Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevginin nedeni varmidir ?

emre2372

Öne çıkan mesajlar

hoşlantı hormonların sebep olduğu bir olay, ki çoğunluk buna aşk der... arkadaş sevgiyi sormuş... sevgi, türümüzün devamını sağlamak için hayatta kalmasını istediğimiz, beğendiğimiz canlıyı koruma, destek olma, yardım etme duygularının farklı ince duygularla da harmanlanmış biçimidir. hoşlantı üreme amaçlı, sevgi ise üreme öncesi eşi; üreme sonrası çocukları koruma amaçlı bir dürtüdür... aşk'ın doğru tanımı da hoşlantı+sevgi'dir...
Sosyal ağlarda paylaş

aşk bana gore sevhet duygusudur.

cunku duzegelmiş bir yasantida aşk yoktur cunku sevhet bitmiştir.

sevgiye gelincede bi arkadasimiz soyle demiş insanlar cok oncelerden beri dusunmus bulamamislar bu insanin kendisinin bulamayacagi anlamina gelmez.

insan dusundugu icin sever
istekleri dogrultusunda kiyaslayarak sevgiye ulasir
tanistigi kisiyi kendi oncullerine gore tartar bicer
nedensiz diyorsaniz sevgiye yolda gordugunuz herkisiye sevgi duymaniz lazim bence

insan sevgiden olusmustur dogdugundan itibaren boyledir cunku bir sevgi olusumundan olusmusuzdur

kendi dusuncelerim..
Sosyal ağlarda paylaş

sevgi anlaşmak değildir,nedensiz de sevilir... bu işin alıntı kısmı,bence;mutluluk arayışıdır sevmek,mesela bi kızı sevmek onun da seni sevmesini istemektir aynı zamanda,bu tablonun sonucu mutluluktur,bi saksı bitkisini seversin ve onun sürekli çiçekli olmasını istersin hatta bazen abartıp her gün yeni filizler açılsın istersin,tıpkı sevdiğin kişinin sana her gün bunu hissettirmesini istediğin gibi ve bi alıntı daha;ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim...
Sosyal ağlarda paylaş

bence nedeni yoktur... bende de aynı durum var biraz.. onunla görüştüğümde nasıl oluyorsa ona karsı cok yakın hissediyorum.ama çok boktan bir durum o bana pek deger vermiyor.. hatta durumlar karışık bayagı(en azından benim için) başlık açmayı bile düşündüm ama anlatsam kimse anlamayacak gibi.. puffff :(((
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...