cabbarnuke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 --- tek bir epic'i olmayan shaman arkadasim beni maymun edebiliyor,full epic ve full trinket+arcane power olmama ragmen. klasik olacak ama,don't whine,l2p. --- şiirsel adalet bu olsa gerek ; full epic full trinket ile epicsiz bir shamana maymun olan bir mage olarak bana l2p demek... toep ve zandalarian hero charm'dan bahsedioruz bu arada sanırım senin kullandığın trinketler carrot on a stick ve insignia of the horde olmasın??? blue itemlar ile nasıl 6-7k unbuffed hp sahibi olunduğunu anlatırsan sevinirim ; daha yeni başladım shaman olarak wow'a , xroads u keşfediyorum bu aralar; grounding wand wf? silence polly bandage(full hp ile alıp owned gg demek için) 4.5k hit gg warstomp +goblin rocket helmet +mithril grenade hepsi denendi merak etme; tek kafası çalışan sen diilsin ama bak arcane bomb ile mage'leri alabiliyorum ; hemde çok kolay; tabi genelde kullanmadan mage bana "abi bana 15g ver ben forfeit ediyim" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eger "cok fena cok sey,nerflenmeli kesinlikle" deniliyorsa,kim derse desin,hangi class'a derse desin l2p diyorum.evet ben de 1 yildir mage oynuyorum,pvp setli shaman maymun edebiliyor 10 duel'den 2'sinde ucunde,demek ki "hic sansim yok" diye bir sey yok,theory crafting kasmiycam gercekten.ama sunu soyleyeyim sana,cs'yi attiginda 2 saniyeligine silenced oluyorsun,trinket'leri acman 1 saniye,1 saniye pom,1 saniye frostbolt cikariyorsun,hepsi global cooldown bunlarin.bu arada oyle guzel grounding koyuluyor,o trinket'ler o presence of mind oyle guzel purge edilebiliyor ki anlatamam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 NS unutmamak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi ns yi bırakın bari :p [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 01:25 tarihinde, joel_barish tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 -------- cs'yi attiginda 2 saniyeligine silenced oluyorsun,trinket'leri acman 1 saniye,1 saniye pom,1 saniye frostbolt cikariyorsun, ---------- cs yi attıgında 2 saniyeligine silenced kim oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mustafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayır cs yi yiyen 4 saniye silenced oluyo da ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aciklamalara bakarsan toep de 15 saniye aktif oluyor,lakin actigin gibi buff'ina baktiginda 00:13 ya da 00:12 goruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yanlış yazmış o zaman blizzard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yanlis yazma degil,debuff ya da buff aktivitesi garip bir sekilde 1 ya da 1.5 saniye delayli gozukuyor player'da.bak ben counterspell'i cok efektif kullanmaya calisirim,hatta cooldown count'un haricinde kafamdan 30 saniye sayarim bir dahaki cs ne zaman diye.ayni sekilde birine "bir sey cast etmezken" imp cs attigim zaman da 4 saniye sayiyorum. benim global cooldown'um,adamin debuff delayi yuzunden polymorph atarken o kadar cok earthshock ya da cs yedigim oluyor ki. ve hayir,gayet guzel ping'lerle oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 global cooldown'i düsüyor olabilir mi dicem ama bilemiyorum ve evet var böyle bisey 1 saniye az saymaya basliyor, ama tahminen 00.00 da da 1 saniye durdugundan tam 15 saniye yapiyor olabilir. dikkat edicem buna bi ara : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla ben cast yapmazken cs yi yedigimde gayet de güzel 4 saniye paşa paşa suratına bakiyorum mage in :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 shaman imp. cs yediğinde yapabileceği (bence) en yerinde olay, mage'in range'i dışına çıkmaya çalışmak olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 resto druid olarak mage beni ilk `burst`de olduremezse cok egleniyorum ben. o buyu atiyor ben heal =] sonra onun manasi bitiyor. sopayla vura vura olduruyorum. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Druidleri adamdan saymıyoruz biz, onlar cheater :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 @dream_endless rank seti > earthfurry zaten enhancement şaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbarnuke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 -------- cs'yi attiginda 2 saniyeligine silenced oluyorsun,trinket'leri acman 1 saniye,1 saniye pom,1 saniye frostbolt cikariyorsun, ---------- oda güzel; 2sn silence ; madem sallıyoruz: benim earhshock la ömür boyu spell cast etmenizi engelliyorum; warrior gibi geziosunuz frostshock spamlersem 1.sinde slow ; 2.sinde disconnect ;3.sünde charın siliniyo wf tutarsa world'den random bi paladin siliniyo..;;;;;;; imp cs 4sn silence edio olmasın? bidetrinketleri polly den sonra açmayı deneyin bakalım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1. silence 4 saniye 2. trinketlar 1 saniye pom 1 saniye frostbol 1 saniye falan demıssınızde yok oyle bıse tek macroya aldıgınızda hepsini 1 tusla saniye bile sürmeden basarsınız(global cdye gırmeden) novayı atarsınız cs yi basarsınız sora i.w.i.n button :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eğer item global cooldownu kullanıyorsa macroyla da yapamazsın da bildiğim kadarıyla en azından trinketlerde global cd yok.yani hiç bir mage'in toplam 3 saniyede 2 trinket + ap açtığını görmedim, genelde macroyla üçünü birden açıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla global cd ye gırmıo derken giren 3 item bile olsa tek macroya alırsan satır aralarına yazdıgında dıger komutu yazdıgında global cd ye gırmessın tek macroda bazıları bi aralar bunun bug oldugunu ıddıa edıodu ama blue postta varki bug falan dııl macro ile alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ey cok bilen insanlar,gunde kac kere iki trinket+arcane power aciyorsunuz,kac kere improved silence atiyorsunuz o kadar merak ediyorum ki.toep 13 saniye,zhc 19 saniye aktif oluyor,nokta.ayrica "lololololol zuzuzuzu" kafalarina girip de sallayana kadar sorardiniz yine 1 senedir mage oynayan arkadaslariniza,improved cs attiktan sonra hemen poly yapmaya calisirken kac kere suratlarina earthshock yediklerini anlatirlardi size. neyse bir guzel topic'in icine sicilgidi yetmiyormus gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunuyorsa ben daha fazla sidik yaristirmiycam kusra bakilmasin.ama bu forumda,official forumlarda "lololol trinket+ap nurf plx,nref plx,nfer" diyen varsa oynamayi ogrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya ben araya girerek trinketler global cooldown kullanir ondan tek macroda araya hic pause koymadan yapamazsiniz diyim cikayim seiz devam edin : p [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 14:06 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet topigin icine sıçtın tebrik ediyorum :) gayet güzel konuşuyoruz sinirlenmenin ne nedeni var şimdi ? ayrıca çok bilen arkadaşım, trinket süreyi 14 saniyeden başlatıyor çünkü bufflar saliseleri göstermiyor bu kadar basit.sen o buffta 00:00 gördüğün anda 1 saniyeden geri saymaya başlıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 trinketi yiyim size bişi olmasın diyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 haklıyız hakkımız 1sn mizi alacağız.1sn 150 damage in olsa nolur olmasalar nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar