Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nası yani ya???

Suark

Öne çıkan mesajlar

bu konu bile class tartışmasına çevrilmiş :d ama tabiiki bende yorum yapmadan duramam :p

ben mage'im ve hunter'ın açtığı combatı genelde kaybediyorum. bence bir hunter'ın mage'e kaybetmesi zor. ama şunuda rahatlıkla söyleyebilirim, hunter vs. mage combatları çok fazla değişkene bakıyor. mesela mage vs. warrior gibi düz bir çizgide, otomatikleşmiş yapıda ilerlemiyor. zamanında hunter'ın yanına yapılan blink, frost nova, hunter trapleri ve tabiiki deadzone gibi bir sürü combat'ı tersyüz eden faktör var. ve bu faktörler "resist" gibi oyuncu dışında gelişen faktörler değiller.

armor tartışmasıda pek anlamlı değil bence :) mage'in armor'ı düşük ama survivability si yüksek. bir yolla kaçıyor, hopluyor, zıplıyor (bu hoplama zıplama işi blink bugına takılıyor bazen, hoş olmuyor :p). priest desen heal, fear vs. ile kendini ayakta tutuyor. "druid ne yapsın?" bu lafa "öhe" derim. yani druidi sadece casterform'da düşünmek, loladin'i divine shield'siz düşünmek gibi birşey :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben classımın hastasıyım bu arada, yanlış anlaşılmasın. hunterla ilgili ağlayacak değilim, ağlanmasına da destek verem, dengeli keyifli bir class bence. hatta üşenmesem bir dwarf hunter daha açacağım bm gitmek için =p

mage e duel kaybetmek scatterı veya trinketı olan hunter için zor zaten, ona lafım yok. ancak bg da karşı karşıya gelince fn+dead zone olayı direk bitiriyor beni mesela; ama söylendiğim nokta kendi seçimim burada, magein imbalığı değil. yalnız bir de aoe olayının hastasıyım, o da var. iyi mage kolay inmiyor cidden.

lafım mage e buff lazım diyenlere, oynama yapıp denge getirmek ayrı buff ayrı =]

edit: ayrıca "druidi sadece casterform'da düşünmek, loladin'i divine shield'siz düşünmek gibi birşey"
lol =]

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 11:09 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben buff maf istemedim, ya da hani çok kotuyuz fln demedım =)
sadece armor kıyaslaması yaptım yaw
hem bak mage kacıo blink ediyo fln da demedim =)
sadece düz oduncu armor kıyaslaması =)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 11:25 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

magede bug da bitmez resist de bitmez :(

şey sorcam, ben şimdi 2 tane pre order ettim 2 gün arayla. 2 defa yanlış adres dedi ama düzeltip bi daha girdim kabul etti ve 3ytl çekti, 2 gün sonra bi daha sipariş ettim 3 ytl daha çekti. bi yanlışlık var mı, tümünü çeksede garanti olsa :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...