Moonwalker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 azalin ultima online sunucusu 18$ubat 2006da hizmete giricektir.web sitesi,forumlar entegre online account sistemi hazırlanmı$ıtır. azalin'e ula$mak icin. www.azalin.com adresini kullanbilirsiniz saygılar owner xara
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 seer olmak istiyorum. edit: ya başvuru yapmayın demişsiniz de dayanadım ben çok özür diliyorum sn ownerım [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 13:16 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayırlı olsun. başarılarınızın devamını diler reklamlarınızın stoklarda kısıtlı olmasını temenni ederim :)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayırlı olsun :d bizim serverda şu an açık ama dizayn ve tasarım için kötü host aldık tamamen açılalım yazalım bizde sdf
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşım buraya bu şekilde bunu yazmak yasak, utanmadan bir de biz açıp biz de yazalım diyorsunuz ya!
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu arada üye olamadım hata verıo
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 reklam yapmanın yasak oldugu biyere utanmadan reklam yapıyorsunuz sonra player mı bekliyorsunuz yazıklar olsun yanlız bide online sistem entegre: gc - diemaster yazmazlar mı koskoca web wiz forumu [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:58 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yetkili kadromuz birçok serverda en üst düzeyde ve oyuncu olarak çok bilinen kişilerden oluşmaktadır. defalarca okudum anlayamadım. azalin uo da bulunduğunuz süre içerisinde kişisel bilgileriniz en üst yetkilimizde buna dahil bakma yetkisine sahip değildir. nası yane? bulunmadıkları zamanlar kişisel bilgilere bakıp 3. şahıslara verebilecekmisiniz? sadece veri bankamızda kalıcak şeylerdir. kalıcak -> kalacak. DIEMASTER Ebrar Envoy Fetchem Kain Linwelin Lynclina Xara Hiçbiri de tanıdık gelmedi valla.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 azalin uo da bulunduğunuz süre içerisinde kişisel bilgileriniz en üst yetkilimizde buna dahil bakma yetkisine sahip değildir. iyide şimdi biz unu nerden bilecez sphere account klasörüne girmemek için kod mu yazdınız ya da yazdıysanız nası oldu :d
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eer bu şaardıda beenmior kaadrosunu tanımıoorsanız ölün daa ii
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ultraaslan, o zaman bende bir web sitesi açayım, kadro kısmına ne kadar bilinmdik nick varsa ekliyeyim hemen atlıyacakmısın? aralarında bi tanıdık isim gelen diemaster var ama o nickte nereden aklımda kaldı bilmiyorum. hem bilindik isimler olsa ne olacak? kişiliklerini bilmedikten sonra isimlerini bilsen neye yarıyacak ki?
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 diemaster player charı kesilince staff charıyla girip hadi şimdi bunuda kesin diyen biri. envoy a sözüm yok. gerisini tanımam :)
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 gidin adamlarla olan şikayetinizi onların forumuna yazın, burası ateş hattı değil, kimin edit charı var kim öldü kim yattı bilmek duymak istemiyoruz
Kortez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 cinsmisiniz siz? iyiki bi yapılanma surecine girdi forum. ettiniz icine. reklam yapılmasın dendikce niye insanlar reklam icin yarısıyor anlamıyorum.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @faust diemaster ebrar envoy fetchem kain linwelin lynclina xara hiçbiri de tanıdık gelmedi valla. ne hikmetse banada hiç tanıdık gelmedi :-?
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 said: tez zamanda patlayın. bedduam tuttu sanırım. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:59 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ağbi site çalışmıo stafflardan bi diemaster i tanırım.. ama azalinde biraz galip geldi vazalin gibi :) neo yumuşatmak içinmi kullanıoz bu ismi...
Activision Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 :) benzetme güzel gerçi siteleri kapanmış arkadaşın bedduası tutmuş demekki :d
RaiDaN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 açıldı açıldı arkadaslar simdi bakabilirsiniz siteye www.azalin.com
Öne çıkan mesajlar