Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter epic bow görevi

yevaud

Öne çıkan mesajlar

bu yazıda klasik olarak demonların özellikleri şunlar şöyle yaparsanız böle olur şeklinde anlatmayacağım nasıl yaptığımı anlatacağım internetteki yazıların çoğunu okudum sonra bunları kendime uygun şekilde değişiklikler yaparak uyguladım sizede tavsiye ederim her yiğidin ayrı yoğurt yiyişi vardır :)

demonlar ile ilgili bilgileri öğrenmek için http://www.tkasomething.com/avatarfaq.php
kullanabilirsiniz

diğer yazılarda açıklanmayan çok önemli bir nokta klinfran(bs) ve simone (un'goro) scatter shot efekti süresince stingleri atmayın işe yaramıyo bir çeşit bug galiba. örnek: klinfrana scorpid sting kullanıyoruz ama scatter shot yiyip 4 sn gezinirken scorpid sting atarsanız mob üzerinde scorpid ikonu görünüyor ama melee de bi etkisi olmuyor gene 800 vuruyo :) simone içinde aynı scatterı atıp atış mesafesine geri çekiliyorsunuz eğer scatter bitmeden viper sting atarsanız ikon görünüyor ama büyü atabiliyor

bütün savaşlarda
major mana+heal night dragon breath ve tuber root bulundurun
7-8 snde bir arcane shot rank 1 kullanarak demonları savaşta tutun

burning steppes, klinfran

kite yaparakda öldürenler varmış ama ben yapamadım :) melee ftw icebarbed spear kullandım 2h bir silah tavsiye ederim benim yazacağım zamanlama icebarbed a göredir

aspect of monkey kullanın
önce freezing trap sonra as conc. shot multi shot atışa devam trap e yakalanınca geri çekilip tekrar as conc. shot multi shot dead zone a girmeden scorpid sting atın sonra üstüne koşup 2 kere vuruyorsunuz raptor yada moongose bite kullanmayın 2. vuruştan sonra wing clip ve kaçmaya başlıyorsunuz ama asla arkanızı dönmeyin daze edebiliyo yan yan kaçın :) eğer daze ederse scatter atıp kaçmaya devam bu size iyi bir zaman kazandırıyo
iyice uzaklaşıp 1-2 ok atışı yapabilirsiniz asla mana harcayan atışlar yapmayın ve scatter shot u uzaklaşıp atış yapabilmek için kullanmayın daze ettiği zaman scatter kullanamazsanız öldürür büyük bir ihtimalle bu taktiği peş peşe uyguluyosunuz bu demonda
benim yaşadığım sorun wing clip in sonucunu anında öğremememden kaynaklanıyodu 500-700 ping arası yaptım bunu wing clip atıp hemen koşuyodum wing clipi ıskaladığımı ördüğümde
geç oluyodu :) bu sorundan 2 kere vurup kaçarak kurtuldum bağlantınız iyiyse 3 vuruş deneyebilirsiniz melee olarak

un'goro crater, simone

en kolay demon
greater nature protection içip cd sinin bitmesini bekleyin
freezing trap sonra simone a as conc.shot viper sting multi shot simone a conc.shot attığınız için o geride kalıcak fellhound trap e yakalanıcak freezing trap fellhound u normalden uzun tutuyo simone yanınıza gelince vurmaya başlıyosunuz viper sting etkisi
bitip büyü yapmaya başlayınca scatter shot atıp geri çekiliyorsunuz ve scatter efekti bitince tekrar viper sting atıp meleeye devam bunda sorun şu olabilir viper etkisi biter scatter cd si bitmemiş olur ozaman büyü atabilir nature prot pot. u bu yüzden içtik :)
dövüşün yarısından önce demonda gelip size vurmaya başlıyo aldırmayın siz simone a devam hp pot ve tuber rootlar burda çok işe yarıyo engineerlar goblin rocket helmet kullanabilirmiş ben engineer değilim kullanmadım bu gerçekten kolay bi demon ilk

