Rinen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 forumda şöyle bişey demişler; bağış olayına sıcak bakmıyoruz, çünkü bu konu çok sık sömürülen bir konu. eğer sizden para toplayıp sonra kaçarsak ne yapacaksınız very happy ya da sizden para toplayıp sonra başarısız olursak ne olacak? sizin paranızın boşa gitmesine mi, bizim yolsuzluk yaptığımıza dair söylentilere mi yanarsınız siz düşünün mr. green zaten bu tip projeler bağışlar ile yürümez arkadaşlar. iyi niyetiniz hepimizi gururla doldurdu ve kendimize olan güvenimizi tazeledi emin olun. en büyük bağışı zaten yaptınız. ancak biz sizlerden para talep edeceksek, bunu hak eden bir ürün de vermeliyiz. grand master'ın dediği gibi çok önemli bir projemiz var, yakında hem imengi'ye para kazandırabileceksiniz (ki bu paralar cebimizi doldurmak için değil hayallerimizi gerçekleştirmek için kullanılacak) hem de paranızın karşılığını veren bir ürün alabileceksiniz. izlemede kalın, duyurusu yapılacaktır yani bağış kabul etmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eh naapalım. ama parasızlık yüzünden bu proje gerçekleşmezse kıl olurum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Çok Pro bir firma oldugu sitesinden belli. Umarım güzel eserlerle karşımıza çıkarlar. Bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 adamın şu yukardakı yazısı bile kalite kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oley be forumdaki çekilişten poster kazanan altı şanslı kişiden biri olmuşum =) a) yeniçeri b) sipahi c) lağımcı d) azap e) sai-jeva f) samuray g) deli bunlardan birini seçmem gerekiyor. sanırım yeniçeriyi seçicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya benim anlamadığım bu kadar para nereye gidecek? yani neye lazım bu kadar para? bi örnek daha veriyim. videoda görülen kerem beyitin üstünde çizim yaptığı cintiq 21ux tabletin fiyatı 3000 dolar yani 5 milyar türk lirası. buda tabletin linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 azapı seç azapı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oyunun 23 mblık ilk videosu yayınlandı arkadaşlar.ilgilenenler merlininkazanından bulabilirler.benim ilk görüşüm gayet başarılı ve dünya sıtandartlarında bir video olduğu yönünde.dev firmalara kafa tutmuşlar resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok yavaş iniyo be video. o kadar deli, internetim var. gerçi herkes abanıyodur şimdi de keşke alternatiften indirseydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya 3-4 yıl daha geçsin ben kendi projelerimi gerçeğe geçiricem çok ciddi oyun stüdyosu kurmak gibi planlarım var. sadece birkaç yıl bekleyin paticik kapanmasın ismimi duyurucam heryere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 merlinin kazanındaki haberde video linki göremedim. nerden indirdiniz tam link nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 http://www.merlininkazani.com/news/news_screen.asp?nid=8391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kanix beni de al beni de al oraya her işi yaparım cplasplas php gerekirse ofisboy paspas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 umarım bu firmaya destek çıkarlar/çıkarız. up tam destek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yalnız firma bilkent üniversitesine bağlı.yani parasal sıkıntı vs. yok gibi.güzel olacak. edit: üst bölümü silmiyorum aradaki mesajları okumadım :) saymayın burayı zaten bu güne kadar yapılıpta pisayasa sürülmemiş bir ton oyun var. avaturk'te görkem abi vardı beyoğlu&beyoğlu adında harika bir oyun yapmıştı.avaturk ile anlaşılmış ve bakanlıktan izin alacaktı satış için.bakanlık oyunda bulunan uyuşturucu vs. olayları yüzünden bir türlü izin vermedi (geri kafalılar işte) ve sonuçta avaturk'un kapanmasıyla proje suya düştü.en azından bir süreliğine. ben şahsen bekliyordum ve çıktığında ilk alacaklardan biri olmayı isterdim.msn'den arada sırada konuşurduk,aynı klandaydık hatta :) eh işte yurdum da böyle gidiyor.oyuna yatırım yapılmıyor ve gelişmiyor. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 00:08 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 birşey mi kaçırdım? bu oyunda böyle yalan olacak kadar maddi sorunlar yok diye biliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 levelda oyunu cikaracak paramiz yok ama gorusmelerimiz devam ediyor demisler . patlayabilir yani bu da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 frp oyunu başlığı saçma olmuş biraz. rpg olacaktı. hatta şöyle bir iddiaları var: role playing ağırlıkta olmak üzere içinde strateji öğeleride olacak. bu bakımdan stratejik rol yapma oyunu gibi yeni bir tür diyebiliriz. yani srpg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astarmos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 oyun hakkındaki yazıları okudu. güzel bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kerem beyit ayrılmış. yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 çıkmıyor yani oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sponsor bulamzlarsa bır oyunu daha rafa kaldırmak zorunda kalıcaz. 15mılyon dolara dayanmış oyun butçelerinin arasına gırmek ıstıyorsa en az bır 10m bulmaları lazım ki buda ınanılmaz zor birşey heleki Trde. Birdergide okudguma gore ellerinde 400bin dolarları varmısh sponsor fırmalara teklif goturduklerınde adamlar ben bu paraya hastane acarım dıormush.E doru dıorherkes aynı şeyi yapar oncu olmak zor umarım aradıkları sponspr(ları)u bulurlarda bızde gogsumuzu gere gere oynar ve vaybee Turklerde guzel oyunyapmıosuh deriz... [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 16:18 tarihinde, Xanthe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oyu çıkmayacak diye bişey yok. şöyle bir açıklama yapmış ceidotun sahibi; İmengi'nin yaşadığı bu kan değişimin kurumun hedeften saptığına dair bir takım yorumlara yol açması bizi son derece rahatsız etmektedir. İmengi ekibi, bu haberi sadece ve sadece bize inanan dostlarımızın bu gelişmeleri ciddiye almalarını engellemek ve insanların merakını gidermek amacıyla yayınlamaktadır. Tüm takipçilerimizden, destekçilerimizden ve projemize inanan dostlarımızdan şunu rica ediyoruz. İmengi'nin bir kurum olduğunu, kurumların kişilerden ibaret olmadığını hatırınızdan çıkartmayınız. İmengi bir kaç kişi işten ayrıldı diye hedeften sapma lüksüne sahip değildir ve hedeften sapmayacaktır. Başarılarımız son zamanlarda kimi çevrelerde endişe yaratan asılsız iddialara en güzel cevap olacaktır. Saygılarımızla, 3d tasarım ve yazılım ekibini geçtim. onu bulması nispeten kolay. ama üzücü olan kerem beyitin ayrılması. yani erkan bayol ceironun edebi yaratıcısıysa kerem beyitte görsel yaratıcısıydı. proje devam eder yeni 3d ve yazılım ekibi bulunur ama kerem beyitin yeri zor doldurulur. para konusundada dünya çapındaki oyun dağıtıcılarından randevu aldık diyorlar. yani sponsor meselesi önümüzdeki hafta belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 türkler yavaş yavaş oyun sektörüne giriyor. spellcasters, pusu, şimdi de hükümran senfoni.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar