Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azalin ultima online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
azalin ultima online sunucusu 18$ubat 2006da hizmete giricektir.web sitesi,forumlar entegre online account sistemi hazırlanmı$ıtır.
azalin'e ula$mak icin.
www.azalin.com adresini kullanbilirsiniz
saygılar
owner xara
Mesaj tarihi:
seer olmak istiyorum.
edit: ya başvuru yapmayın demişsiniz de dayanadım ben çok özür diliyorum sn ownerım

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 13:16 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
reklam yapmanın yasak oldugu biyere utanmadan reklam yapıyorsunuz sonra player mı bekliyorsunuz yazıklar olsun

yanlız bide online sistem entegre: gc - diemaster yazmazlar mı koskoca web wiz forumu

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:58 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
yetkili kadromuz birçok serverda en üst düzeyde ve oyuncu olarak çok bilinen kişilerden oluşmaktadır.

defalarca okudum anlayamadım.

azalin uo da bulunduğunuz süre içerisinde kişisel bilgileriniz en üst yetkilimizde buna dahil bakma yetkisine sahip değildir.

nası yane? bulunmadıkları zamanlar kişisel bilgilere bakıp 3. şahıslara verebilecekmisiniz?

sadece veri bankamızda kalıcak şeylerdir.

kalıcak -> kalacak.

DIEMASTER
Ebrar
Envoy
Fetchem
Kain
Linwelin
Lynclina
Xara

Hiçbiri de tanıdık gelmedi valla.
Mesaj tarihi:
azalin uo da bulunduğunuz süre içerisinde kişisel bilgileriniz en üst yetkilimizde buna dahil bakma yetkisine sahip değildir.

iyide şimdi biz unu nerden bilecez sphere account klasörüne girmemek için kod mu yazdınız ya da yazdıysanız nası oldu :d
Mesaj tarihi:
ultraaslan, o zaman bende bir web sitesi açayım, kadro kısmına ne kadar bilinmdik nick varsa ekliyeyim hemen atlıyacakmısın? aralarında bi tanıdık isim gelen diemaster var ama o nickte nereden aklımda kaldı bilmiyorum. hem bilindik isimler olsa ne olacak? kişiliklerini bilmedikten sonra isimlerini bilsen neye yarıyacak ki?
  • Yeni Oluştur...