Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu aralar bir söylentiler dolaşıyor ortalıkta, önümüzdeki patch te bu iki trinket a shared cooldown koyacaklar diye. iyi olacak kötü olacak tartışması yerine hangisini almalıyım sorusunu soracağım. şu anda 2 trinket ta yok ben de, ama dkp de bayağı yukarılardayım ve bunlar düştüğünde benim olacak büyük ihtimalle. fakat bwl dropları için de içim gidiyor, talismanı alırsam bayağı gerilere düşeceğim, zg içinse mc/bwl den ayrı dkp uyguluyoruz, zg den de hero charm dışında pek almak istediğim bir şey yok, o yüzden rahat rahat alabilirim bunu. yani seçeneklerim: -toep+zhc beraber -sadece toep -sadece zhc benim merak ettiğim, shared cd geldiğinde ikisine birden sahip olmak ne kadar mantıklı, sadece birini seçmemi tavsiye ederseniz hangisini almalıyım ? söylemeyi unuttum , pve mage im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 seninle aynı durumdayım, dkpler duruyor ama talisman mereti 4 haftadır düşmüyor =). biraz bilgisizin tavsiyesi olacak (kullanmadığımdan)ama bence toep ötekinden çok daha iyi; en azından kullanan arkadaşlar böyle diyor (ufak bir hesapla da böyle olduğu görülüyor zaten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pve için 2side çok verimli değil. briarwood reed bile toep kadar dmg ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aynı söylenti 1.9 öncesi de vardı, tamamen fos. pve mage isen, kesinlikle neltharion's tear ve (bence, aoe ve kısa cooldowndan dolayı) toep kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 neltharians tear e daha en az bir ay var malesef. nerf konusuna gelince, insanlar o kadar çok ağladı o kadar çok sızladı ki, sanki her 10 mageden 3-4 ünde varmış gibi bu, büyük ihtimalle nerf gelicek. 1.10 da olmasa da 1.11 de gelicek yani yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum bu durumda. hala kararsızım, toep çok pahalıya patlıyacak bu yüzden çoğu bwl dropunu kaçıracağım herhalde of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 neltharion's tear en iyisi ama bide dusse daha 1 kere drop gorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu arastirilmisti bi yerde ya ordan okumustum. neltharion > toep > zg trinket > briarwood mudur nedir o ama son ücü birbirine cok yakin. ben neltharion + toep derdim acikcasi. zaten zg trinketini almasi zor degil. farm icin zg + toep ama, kisa sürede imba dmglar vermek icin aoe de : ) sm farmda falan mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şunları bi linklesenize merak ettim. prieste pek guzel yakışırlar uber heal basmak için heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 prieste toep yar etmezler abi, gerek de yok ya : ) rejuvenating gem + shard of the scale (bu biraz nadir bi drop oldugundan zg trinketi de olabilir aslinda) süper priest icin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 priest için rejuvenating gem ile zhc'den iyisini tanımam. 550-600 renew tick ftw (tabi diğer itemlere de bakıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tamam işte bunarı linkleri ile koyun ben size ne alıcam ne almıcam soyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir nerf soz konusu dııl sadece haftalardır mıllet nası aglıosa o aglamalar devam edıo hepsı bu bı nerf olacagınıda sanmıorm sonucta 2 farklı ıtem eger ıkısınıde alacak kadar kasıosan haketmıssındır kı genelde 10 mage den 2 si 3 unde vardır bu ikili(toep mc kadar eski bi instance dan dusmesıne ragmen) pvp icin ve farm ıcın bu ıkılıden otesı yok(heleki tyrs hand gibi yerlerde kasıosanız) pve icinde netharions la toep dan ıısı yok(mc bwl icin falan) cunku zhc tope birde ap ile kullanıosanız agro almamanız olası dııl gıbı bıse :) links toep : http://www.thotbott.com/?i=39255 zhc : http://www.thotbott.com/?i=51326 netharions : http://www.thotbott.com/?i=51923 briarwoor reed : http://www.thotbott.com/?i=19202 eger toep mi zhc mi dıosanız tartısmasız toep derim cunku zhc 8 chargelık bır alet ve 2 dakka cooldown u var 3 buyuden sonra zhc nin charge ı toep e esıt oluo.ki pom fb normal fb fireblast falan derken hemen esitlenıo gıbı bıse ve toep de 1.5 dakka cd var fakat kim ne derse desin guzel ıtemlerle ap+zhc+toep+new frostbolt rank ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abso, rejuv gem : http://www.thottbot.com/?i=44657 shard of the scale http://www.thottbot.com/?i=36048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 heh bende ikisi de var ve akla zarar damage'lar verebiliyorum ap ile birlikte kombine edince.lakin toep cidden cok cok rare bir drop,ve her damage dealer'in (hatta son zamanlarda priest ve druid'lerin bile) ruyalarini susluyor o yuzden almak zor,sansa bagli dersem yanilmam.zhc nispeten daha kolay ama toep kadar iyi degil. neltharion's tear+toep kadar guzel bir ikili yok ama tear da nefarian drop'u,korkunc dkp harcaniyor.yani soyle diyeyim mesela,toep'i ben minimuma aldim heh butun herkese zamaninda cok loot pass ettigim icin falan,10 dkp verdim.netherwind robe dustu mesela,50 dkp'ye gitti.gecen hafta neltharion's tear ilk defa dustu,odenen dkp miktari 180 kusur.korkunc bir rakam yani full bwl run=9 dkp,mc run=5 dkp diye dusunursen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ühühühühü yurtdısı saçmalamaya basladı linkler açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oeh dream endless o kadar dkp harcanır mı bea bi trinkete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 harcanir harcanir.oyundaki en iyi trinket ise harcanir.ve ahn quiraj'da da yok neltharion's tear'in yanina yaklasacak bir trinket,naxxramas'ta da olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 20 bwl run yatirilir mi abi bi trinkete, tamam end game falan tamam da öeh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Ilk olduğu içindir.. Ilk defa düşen itemler hep değerinin üzerinde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Ya çok dkp biriktirme taraftarı değilim aslında, ne olacağımız belli değil, guildden ayrılma durumunda o kadar emeğe yazık olur yani. Ama ToEP, nw mantle, (görünüşü harika be abi ), ve Claw of Chrommagus/Staff of Shadowflame için paşa paşa biriktireceğiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saglam ve oturmus guildler icin bu pek gecerli degil. mesela bizim guildde sacma sapan itemlara ilginc bidler yaparak 1 runda butun dkpyi bitirmeye calistigini gozumuze sokanlara iyi seyler yapilmiyor. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nw mantle için dkp harcamanız bence gereksiz, eğer full nw gitmiyorsanız. mantle of blackwing cabal veya enigma shoulders varken, nw sadece eye-candy :) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 17:46 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ah bir de su var. bizde mesela `ben hede itemini alcam.` diye isime yarayan bin tane itemi passleyemem. belli bir item seviyesinin altinda kalirsam guilde gore, raidlere giremem. boyle olunca o dkp biriktirme isi de biraz duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 enigma shoulders'a kafam girsin. mantle of the blackwing cabal da nw mantle'a gore cok da superior degil.ki ben "+dmg her seydir" mentalitesini guden bir mage olmama ragmen,sunu anladim simdi "nw focus her seydir" +13 dmg ekstrasiyla 1/10 pom sansini karsilastiramiyorum ben acikcasi.ama hala icimde bir "acaba?" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar