yevaud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu yazıda klasik olarak demonların özellikleri şunlar şöyle yaparsanız böle olur şeklinde anlatmayacağım nasıl yaptığımı anlatacağım internetteki yazıların çoğunu okudum sonra bunları kendime uygun şekilde değişiklikler yaparak uyguladım sizede tavsiye ederim her yiğidin ayrı yoğurt yiyişi vardır :) demonlar ile ilgili bilgileri öğrenmek için http://www.tkasomething.com/avatarfaq.php kullanabilirsiniz diğer yazılarda açıklanmayan çok önemli bir nokta klinfran(bs) ve simone (un'goro) scatter shot efekti süresince stingleri atmayın işe yaramıyo bir çeşit bug galiba. örnek: klinfrana scorpid sting kullanıyoruz ama scatter shot yiyip 4 sn gezinirken scorpid sting atarsanız mob üzerinde scorpid ikonu görünüyor ama melee de bi etkisi olmuyor gene 800 vuruyo :) simone içinde aynı scatterı atıp atış mesafesine geri çekiliyorsunuz eğer scatter bitmeden viper sting atarsanız ikon görünüyor ama büyü atabiliyor bütün savaşlarda major mana+heal night dragon breath ve tuber root bulundurun 7-8 snde bir arcane shot rank 1 kullanarak demonları savaşta tutun burning steppes, klinfran kite yaparakda öldürenler varmış ama ben yapamadım :) melee ftw icebarbed spear kullandım 2h bir silah tavsiye ederim benim yazacağım zamanlama icebarbed a göredir aspect of monkey kullanın önce freezing trap sonra as conc. shot multi shot atışa devam trap e yakalanınca geri çekilip tekrar as conc. shot multi shot dead zone a girmeden scorpid sting atın sonra üstüne koşup 2 kere vuruyorsunuz raptor yada moongose bite kullanmayın 2. vuruştan sonra wing clip ve kaçmaya başlıyorsunuz ama asla arkanızı dönmeyin daze edebiliyo yan yan kaçın :) eğer daze ederse scatter atıp kaçmaya devam bu size iyi bir zaman kazandırıyo iyice uzaklaşıp 1-2 ok atışı yapabilirsiniz asla mana harcayan atışlar yapmayın ve scatter shot u uzaklaşıp atış yapabilmek için kullanmayın daze ettiği zaman scatter kullanamazsanız öldürür büyük bir ihtimalle bu taktiği peş peşe uyguluyosunuz bu demonda benim yaşadığım sorun wing clip in sonucunu anında öğremememden kaynaklanıyodu 500-700 ping arası yaptım bunu wing clip atıp hemen koşuyodum wing clipi ıskaladığımı ördüğümde geç oluyodu :) bu sorundan 2 kere vurup kaçarak kurtuldum bağlantınız iyiyse 3 vuruş deneyebilirsiniz melee olarak un'goro crater, simone en kolay demon aspect of monkey kullanın greater nature protection içip cd sinin bitmesini bekleyin freezing trap sonra simone a as conc.shot viper sting multi shot simone a conc.shot attığınız için o geride kalıcak fellhound trap e yakalanıcak freezing trap fellhound u normalden uzun tutuyo simone yanınıza gelince vurmaya başlıyosunuz viper sting etkisi bitip büyü yapmaya başlayınca scatter shot atıp geri çekiliyorsunuz ve scatter efekti bitince tekrar viper sting atıp meleeye devam bunda sorun şu olabilir viper etkisi biter scatter cd si bitmemiş olur ozaman büyü atabilir nature prot pot. u bu yüzden içtik :) dövüşün yarısından önce demonda gelip size vurmaya başlıyo aldırmayın siz simone a devam hp pot ve tuber rootlar burda çok işe yarıyo engineerlar goblin rocket helmet kullanabilirmiş ben engineer değilim kullanmadım bu gerçekten kolay bi demon ilk spawnın 2. denemesinde kestim silithus, solenar aspect of monkey kullanın çok fazla zorlanmadım tam bir kontrol savaşı yüksek shadow resist çok faydalı oluyo shadow resist itemleri ve priest buffı greater shadow prot. pot. içip cd nin bitmesini bekleyin savaş içerisinde hp yada mana pot kullanmayın bütün cd leri shadow prot.pot a harcayın gücünüzü tuber rootile doldurun mana için dual de nize mana oil sürün paladin buffı alabilirsiniz night dragon breath de mana ve hp dolduruyo ve root ile ayrı cd bandaj kullanmayin anlatması bile karmaşık :p explosive trap koyun aimed shot exp trap e yakalandığında hemen fd bırakın resetlensin bu olay solenarın kırmızılığını alıyo kırmızıyken ne yapıyo bilmiyorum :) tekrardan başlıyoruz exp trap koyun atışa başlayın as. conc.shot multi shot yanınıza gelince wing clip geri kaçın uzaktan atışa başlayın böcekler solenar yakınındayken multi shot atın en azından 2 tane böcek temizlensin( bunları yaparken fear ı resistlemiştim :)) atışa devam böceklere asla yaklaşmayın ve böceklerden geriye doğru kaçmayın daire çizerek uzaklaşın çünkü bu böceklerin bir araya toplanmasını sağlıyo wing clip etkisi bitip solenar size koşarken siz kaçmaya devam dairesel olarak( mevcut böceklerin solenarın arkasında kalması iyi oluyo) yakına gelince tekrar clip geri çekilip atışa devam solenar a atış yaparken mana harcayan atışları yapmayın fear yedikten sonra yada fearı resistlerseniz böceklerin durumuda uygunsa yani çoğunluğu toplu duruyosa ezthrow dinamit yada engineersanız bomba/granade veya volley ile böcekleri öldürün volleyi fear yemeden önce yaparsanız fearı o anda atabilir ve volley in kullanımı biter yazık olur :p esas amacınız böcekleri temizlemek olsun ama dmg ıda kısmayın çünkü uzadıkça etrafta daha çok böcek oluyo ben fırsat buldukça böcekleri seçip multi shot yada ezthrow dinamit (elinizde bulunan zamana öre) atıyodum volleyin haricinde bu döngü içerisinde solenar ölene kadar devam movie yi ben bayaa bi izledim bir şey dikkatimi çekti ordaki eleman fear yiyince hep sağa koşuyodu o yüzden kolay oldu onun işi ama ben bir kaç kere solenarın kucağına koştum :p winterspring, artorius bu benim kabusumdu denemelerinde gayet güzel bir şekilde kite e devam ederken bir anda benide demon yapıp öldürüyodu range dışında olduğumu zannetmeme rağmen sorun ise yüksek ping in ufak lag spikelar oluşturması siz koşuyorum zannediyorsunuz ama koşmuyorsunuz ve demon üstünüze geliyo :) peki ne yaptım ? :p öncelikle kite yolunu anlatayım http://img.photobucket.com/albums/v481/spaz12g/winterspringbig.jpg kite için en temiz yol movideki değil o yol yerine resimde belirttiğim yerdeki düzlükten başlayıp yola çıkmak daha iyi ama yola düz çıkıp direk everlooka dönmeyin keskin dönüşlerde demon size yaklaşır düzlükten yola çıkan yolu izleyip dağın hemen dibinde yola geçen kısımı görebilirsiniz aspect of çita kullanın bi sabah oyuna girdim bi baktım pingim 190 ms priest arkadaşda(absolut) online hemen denemeye gittik yolu biraz temizledik ve artorius u summonladık max range de durun serpent sting ve koşmaya başlayın jump shot ve arcane shot rank 1 (sadece resetlenmesin die dmg için değil) koşmaya devam 5 sn koşun sonra peş peşe jumpshot serpent sting jumpshot arcane shot böle devam range dışına çıkınca tavsiyem 1 sn durun koşmaya devam edin arkanıza bakmadan mesafe kontrolünü jumpshot da iyice geriye dönüp bakarak yaparsanız daha kolay olur gücü % 5 civarına düşünce yürümeye başlıyo benin öldürdüğüm gündeki ilk denememde % 5 de resetlenmişti yürümeye başlamış demon ben koşmaya devam edince ara baya bi açıldı tabi berbat türkçe için özür dilerim :p /edit note pad de yazmıştım satırlar feci karışmış copy/pastede [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 01:33 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tekrar tebrikler, yazı da güzel olmuş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hay allah unuttum ya demonları denediğim zamanlarda yardımcı olan sam, popoye, absolut, azmodai, ay'a sonsuz teşekkürler benim için gerçekten büyük bi sıkıntıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ellerine sağlık kardeş, eminim hunter ahalisine çok büyük yararı olur.. yanlız bişi sorucam, "kite" nedir yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 vur-kaç işte gerilla taktiği wow da kite demişler nerden çıktıysa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 quest hem bow hem staff mı veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o staf bow a dönüşüyor. anathema=benediction gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 devil o eskidendi. patchlerden birinde değişti o hem bow hemde staff veriliyo artık, ikisi birbirine dönüşmüyo.(ki aslında dönüşmeside saçmaydı yani biri ranged biri main hand dönüşünce hangisine dönüştürdüysen diğer slot boş kalıyodu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 öle olmuşsa kötü olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 solenor bence daha zor explosion trap yerine frost trap te ise yario "chilling" efecti dolayısı ile maksat aura sını etksiz hale getirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar