Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter ve mail zırh

karakedi

Öne çıkan mesajlar

hunter her ne kadar range bi class olsada o range korumak öle kolay değil.sonuçta bizim rogue kadar melee skilllerimiz yok .
mail i ise shamanlarda giyiyor.sanırım allyde kimse giymediği iç.in allyy arkadaslar abartıyor gidin bi bakın armor degerine nekadar mıs.
nerf hunter demek bence haksızlık oluyor bizlere ne demek yani 6 yasındaki çocukta hunter la harikalar yaratmakta zorlanmaz mı?
bunu kabul etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

warlocka nasıl laf eden yok hehe. warlock ve hunter şu an oyundaki dengeyi bozan 2 class bana sorarsanız :) aslında hunterlar genelde melee classlar için sorun.trap için cast süresi ve weapon speed normalization lazım hunterlara :)

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:15 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dw abartma o deişti patchten önce 4k yı geçebilirdik ama artık deil abi :)) bana inan eskiden ne güzel silahın hızına göre kat sayısı çarpılıyo aimed ona göre daha sağlam koyuyo ve bunun yanı sırada aynı zamanda 50% ranged critical damage i yaptılar 30% ffs yani ama 4k çoook abi artık o kadar koymak için kasmak lazım ben 3k falan ab buffla vuruyorum ooc de max 3300-3400 arasında koyuyo(not: ben salak bi kişilik olarak crossbow u passledim :) )
Sosyal ağlarda paylaş

şu an bi rogue olarak (rogue'um level 49 henüz fakat baya pvp yaptım denebilir) hunterlar ve warlocklar deli ediyo beni.bugün level 40 bi hunter dalga geciyodu benimle :) yani stun lock yapmazsam pek ugrasması gerekmeden keser hunter.stun lock yapsan bile bi scatter shotla bile işler degisebiliyor.warlocklarda zaten dotları sallayıp koşmaya başlıyor yetişemiyorsun.yada seduce ediyorlar.sprint var demeyin onu sadece outdoor pvpde kullanıyorum cünkü wsgde falan bayrak calmak gerekiyo druid azlıgından dolayı sprinti ona saklıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya cri se sorun cri kasan bi pala bile coşabilio tabi warrior da..
fd yiyen warmı derken fd + trap yememmen için hunterdan uzaklaşman gerekir ozaqmnda aimed multi scatter traped!(scatter yyince) sora bi aimed daha selametle:p

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:28 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iste bunun söylenmesini bekliodum ..
cons damage koymaz (sifir damage)
serpent sting in ise yaradıgını görmedim en azından locklar gibi 200 -200 bi hp götürmesi söskonusu deil yani bir dot !
kimse serpent atıpda cri leyip alayım asaği demez:p
cons un yerine fear i gibi bisey olsaydı daha ii olurdu ama ne war beastlere fear war..saol blizz..

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:38 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hunterların kaçtığı 2 class olan warrior ve rogue un %30 hızlı giden hunter ı yakalama yeteneği var warriorlar charge, rogue lar sprint le yakalıyor, druid feral ise charge yapıyor feral değilse zaten hunter ı yakalamaya ihtiyacı yok zaten, yani hunterın % 30 hızlı gitmesi büyük bir avantaj değil hatta genelde dazed efekti yüzünden dezavataj haline geliyor. ve mail armor dediğiniz şey alt tarafı incecik demir örgü, plate değil ki bu, koşarken ise ok atamıyoruz sadece manamızla büyü yapıyoruz.
bir de bu warriorların charge ı combat moddayken kullanılamaz değil miydi, ama ben warriorlarden kaçarken combat mode a çoktan girmişken her uzaklaşmamda bana charge yapabiliyorlar bu nasıl oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

tmm bende alt char ne açayıp diodum rogue açacam ud..
duel dısında veya hunter uzaktan görerek tedbir almassa ..
hunter stundan çikamaz daggerlardada dot warsa tmm rogue isini bilen rogue çizer her class ı..
survivelda hiç bi ise yaramıyo bu arada..
hunnter ın range i kırın iptal dir kendisi..
Sosyal ağlarda paylaş

ucanadam azcık araştırma yapsaydın warriorların 30 saniye cooldownlu intercept adlı abilityleri olduğunu bilirdin :) ayrıca hiiç bana sprint demeyin. iyi bir hunter , rogue bütün cooldownları + tea + potion kullanmadıkça çok rahat alabilir. burda hunterın scatter shotu olduğunu varsayıyorum çünkü karşılaştıklarımın nerdeyse 90%ında var.
stundan çıkar çıkmaz scatter shot + trinket kullanıyorsunuz uzaklaşıp bir trap koyuyorsunuz gerisi zaten kolay :) rogue sprint yapsa bile ya trape yakalanır ya da etrafından dolanmaya çalışırken conc shot yer ve gerisi de malum işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...