Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir genelleme yapılıyor ister istemez, türbanlı=dini vecibelerini %100 yerine getirmiş kişi zannediliyor. benim gördüğüm bu, yoksa bu kadar problem çıkmaz türbanlı bunu yaptı türbanlı şunu yaptı diye. türbansızla farkının olmaması lazım. bu şekilde ayırarak ekmeklerine yağ sürmüş oluyoruz bence. sallanmaması daha doğru gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @fable "cıncı hoca" bole biseyde yok. islamda cinlerle ugrasmak yasak..... koskoca "nas duası" varken islamda cin yok ugrasmak yok demek birde islam bilgini takılmak cidden yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadasın ne dedigini tam anlayamamışsın abso cin yoktur demiyor cinlerle ugrasmak yasaktır diyor. bu cinci hocalarda hikayedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 türban takıp da bira içenler bile varken ohooo. derdiniz bu türbanlıların militanca davranması gözükmesi ise, onları militan yerine koyup genellemeyin. dinciler onları militan yerine tek örnek adam yerine koysa da (mini etek giymesinler felan) siz koymayın ki birey olabilsinler. ayrıca üniversiteye girmeleri gerektiğini düşünüyorum yoksa nası iş bulup para kazanacak, "al lan takmıyom bunu" diye karşı koyabilecek güce sahip olacak bu gençler? her kadın daha güzel gözükmeyi ister, hele saçlarını da güzel görüyorsa ne ala.. bu topiğin amacını soran bir arkadaş vardı, bu topiğin amacı böyle senin dininle peygamberinle falan dalga geçmek üfff böyle hem de delicesine zevkli oluyo var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cehalet kotu bişi hic bilgisi olmadıgı konularda yorum yapmak dahada kotu bişi hele komik oldugunu zannetmek daha da kotu bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gecen gun sokakta başı açık bir kız gördüm mini etek giyiyordu.ohaaa dedım ıcımden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 anlamıyosan bari mal mal espri yapmaya çalışma...burda söylenen şey başına onu geçirenler kendini çok imanlı allah aşkı içn yaşayan insanlar görüyolar o zaman etek giymicek içiki içmeyecek ve sevgilisiyle sarmaş dolaş gözükmeyecek(bkz.kuran-ı kerim) bu kadar.öyle biz imanlıyız diye artistlik yapmakla olmuyor işte nefret ediyorum bu ülkeden artık 80 yılda nası bu hale getirildik yazık, kürdü şeriatçısı bilmemnesi yazık günah o kadar verilen cana harcanan emekler yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sanane kardeşim ahlak polisimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tc vatandaşıyım bi sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 milletin icki icmesine sevgilisiyle sarmaş dolaş olmasına ne karısırsın o zaman? o senin icki icmene karısamıyorda sen nasıl karısabiliyorsun tbmm seni bu işler icinmi ithal etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iyi sokakta adamın biri kapkaç yapsın karışma sen senin görevin değil ne de olsa...bu yüzeysel mantık yüzünden bu haldeyiz zaten senin gibi vurdumduymaz insanlar sorunlardan uzak durduğu için kötü niyetli olanların işi çok daha kolay...bu olay sorun mu diceksin evet sorun, vizyonumuz için sorun,toplumun yozlaşmaması için sorun ve ben de buna karışırım sana sorcak değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vizyonumuz için değil.. adamların işi dini yaymak değil niyet iyi değil. amaç, bölücülük. p.s. dini inançları doğrultusunda saf inançlarla başörtüsü takan insanlara saygılıyımdır. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 12:13 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yazı yazmadan once ınsan gıbı konusmasını ogren.gayette güzel anlıyorum anlamaya niyetin oldugu zaman ''bizsiziararız''.imanlı insanları giydirme mağazası açıldıda haberimizmi yok acaba?imanlı bırı olup olmadıgım senı ılgılendırmeyecegı gıbı o bahsettıgın ınsanlarında nerede nasıl ve ne sekılde davranacagı senı ve kımseyı ılgılendırmez.artsistlik yapamam cunku sanatcı degılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kapkacla hırsızla olayın konunun ne alakası var? daha nasıl konusulmasını ogrenmeden insanların nasıl hareket etmeleri gerektiginimi tayin edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 onunla ne alaksı var?insan neden türban takar? bunu anla da öyle gel hem türban takıp altına etek giyen öpüşen koklaşan vs. insanlara gıcık oluyorum olamazmıyım?burda herkes fikrini beyan ediyor yolda gördüğüme gidip neden böyle yapıyosun dersem haklısınız ama fikrimi sonuna kadar savunurum ve o tip insanların toplum içinde yer almaması için de elimden geleni yaparım kimse de karışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @nae bırak da senden öğrenmiyim nası konuşcağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hem türban takıp altına etek giyen öpüşen koklaşan vs. insanlara gıcık olan ınsanalra gıcık oluyorm bnede napıcaz pekı sımdı ?ayrıca o ınsanların toplumda yer almaması ıcın ne yapıyorsun merak ettım dogrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @nae ya anlamıyosun gerçekten yada işine gelmiyo...çok alakası var ben örnek verdim sorun vurdumduymazlık anladın mı şimdi?toplumun seviyesini düşüren herşey dahil buna bu konu da kapkaç da hortumculuk da ille spesifik bi olay olması gerekmiyo biraz geniş düşünmeye çalış senin için biraz zor olcak ama dene en azından [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 12:21 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yapıyorum ben kendi çapımda sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 turban takıp öpusen insanın sana ne zararı var kardeşim. onlara hakaret etme hakkını kim verdi sana? mini etek giyip icki icen herkesi oldurelim lutfen.. gıcık oluyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 komiksin komik...neyse zamanla anlarsın işallah ben anlatmaya uğraşmıcam artık işim gücüm var uğraşamam senle nası düşünürsen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 isteyen mini etek giyer isteyen, başörtüsü takar beni ilgilendirmez. yeterki benim ne giydiğim yaptığıma karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kapkaçla hırsızın türbanlarla şölye bir ilgisi var ki, ikisi de toplum için tehlike sembolü. ki bana kalırsa türban kapkaçtan daha büyük bir sorundur. yapay gündemdir, her siyasetçinin kriz sırası öne sürdüğü halkın kafasını meşgul eden bir konudur. türban bazı insanlar tarafından bölücülüğün sembolü olarak kullanılmaktadır. o yüzden bölücü terör örgütü pkk dünyanın en lanet örgütüdür. acımasızdır ve öldürür, sonunda da belalarını bulurlar. ve tüm dünyadaki humanistlikten nasibini almış insanlar da onlardan nefret eder, siyasi boyutlarda türkiyeyi çökertmeye çalıştığını düşünmedikleri takdirde. fakat, türban meselesi daha bi farklı. onlar insan öldürmüyo, onlar zeki, onlar sinsi.. daha diplomatik çözüyolar işlerini, örgütlenmelerini. amaç aynı. bir tanesinin amacı kürt devleti kurmakken diğerinin amacı da türkiye cumhuriyeti bir islam ülkesidir kalıbını oturtmaktır. türban takan bu kadınlar o kadar bilinçsizdir ki, onlara verilen bu görev yerine getirildğinde, ulaşılan noktada onlar kullanışsız, değersiz kadınlar olacaklardır erkeklerin yanında. işte böyle kör, böyle ileriyi göremeyen bir toplumda da önüne gelen bir şeyler yapmaya güç kazanmaya çalışıyo daha sonra da isteği doğrultusunda bölmeye çalışıyo. pkk ve türbanlıları karşılaştırıyo olmam kimseyi kızdırmasın. ben bunlar aynıdır demiyorum. amaç bölücülüktür demek istiyorum sadece. yoksa pkk en nefret ettiğim örgüttür, hep de öyle kalacaktır [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 12:26 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu kadar basit..ama anlamıyolar boşver uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konu nereden nereye geldi.Tartıştığımız şet türban meselesi değil dikkatinizi çekerim...Konuyla ılgılı cvplar yazarsanız cok bahtıyar olacagım... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 12:30 tarihinde, Finrod tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar