Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içime kurt düştü ya :s

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
70 dakkada 5 dakika diyorlardı haşlanmış yumurta için kaynar 100 derece suda 5 dakka gibi oluyo sorun olması düşük ihtimal ya.

ama kabuğunu falan yaladıysan bilemem yannış bişi sölemiş olmayayım.
Mesaj tarihi:
said:
unakıtan pastorize yumurtalarından alın.
bişicikler olmaz.

sırf bu satsın diye virüsün bilinçli olarak yayıldığından şüphelenmiyor değilim (lanet olsun yine komplo teorileri üretmeye başladım...)
Mesaj tarihi:
bi arkadas mayonez yemeeee diye ustume atlamıstı noluyo lan demeden imha etti mayonezi dedim napiyorsun sen onlarin neden yapildigini biliyor musun dedi biliyorum olm ama yerim her sekil dedim al geber o zaman diye geri verdi biside olmadi:P
  • Admin
Mesaj tarihi:
ekmek, simit, poğaça gibi günlük tüketilen pek çok üründe de zaten yumurta kullanılıyor.

yumurtayı pişirdiğinde çiğ kısmı kalmaz ise zaten kuş gribi bulaşma ihtimali neredeyse kalkıyor çünkü 100 c üstünde sanırım ölüyordu grip virüsü.
Mesaj tarihi:
mikrop bakteriden virüse mantara jkadar insan ve hayvanlar akarşı zararlı etkisi olan gözle görülemeyecek boyuttaki her canlı için kullanılır sayfa 1 deki ukala ve zeki(!) arkadaşımız.
Mesaj tarihi:
iyi pişirirseniz ve pişirdikte sonra pişmemiş bir tavuk mamülü ile temas ettirmezseniz birşey olmaz. tavuğu hazırlarken elinizdende bulaşabilir, kırılan yumurtadanda. o yüzden tavuk mamüller ile uğraşırken lavaboda açın pakedi orada halledin ve lateks eldiven giyin. buzdolabına koyarken başka besinlere temas etmemesine dikkat edin, mümkünse en altta bir yere koyun ki buzdolabı nem yapar içine damlatırsa mikropları taşımasın alt raflara. yumurtalar içinde aynı şey geçerli. pişirmeden önce dışını yıkayın, sonra haşlayın. nolur nolmaz. lateks eldivenleri tek sefer kullanın, işi yaptığınız yeri sıcak suyla deterjanla iyice yıkayın, kafayıda yemeyin bunları yaparken yada ye gitsin yeaaa nolacak.
  • Yeni Oluştur...