Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunter her ne kadar range bi class olsada o range korumak öle kolay değil.sonuçta bizim rogue kadar melee skilllerimiz yok . mail i ise shamanlarda giyiyor.sanırım allyde kimse giymediği iç.in allyy arkadaslar abartıyor gidin bi bakın armor degerine nekadar mıs. nerf hunter demek bence haksızlık oluyor bizlere ne demek yani 6 yasındaki çocukta hunter la harikalar yaratmakta zorlanmaz mı? bunu kabul etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu arada dot yiyince fd kullnamıyoruz bu deişsin ozamn nerf olur belki hunter.. warlock a bi laf eden yok onu anlamıyorum .. super dot lar okuz gibi fear coil vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 warlocka nasıl laf eden yok hehe. warlock ve hunter şu an oyundaki dengeyi bozan 2 class bana sorarsanız :) aslında hunterlar genelde melee classlar için sorun.trap için cast süresi ve weapon speed normalization lazım hunterlara :) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:15 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunter cloth keser melee deil bence adamlar 3 4 k aim critlior yok bole bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: hala fd yiyen kaldı mı yav? ben orda fd+trap saçmalığına bir çözüm bulunmalı dedim, bunu çözsünler isterse hunter plate mail giysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o kadar da değil de, chromaggus dropu crossbowu alan hunterlardan korkmak lazım :) ben hala anlamıyorum neden melee için normalization geldi de ranged için gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dw abartma o deişti patchten önce 4k yı geçebilirdik ama artık deil abi :)) bana inan eskiden ne güzel silahın hızına göre kat sayısı çarpılıyo aimed ona göre daha sağlam koyuyo ve bunun yanı sırada aynı zamanda 50% ranged critical damage i yaptılar 30% ffs yani ama 4k çoook abi artık o kadar koymak için kasmak lazım ben 3k falan ab buffla vuruyorum ooc de max 3300-3400 arasında koyuyo(not: ben salak bi kişilik olarak crossbow u passledim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu an bi rogue olarak (rogue'um level 49 henüz fakat baya pvp yaptım denebilir) hunterlar ve warlocklar deli ediyo beni.bugün level 40 bi hunter dalga geciyodu benimle :) yani stun lock yapmazsam pek ugrasması gerekmeden keser hunter.stun lock yapsan bile bi scatter shotla bile işler degisebiliyor.warlocklarda zaten dotları sallayıp koşmaya başlıyor yetişemiyorsun.yada seduce ediyorlar.sprint var demeyin onu sadece outdoor pvpde kullanıyorum cünkü wsgde falan bayrak calmak gerekiyo druid azlıgından dolayı sprinti ona saklıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya cri se sorun cri kasan bi pala bile coşabilio tabi warrior da.. fd yiyen warmı derken fd + trap yememmen için hunterdan uzaklaşman gerekir ozaqmnda aimed multi scatter traped!(scatter yyince) sora bi aimed daha selametle:p [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:28 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bana şu haliyle bir gladyatör gibi geliyor hunterlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aslında lockdan çok mageler de abartılar. saymak la bitmez yetenekleri.. sheep yapar kaçar çok kasarsa:p bide instant attack dendi(shaman a lafyok nedense) bir arcane shot war ki hem bi ise yaramıo hemde aimed in cooldown saymasıni sağliorki kullanmayı tavs,ye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 conc. shot, serpent sting de instant attacklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunterin mail giymesi belki oyun açısından gerekli ama gerçekçiliği sıfıra indiriyor... diyecektim ama wow bu burada herşey olur ben mage'e leather istiyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iste bunun söylenmesini bekliodum .. cons damage koymaz (sifir damage) serpent sting in ise yaradıgını görmedim en azından locklar gibi 200 -200 bi hp götürmesi söskonusu deil yani bir dot ! kimse serpent atıpda cri leyip alayım asaği demez:p cons un yerine fear i gibi bisey olsaydı daha ii olurdu ama ne war beastlere fear war..saol blizz.. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:38 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaslar bi oyuna girip mail lerin armorlarına bakın reca ediorum ama shield im olsa raziyim cloth giymeye:p [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:42 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunterların kaçtığı 2 class olan warrior ve rogue un %30 hızlı giden hunter ı yakalama yeteneği var warriorlar charge, rogue lar sprint le yakalıyor, druid feral ise charge yapıyor feral değilse zaten hunter ı yakalamaya ihtiyacı yok zaten, yani hunterın % 30 hızlı gitmesi büyük bir avantaj değil hatta genelde dazed efekti yüzünden dezavataj haline geliyor. ve mail armor dediğiniz şey alt tarafı incecik demir örgü, plate değil ki bu, koşarken ise ok atamıyoruz sadece manamızla büyü yapıyoruz. bir de bu warriorların charge ı combat moddayken kullanılamaz değil miydi, ama ben warriorlarden kaçarken combat mode a çoktan girmişken her uzaklaşmamda bana charge yapabiliyorlar bu nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 berserk stance'de sanırım bir chargeları daha var onları kullanıyorlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aynen fd e laf eden zihniyet buna da karsı çıksın bi duelde elli kere charge atilmaski.. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:40 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim priestede o incecik demir örgüden verirlerse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 breedan herşey damage değildir. serpent sting ve conc. shot kullanarak istediğin rogue'la petin bile olmadan dalga geçebilirsin. zaten artık dotlar aspect of cheetahda daze de etmiyo kolay gelsin diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tmm bende alt char ne açayıp diodum rogue açacam ud.. duel dısında veya hunter uzaktan görerek tedbir almassa .. hunter stundan çikamaz daggerlardada dot warsa tmm rogue isini bilen rogue çizer her class ı.. survivelda hiç bi ise yaramıyo bu arada.. hunnter ın range i kırın iptal dir kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ucanadam azcık araştırma yapsaydın warriorların 30 saniye cooldownlu intercept adlı abilityleri olduğunu bilirdin :) ayrıca hiiç bana sprint demeyin. iyi bir hunter , rogue bütün cooldownları + tea + potion kullanmadıkça çok rahat alabilir. burda hunterın scatter shotu olduğunu varsayıyorum çünkü karşılaştıklarımın nerdeyse 90%ında var. stundan çıkar çıkmaz scatter shot + trinket kullanıyorsunuz uzaklaşıp bir trap koyuyorsunuz gerisi zaten kolay :) rogue sprint yapsa bile ya trape yakalanır ya da etrafından dolanmaya çalışırken conc shot yer ve gerisi de malum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ama bizde kutur kutur dolan bi energy yok mana war lakin int de dusuk kalio en azından bs setle:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 phlox her koşulu oyuncuları mukkemmel alıyorsun ama. olayın heyecanı-baglantısı falan fılan bı suru degısken var ısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 duelde sansı yok hunter a karsı doru .. /duel phlox [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:48 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar