Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar şimdi patates salatası yiyorum da acaba kuş gribi olur muyum ya ? bu yumurtalardan falan pırsıyorum çk psikolojik olsa gerek =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o olaylar oldu bi hafta sonra babam eve tavuk aldı yedik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben evde hergün yiom davuk bişi olmii... pişince mikropfalan kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben de yiyorum sürekli tavuk yumurta fln. ii pişirin mikroplar ölsün sadasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kahrolsun propagandalar kahrolsun mikroplar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ambalajlı, yada kutuda tavuk ve tavuk ürünleri tüketirseniz, hiç bi riski yok, içiniz rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o mikrop diyenler espri amaclı mı dedi bilmiyorum da hastalıgın virüsten kaynaklandıgını bılıyorlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 unakıtan pastorize yumurtalarından alın. bişicikler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 70 dakkada 5 dakika diyorlardı haşlanmış yumurta için kaynar 100 derece suda 5 dakka gibi oluyo sorun olması düşük ihtimal ya. ama kabuğunu falan yaladıysan bilemem yannış bişi sölemiş olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: unakıtan pastorize yumurtalarından alın. bişicikler olmaz. sırf bu satsın diye virüsün bilinçli olarak yayıldığından şüphelenmiyor değilim (lanet olsun yine komplo teorileri üretmeye başladım...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 patates salatası?? yumurta? patates salatasında yumurta yok ki ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olma mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oluyo vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mauw yapma ya ayıptır.. küfür gibi geldi salataya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bi arkadas mayonez yemeeee diye ustume atlamıstı noluyo lan demeden imha etti mayonezi dedim napiyorsun sen onlarin neden yapildigini biliyor musun dedi biliyorum olm ama yerim her sekil dedim al geber o zaman diye geri verdi biside olmadi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 patateslere bulaştırmış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tavuk leşleriyle oynamadıkça, kuş gribi olma şansı epey düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sonuç yedinmi? evet o zaman bekleyelim ve görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oldun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ekmek, simit, poğaça gibi günlük tüketilen pek çok üründe de zaten yumurta kullanılıyor. yumurtayı pişirdiğinde çiğ kısmı kalmaz ise zaten kuş gribi bulaşma ihtimali neredeyse kalkıyor çünkü 100 c üstünde sanırım ölüyordu grip virüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mikrop bakteriden virüse mantara jkadar insan ve hayvanlar akarşı zararlı etkisi olan gözle görülemeyecek boyuttaki her canlı için kullanılır sayfa 1 deki ukala ve zeki(!) arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tavuklara yaklaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hmm ii ztn bu saate kadar bişi olmadı ya :d canım sabah sabah şöle fırından bir ekmek istedi çıtır çıtır ya da simit off ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iyi pişirirseniz ve pişirdikte sonra pişmemiş bir tavuk mamülü ile temas ettirmezseniz birşey olmaz. tavuğu hazırlarken elinizdende bulaşabilir, kırılan yumurtadanda. o yüzden tavuk mamüller ile uğraşırken lavaboda açın pakedi orada halledin ve lateks eldiven giyin. buzdolabına koyarken başka besinlere temas etmemesine dikkat edin, mümkünse en altta bir yere koyun ki buzdolabı nem yapar içine damlatırsa mikropları taşımasın alt raflara. yumurtalar içinde aynı şey geçerli. pişirmeden önce dışını yıkayın, sonra haşlayın. nolur nolmaz. lateks eldivenleri tek sefer kullanın, işi yaptığınız yeri sıcak suyla deterjanla iyice yıkayın, kafayıda yemeyin bunları yaparken yada ye gitsin yeaaa nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar