Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 http://www.thottbot.com/?i=52928 bu nasıl bısıqı yenı instance in son bosundan drop sanırsam ama ben bıttım asık oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sanırım blood of nozdormu factionuyla exalted olmak gerekiyor questi alabilmek icin quest temple of aq. dan t(aq nun 40 kişilik kısmı) 2. bossundan düşen imperial qiraji regalia parçası ve bwl den elementium ore lazim. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 11:42 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 drop değil o. twin emperorları öldürdükten sonra quest veren bi dragon var sanırsam. ona 3 elementium ore ve bi boss drop götürünce 3 rewarddan birini seçiosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 evet ordan geliomuş. ve harbi deliymiş. neferiandan düşen de baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o staff + epic set = god mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 blızz e acıklı bır mektup yazsam bana vermezlermı ondan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 god mode mu? hiç hunterla yüzleşmedin glb :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hmm azıcık koreli olmak lazım bunu almak için demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Magtheridon'da Healing staff ile Dagger şu anda var. İlk haftada aldılaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar