SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 mage açıyomuyuz :p http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=15023 [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 04:34 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 izledım inanamadım 3 kere daha ızledım aman tanrım :) hemen acalım mage char ::)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 movielere dayanarak char açmayın arkadaşlar ayni mage ayni itemlerle bi heartglende (234243 tane non elite işci var madenle/stablesve lumbermillde) veya bi dm dişinda daha rahat şekilde kasar ayni parayi ve çıkan itemler çok daha kaliteli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bende mage var rank itemleri var olmuyo malesef epic itemler lazım adam bi flamestrike atıyo 1k filan vuruyo yani zor bişi spell dmg abartı olmadan. kim bilir onu çekerken kaç kere ölmüştür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 adam belli sureklı orda para fln kasıor heralde yapıor o ısı anlasılan cunku taktıgı oturtmus adam bence olmuordur fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aynısının şamanlı olanı var, adam butun instance boyunca koşup sora magma totem koyuyodu stoneclaw la. potion falan gerek o iş için. çevrende 1000 mob varken kesin gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yani bence adamın bunu yapması bile güzel.çok hoşuma gitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 zamanında stratın ilk pullunu surekli instance resetleyerek farmlayanlar saatte 200 felan yapıor diye duymustum 50 cok olmasa gerek ve epic item ihtimali yok gidin rogue felan açın saatte sadfece gold olarak 20 ustune cıkan runeclothları ahden satın yesilleri de edip satın mavi cıkarsa satın epic çıktımı sevinin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hatta grindpa sololuyodu o stratdaki mobları adamda baya bi destiny vardı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu sm nin kötü hali eskiden daha güzeldi sonra nerflediler bir mage olarak bundan 6 ay öncesinin imkansızlıklarında 3 pull da bitiriyordum şimdinin magelri dahada iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 darkwish o dediin eskiden kraldı kafadan 60g para cıkıodu her yapışta yaklaşık 1 stack runecloth cıkıodu 60 kere runlıyabilio saatte cok hızlı olur bütün addonları kaparsan.yaklasık 250g saatte edio hadi azcık yavaş yap 200g. işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Stratholme farm ftw! 2 kişi Strat farmlıyoruz, paranın dibine vuruyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 artik 1 instance a 1 saatte 5 ten fazla giremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar