Krusty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 istanbul/zeytinburnu'na beklerim istemediğin kadar var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 asian carrera. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 xueshen, her yerde yurtlar ayri degil mesela bizim okulda (sabanci) karisik onun haricinde, uzak dogulular hic hos gelmiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ha tabi, kobetaizm engellenemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 amon 1-sizin yurdun adı nedir, nerdedir? 2-kız erkek yurtları ayrı olmazmı? 3-2.soru bağlamında sen lezbiyenmisin? ------------------------------------------------------------------- atatürk öğrenci sitesi karışık yurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 amon ülkücüler ekşın yapıyorlar mı azerilerle orda? chasten o kızdan haz almayan bünye var edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ya o kiz max 15 yasinda naptiniz siz be sübyanci oldunuz iyice : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @chasten o resmin nerden alındığı ile ilgili şüphelerimi burda açığa vurmak istemiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 niye nerden alınmış kii?? çok tatlı bişe ama yaaa :))) aşık oluyorum galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 oha, sokağa çıkın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 aynı şekilde çekik gözlülerin hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 penth onbeş monbeş. süper müper. nikah mikah. icabında micabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 "çak acayiptir arkadaşlar çekik gözlü gördümmüydü (uzakdoğuluolması şart deil kazak özbekte olabilir hele bu kişinin simsiyah uzun saçları varsa),manyak oluyorum....acayip derecede hoşoma gidio....ilgi ve alakasını çekmek için 10 takla atmak suretiytle rezil oluyorum...bizim yurtta var mesela onşlardan bisüürü ama gezdikleri tipleri bi görseniz ağlarsınız....güdük güdük yerden bitmeler bide bazıları var kalın kalın insancıklar ...hepsi aynı tip ..ama ben yaaaaaa ya ben...180 boy elaaaaa da gözler uzun açıkkahve dalgalı saçlar......bir çekik gözlünün sahip olmadığı şeyler bunlar....size bikaç sorum olucak 1)bu çekik gözlü yabancı öğrenciler neden klan kabile halinde gezerler 2)neden çekik gözlü olmayan türklerle çıkmazlar 3)ben manyakmıyım 4)saspıkmıyım 5)normal bi olay mı bu" çak acayip gerçekten.çok acayip değil. manyak oluyorsun peki. bisüürü olmaları çok normal çünkü japonlar üretken insanlar.çinliler de öyleler. saspık da değilsin üzülme.sadece kendini ifade etme yeteneğin gelişmemiş :) biraz daha düzgün yazarsan beni çak acayip sevindireceksin arkadaşım.buarada çekik gözlü görünce senin gibi manyak olan bir kaç kişi tanıyorum.tek değilsin :) diğer soruların cevaplarını bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 işte şeki a - 1 deki gibi bazı insanlar bir işe yaramayınca genelde diğer insanlara sarmak suretiyle orgazma yakın bir tat alırlar....böyle insanlara halk arasında ( ki böyle insanlar yalnızdırlar halk arasına karışamaz kendi klas stillerinde yalnızlığı yaşarlar) g...ü s....ş denir.... cevabını bilmiyorum diye cevap olmaz bu da sana kapak olsun [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:26 tarihinde, amon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bence terbiyeli konuşmakta yarar var arkadaşım.gayet normal bir şekilde düzgün bir dille yazmanı söyledim. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu arada başlığı da yanlış yazmışsın söylemeden edemeyeceğim.duyulan değil duyduğum olacak o .üzgünüm. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:36 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yauu muhabbetin içine neden ediyorsunuuzz bağğyan :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eheh ederim öyle arada bi' :) ama çak sevinicem gerçektende düzgün yazsak biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cekik gozlu bi de suratta hafif oranti varsa cok masum duruyorlar ,insanların masumlara karsı zaafı her zaman vardır , mesela bebekler masum gorunur gorunmese ilgi duymaz belkide baba :) onun gibi bisiler devaaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar