Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çekik gözlülere duyulan ilgim

amon

Öne çıkan mesajlar

"çak acayiptir arkadaşlar çekik gözlü gördümmüydü (uzakdoğuluolması şart deil kazak özbekte olabilir hele bu kişinin simsiyah uzun saçları varsa),manyak oluyorum....acayip derecede hoşoma gidio....ilgi ve alakasını çekmek için 10 takla atmak suretiytle rezil oluyorum...bizim yurtta var mesela onşlardan bisüürü ama gezdikleri tipleri bi görseniz ağlarsınız....güdük güdük yerden bitmeler bide bazıları var kalın kalın insancıklar ...hepsi aynı tip ..ama ben yaaaaaa ya ben...180 boy elaaaaa da gözler uzun açıkkahve dalgalı saçlar......bir çekik gözlünün sahip olmadığı şeyler bunlar....size bikaç sorum olucak

1)bu çekik gözlü yabancı öğrenciler neden klan kabile halinde gezerler
2)neden çekik gözlü olmayan türklerle çıkmazlar
3)ben manyakmıyım
4)saspıkmıyım
5)normal bi olay mı bu"

çak acayip gerçekten.çok acayip değil. manyak oluyorsun peki. bisüürü olmaları çok normal çünkü japonlar üretken insanlar.çinliler de öyleler. saspık da değilsin üzülme.sadece kendini ifade etme yeteneğin gelişmemiş :) biraz daha düzgün yazarsan beni çak acayip sevindireceksin arkadaşım.buarada çekik gözlü görünce senin gibi manyak olan bir kaç kişi tanıyorum.tek değilsin :) diğer soruların cevaplarını bilmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte şeki a - 1 deki gibi bazı insanlar bir işe yaramayınca genelde diğer insanlara sarmak suretiyle orgazma yakın bir tat alırlar....böyle insanlara halk arasında ( ki böyle insanlar yalnızdırlar halk arasına karışamaz kendi klas stillerinde yalnızlığı yaşarlar) g...ü s....ş denir....
cevabını bilmiyorum diye cevap olmaz bu da sana kapak olsun

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:26 tarihinde, amon tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...