spawnın 2. denemesinde kestim

silithus, solenar
çok fazla zorlanmadım tam bir kontrol savaşı
yüksek shadow resist çok faydalı oluyo shadow resist itemleri ve priest buffı greater shadow prot. pot. içip cd nin bitmesini bekleyin
savaş içerisinde hp yada mana pot kullanmayın bütün cd leri shadow prot.pot a harcayın
gücünüzü tuber rootile doldurun mana için dual de nize mana oil sürün paladin buffı alabilirsiniz night dragon breath de mana ve hp dolduruyo ve root ile ayrı cd

bandaj kullanmayin

anlatması bile karmaşık :p

explosive trap koyun aimed shot exp trap e yakalandığında hemen fd bırakın resetlensin
bu olay solenarın kırmızılığını alıyo kırmızıyken ne yapıyo bilmiyorum :)

tekrardan başlıyoruz

exp trap koyun atışa başlayın as. conc.shot multi shot yanınıza gelince wing clip geri kaçın uzaktan atışa başlayın böcekler solenar yakınındayken multi shot atın en azından 2 tane böcek temizlensin( bunları yaparken fear ı resistlemiştim :)) atışa devam böceklere asla yaklaşmayın ve böceklerden geriye doğru kaçmayın daire çizerek uzaklaşın çünkü bu böceklerin bir araya toplanmasını sağlıyo wing clip etkisi bitip solenar size koşarken
siz kaçmaya devam dairesel olarak( mevcut böceklerin solenarın arkasında kalması iyi oluyo) yakına gelince tekrar clip geri çekilip atışa devam solenar a atış yaparken mana harcayan atışları yapmayın fear yedikten sonra yada fearı resistlerseniz böceklerin
durumuda uygunsa yani çoğunluğu toplu duruyosa ezthrow dinamit yada engineersanız bomba/granade veya volley ile böcekleri öldürün volleyi fear yemeden önce yaparsanız fearı o anda atabilir ve volley in kullanımı biter yazık olur :p esas amacınız böcekleri temizlemek olsun ama dmg ıda kısmayın çünkü uzadıkça etrafta daha çok böcek oluyo ben fırsat buldukça böcekleri seçip multi shot yada ezthrow dinamit (elinizde bulunan zamana öre) atıyodum volleyin haricinde bu döngü içerisinde solenar ölene kadar devam

movie yi ben bayaa bi izledim bir şey dikkatimi çekti ordaki eleman fear yiyince hep sağa koşuyodu o yüzden kolay oldu onun işi ama ben bir kaç kere solenarın kucağına koştum :p

winterspring, artorius

bu benim kabusumdu

denemelerinde gayet güzel bir şekilde kite e devam ederken bir anda benide demon yapıp öldürüyodu range dışında olduğumu zannetmeme rağmen sorun ise yüksek ping in ufak lag
spikelar oluşturması siz koşuyorum zannediyorsunuz ama koşmuyorsunuz ve demon üstünüze geliyo :)

peki ne yaptım ? :p

öncelikle kite yolunu anlatayım
http://img.photobucket.com/albums/v481/spaz12g/winterspringbig.jpg

kite için en temiz yol movideki değil o yol yerine resimde belirttiğim yerdeki düzlükten başlayıp yola çıkmak daha iyi ama yola düz çıkıp direk everlooka dönmeyin keskin dönüşlerde demon size yaklaşır düzlükten yola çıkan yolu izleyip dağın hemen dibinde yola geçen kısımı görebilirsiniz

aspect of çita kullanın
bi sabah oyuna girdim bi baktım pingim 190 ms priest arkadaşda(absolut) online hemen denemeye gittik yolu biraz temizledik ve artorius u summonladık max range de durun serpent sting ve koşmaya başlayın jump shot ve arcane shot rank 1 (sadece resetlenmesin die dmg için değil) koşmaya devam 5 sn koşun sonra peş peşe jumpshot serpent sting jumpshot arcane shot böle devam range dışına çıkınca tavsiyem 1 sn durun koşmaya devam edin arkanıza bakmadan mesafe kontrolünü jumpshot da iyice geriye dönüp bakarak yaparsanız daha kolay olur gücü % 5 civarına düşünce yürümeye başlıyo benin öldürdüğüm gündeki ilk denememde % 5 de resetlenmişti yürümeye başlamış demon ben koşmaya devam edince ara baya bi açıldı tabi

berbat türkçe için özür dilerim :p

/edit note pad de yazmıştım satırlar feci karışmış copy/pastede

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 01:33 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...