fohat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 slm arkadaşlar fallout 3ün ne zaman çıkacağını bilen yada duyan varmı acaba yapmaya başlamışlar diye duymuştum geçen sene ama bir bilgisi olup paylaşırsa sevinirim saygılar...
billur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 www.nma-fallout.com bak hemen üstlerde bir adamın röportajı var.şu an üzerinde büyük bir zevkle çalışıyoruz diyor.bakalım nasıl olacak? ayrıca yine bu sitede iptal edilen fallout 3 le ilgili cok güzel seyler var.hangi sehirlerin olacagı,oyunun konusu,bütün questler,resimler,haritalar,bütün questler,...vs. hepsinin dökümanı var. oyunu oynamış kadar oluyorsun yani ;)
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 billur gerçekten harika bir site favorilerime ekledim hemen... saol
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Arkadaşlar FallOut 2'yi çekmiştim ama malesef Rusça , bana İngilizce dil dosyalarını verir misiniz?Bu arada iyi bir hatırlatma oldu gaza geldim Fallout Tactics'i Downloadlıyacağım :).Hastası olduğum bir oyundur.2 Hafta oldu bitireli.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 basligi gorunce fallout 3 cikiyo sandim :...(
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla dil dosyasının adını söylersen ve boyutu küçükse verebilrim :) (yada izmirdeysen cd ye yazar hallederiz)
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tüm txt'leri gönderirsen iyi olur ama büyükse şansıma küsebilirim.yada winzip ile dosylaarın içinden resimleri ve yazıları ayıklayabiliriz.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 cıksın artık delirecem yoksa iguana on a stick.
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 valla master.dat 325mb bunu yollamam gerek galiba 0_o :p zor tabi.. ingilizce patch yapmayı dene.. :d olmadı vardır kesin fallout sever oralarda. (yoksa belki postalarım .:))
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ingilizce patch sadece menudeki bazı yerleri değiştiriyor oyun içinde olmuyor mlsf:(
fohat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 istanbuldaysan saan dırek fallout 2yı verıyım sana
Revenant Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://www.nma-fallout.com/forum/album_cat.php?cat_id=39 az kaldi... screenshotlar guzel gozukuyo :) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 14:05 tarihinde, Revenant tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 heves kırmak istemem ama o ssler yapımı iptal edilen fo3 van baurenden alınma yani yapılıyordu,yapılmıştı çoğu,sora iptal edildi ve bethesdaya geçti iş bethesda baştan yapıyor,daha elder scrollsu yeni çıakrttılatr ona eklentiler patchler hede höde yapacaklar baya o yüzden fo3 e tüm kaynaklarını aktarmaları zaman alır fo3 ü görmemeizde daha coooook zaman var ben korku içindeyim,silahlı,çölde gecen bi morrvind yapma şansları cok büyük gibime geliyor eski fo tayfasından kimseyi almadılar cünkü yanlarına,almayacaklarda. :/
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yukarda verilen sitede fallout 3 bethesda faq'ını okudum. Hayatımda böyle rezil faq görmedim eheh. Ne sorsalar - daha çok erken - bilmiyorum - hiç bir fikrim yok demiş adam. Sanki oyunu yapan biziz. Daha 3-4 yıl sürer bu, sonra da iptal edilir başka firma satın alır. :p
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Fallout ta Duke Nukem e doner sonunda...
Öne çıkan mesajlar