New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oncelikle herkese slm ben hiç bilmediğim bir grubun hiç bilmediğim şarkısını bulmak istiyorum şarkı şu anda elimde var ancak şarkı videonun uzerinde yani pc den oyunla beraber dinlediğimde bide fraps ı çalıştırınca çok kasıyor bu sebepden dolayı o şarkıyı bulmak istiyorum adamın sesi hiç tanıdık değil. hangi grup olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. bu şarkıyı bulmama yardım ederseniz sevinirim.. bir de şarkı sozlerini bulabileceğim bir site istiyorum saygılar iyi gunler
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lyric buldum sizle paylaşmak isterim www.azlyrics.com
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hiç bilmedigin bi grubun hiç bilmedigin bi $arkısını bizim bulmamızı mı istiyosun. bide google'a girip "$arkıcı adı - $arkı lyrics" yazarsan zaten istedigin $arkının sözlerini bulabiliyorsun..özel bi lyric sitesi bilmene gerek yok yani.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ^arti birbirbir. bir de metal türevi dinliyorsan , www.darklyrics.com önerilesi bir sitedir.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 darklyrics'te hem çoğu şey eksik, hem de sözlerde yanlışlar ve eksikler olabiliyor. encyclopedia metallum çok daha doğru, çok geniş bir arşivi var ve istemediğin kadar ek bilgi veriyor.
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hiç bilmedigin bi grubun hiç bilmedigin bi $arkısını bizim bulmamızı mı istiyosun. bide google'a girip "$arkıcı adı - $arkı lyrics" yazarsan zaten istedigin $arkının sözlerini bulabiliyorsun..özel bi lyric sitesi bilmene gerek yok yani. ole bişi istemiyorum nası bulabilirim diyorum...
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 $arkıyı dikkatlice dinle. sözlerinden çıkarabildigin en uzun cümleyi çıkar. ve googleda ara.
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir ustteki posta ek olarak sonuna lyrics i de ekle daha etkili olur.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Şarkı sözlerinden bi cümlelik bi kısmı falan algılayabiliyorsan www.letssingit.com a gir orda yaz sözü , lyrics words diye arattırt verir sana .
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla ben lyrics.com ile darklyrics.com'dan aradıklarımı buluorum.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tunatic adlı programı çekiyosun burdan sonra mikrofonu baglayıp dinletiosun,soyluyo hangi sarkı olduğunu,genelde buluyo yani
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 turkcell o iş için kelle başı 25 kontör ütüyor . akerfeldte çökebilirler her an .
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 programı indirdim. kolpa çıktı. sugababes - overload dinlettim. buldugu şarkı : terrestre - ultra tumba(duopandamix mix)
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cabron çaldım buldu.helal olsun +reput
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eufhueah en iyi lyricler google'da :d
Öne çıkan mesajlar