Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wireless hakkinda

pegasus_end

Öne çıkan mesajlar

adamın evinin içinden kullanmıyorsun kendi evinden kullanıyorsun yani bir anlamda adam hanene tecavuz ediyor wireless ile :)
gun gelecek belki wireless kanser ediyor dicekler o zaman o adam benim hastahane masraflarımı odicek mi bakalım :)
yag gibi uste çıkıcan hemen savunmadan saldırıya gecicen bi künde ile 2 puan alıp devam edicen yoluna.
hatta zemini şimdiden hazırl offf ya basım cok agrıyor bu aralar neden anlamadım ki diyip biraz sonra gsmlerin de kanser olayı hala kesinleşmedi ama bu wirelesslarında aynı etkisi inceleniyormuş mazallah allah korusun bi kansorejen olsa ne cok kkomsusuna dava falan acan olur hehe hatta bizim 24 numarada wireless varmış direk ona dava acıcam bu basımın agrısından vs vs vs

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:23 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ben paranoyağım gece yatarken aklıma gelirse wirelassları kapatıyorum. bir genetikçi ve zaman zaman biyofizikçi olarak göremediğim dalgaları yayan hiç bir şeye güvenmem arkadaş d:

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:14 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...