knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ilk başlarda bilgisayar açıldıktan sonra rasgele kitleniyodu. ram'leri çıkarıp taktım, bu sefer açılıştaki "bip" sesi bile çıkmıyor. ne görüntü ne bişey... öyle sadece çalışıyo boş boş... arıza nerde olabilir bilen biri yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 rasgele kitlenmeler genelde fan hatasıdır.özellikle power ın fanına göz at.ayrıca çalıştığına emin olduğun ramini alıp slotları temizleyip tek tek dene.bios sunda bir problem yok ise ilk söylediklerimden kaynaklanması yüksek olasılık... not : sesleri bios belirler bios da problem olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bütün kasayı döküp tekrar taktım gece gece. temizledim kasayı falan. ancak bişey farkettim, kasada duran 3. fan çalışmıyordu. artık kitlenme de yok açılıyo ve öyle duruyo ne bip sesi ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bahsi geçen 3. fan kasa içinden sıcağı alan fan ise çok çok önemli bir sorun değil fakat sistem fanı ise işler değişir.yalnız ses çıkmama aklıma bios getiriyor ama emin değilim tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kurtarmanın bi yolu var mıdır sorun bios ise? ya da kadıköy'de mavi bilgisayar falan bu tür işlere bakar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir pc merkezine götür bakalım sorun bios ise yeniden yazılır ama bunu herkes de yapmaz mlsf araştırmak gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tavsiye ettiğin bi yer var mı götürmek için? mavi bilgisayar'dan almıştım çoğu parçayı ama garantisi bitmiş olabilir. teknik servisi yapar ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla ben ankara'dayım bu yüzden yardımcı olamicam kusura bakma.ama aldığın yere git en azından yönlendirirler.mavi ankara'da müşterisini kollar ama istanbul'da işler aynımı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 burayı da chat'e dönüştürdüm ama cinnet gieçirmek üzereydim. saol bi fikrim oldu en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar