, biz bu sene mat 4 alıyoz, haline şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mat1den dd almış adamım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sakarya unide isen o hocadan bende aldım lineer cebir anlasılıyor ne dediği gayet iyi konusuyor. arada kızar falan ama iyi biridir. ismihan yusubov adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 he he ben türk hocadan kaldım hala alttan alıorum =( bide yabancı olsaydi tam olurdu herhalde :d ama dynamick ii dio werirsin umarım uraşmazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 lineer o kadar zor değildir yav. gerçi hcayada bağlı ama derslere girsen geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ogrenmek istersen ogrenirsin merak etme. aha tam baba gibi konustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kocaeli üni.'de de azeri bir matematikçimiz var.ilk başlarda bende sitem etmiştim birşey anlamıyorum diye.ama gerçekten çok iyi bir "matematikçi".bakın iyi bir öğretmen diyemiyorum ;) kendisi yardım etmese zor geçerdim dersinden kendi başıma ayrıca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 azeriler iyi hoca ya her sene aynı soruları soruyorlarmış :) sonra defter dışı sormuyorlar en güzel özellikleri türkler gibi hırs yapmıyor, öğrenciler konuşuyor, dersi bozuyyorsa, yazıyor öğrencinin adını çık dışarı diyor, sınava yansıtmıyor ama anlatışları kötü işte, yazdığını takip edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kıbrıcca ders almaktan iyi dir ( midir acaba ) neyse. hocam kolay gelsin ne diyem:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 koç unide de var suanda bitane, arkadaslar aynı dertten muzdarip :) ben sahsen rektorden alıyorum lineer cebirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 billur, iibf'desin değil mi? akif abbasov'dan bahsediyorsun sanırım. o adamın derslerine girmek çok keyifliydi ya. arada tutup birinin defterini falan kontrol ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 4. alışımda anca geçtim yusubov'dan o da dd ile. :) ama iyi hocadır. geçen rastladım, naber , geçtin mi diye sordu. bayağıdır aldığımı da biliyo tabi. "geçtim ama dd" dedim. "boşver canı cehenneme" gib bişi dedi, helal valla hiç bi hoca kendi dersine öyle bişey demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nerdır kardesım bu azarı hoca takıntısı unıversıtelerde modamı bızdede var superdı konusma duzdu ama arada kaptırıyodu kendını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ewet dynamickin dedigi gibi sakarya üni.deyim,ufak çaplı bi araştırma sonucu öğrendim ki kendisi her sene aynı soruları sayılarını degiştirerek soruyomuş,dolayısıyla bi srn yokmuş,fikrinden geceler yatabilirem,lineerden aa'yı çakabiliremmm...ohhhhhh canıma com com,allah herkese böle azeri hoca nasip etsin [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 01:42 tarihinde, biko tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim mesajlarım gitmiyor mu ya? kusura bakmayın bu biraz deneme gibi oldu ama ne yapayım. kocaeli'deki hoca akif abbasov mu? eğer oysa çok şeker bi adamdır o yaa. arada defter kontrolü bile yapıyodu dersin ortasında :). şimdi nasıldır bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hala öyle, arada bi defter kontrol eder, türkçe anlamadığımızı iddia eder vs, ders dışında şeker gibi adam, ders içinde gıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 biko bende sakarya uni elektrik elektronik son sınıftayım bak o hoca sürekli bey diye hitap eder, arada güzel hikayeler falan anlatır baya kültürlüdür. kızdırırsan lafını esirgemez ama ters gitme. ogrencilerin en sevdigi hocalardan. nerde görse selam verir gayet dostça yaklaşıyor. vizesi çok kolay olur her işledigi konudan bir soru sorar en az 90 alman lazım ki aa gelsin. finalde ise son konulardan 2-3 tane soruyor. gayette iyi anlaşılıyor 1-2 ders sonra alışırsın. birde dersine geç kalma sakın :) lineer cebir dersi kolaydır ama bol bol soru çözüp idman yapmak lazım. cramer den kesin geliyor soru mesela. laplace gelir. zaten ne soracagını söylüyor sınavdan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ders kolay olduğundan ortala da yüksek olur genelde ve beklenenden düşük not gelmesi olası. derslere gir. hocayla muhabbet et seni tanısın.derste konuşursan sağa sola bakarsan, başka şeylerel uğraşırsan çok kızar, sakın haa! bir de derse geç gireceğine hiç girme daha iyi! ödevleri kontrol etmez yapmana gerek yok. sınavlardan hemen önce çalışsan yeter. hadi başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 haha bende aldım o hocadan ders.. adı elman aliyev.. aynı zamanda deprem uzmanı!dır. valla hiç gözünün yaşına bakmadan bırakıyo.. kazıktı yani soruları falan.. kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 saülü arkadaşlara teşekkürler werdikleri tawsiyelerden dolayı,saolun warolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bir de kendini sartlamamak onemli oraya kadar geldiyse vardir bir ozelligi yani yok bu azeri ben dinlemem demek dogru degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 normal hocalardan zor anlıyoruz bi de azeri hoca mı çıktı vah vah.onun konuşmasından bir pok anlaşılmaz ki.ondan dersi anlamazsın:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar