Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar fallout 3ün ne zaman çıkacağını bilen yada duyan varmı acaba yapmaya başlamışlar diye duymuştum geçen sene ama bir bilgisi olup paylaşırsa sevinirim
saygılar...
Mesaj tarihi:
www.nma-fallout.com

bak hemen üstlerde bir adamın röportajı var.şu an üzerinde büyük bir zevkle çalışıyoruz diyor.bakalım nasıl olacak?

ayrıca yine bu sitede iptal edilen fallout 3 le ilgili cok güzel seyler var.hangi sehirlerin olacagı,oyunun konusu,bütün questler,resimler,haritalar,bütün questler,...vs. hepsinin dökümanı var.

oyunu oynamış kadar oluyorsun yani ;)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar FallOut 2'yi çekmiştim ama malesef Rusça , bana İngilizce dil dosyalarını verir misiniz?Bu arada iyi bir hatırlatma oldu gaza geldim Fallout Tactics'i Downloadlıyacağım :).Hastası olduğum bir oyundur.2 Hafta oldu bitireli.
Mesaj tarihi:
valla master.dat 325mb bunu yollamam gerek galiba 0_o :p
zor tabi..
ingilizce patch yapmayı dene.. :d
olmadı vardır kesin fallout sever oralarda. (yoksa belki postalarım .:))
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.nma-fallout.com/forum/album_cat.php?cat_id=39

az kaldi...

screenshotlar guzel gozukuyo :)

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 14:05 tarihinde, Revenant tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
heves kırmak istemem ama o ssler yapımı iptal edilen fo3 van baurenden alınma
yani yapılıyordu,yapılmıştı çoğu,sora iptal edildi ve bethesdaya geçti iş

bethesda baştan yapıyor,daha elder scrollsu yeni çıakrttılatr ona eklentiler patchler hede höde yapacaklar baya

o yüzden fo3 e tüm kaynaklarını aktarmaları zaman alır
fo3 ü görmemeizde daha coooook zaman var

ben korku içindeyim,silahlı,çölde gecen bi morrvind yapma şansları cok büyük gibime geliyor eski fo tayfasından kimseyi almadılar cünkü yanlarına,almayacaklarda.

:/
Mesaj tarihi:
Yukarda verilen sitede fallout 3 bethesda faq'ını okudum. Hayatımda böyle rezil faq görmedim eheh. Ne sorsalar

- daha çok erken
- bilmiyorum
- hiç bir fikrim yok

demiş adam. Sanki oyunu yapan biziz. Daha 3-4 yıl sürer bu, sonra da iptal edilir başka firma satın alır. :p
  • Yeni Oluştur...