karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hunterlar niye mail giyiyor? düşündümda pek mantıklı gelmedi bana. işimiz hayvancıklarla dolaşmak degil mi, şimdi zırh giymiş bi adamın herhangi bir hayvana yaklaşması, onun güvenini kazanıp tame edebilmesi ne derece mantıklı? ayrıca mail zırh, ok atan bir karakter için aşırı ağır degil mi? ok atan birinin uzaktan hızlı bir şekilde en kısa sürede en çok oku, düzgün ve hedefini tutturmak asıl olan degil midir? tarihde hangi ordunun "okçu" sınıfı askerleri zırh giymiş ki? bence hunterlarda deri zırh giymeli. veya mail zırhın penalty degerleri olmalı, mail giyen hunterın ok ile yaptıgı uzaktan saldırılarda, hedefi tutturma veya crit vurma şansı düşürülmeli. veya daha yavaş ok atmalı. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:03 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 her oyunda hunterin giydigi armor leatherdir zaten. wow devleri heralde hunter cok gariban olucak diye mail verdiler oyun cikmadan once, arkasina buffladiklarinda leather giyceksiniz artik diyemediler boyle imba bisey oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ağır zırhlı hatta kalkanlı arbelest kullanan fransız ispanyl askerleri var tarihte, tabı ne koşarler ne kacarlar en zıplarlar nede feing dead atıp trap koyarlar, ah kurtlarıda yoktur. valla baada garip geliyo mail giymeleri, sorunum yok bu kadar cok armorları olmasıyla nolcak hunter etlerinin armor'ı yuksek olsun olur biter ama ne bileyim hunterlar hunter gibi değil vurup kacmaları eksik hele son zamanlarda turret gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hehe sen bizden misin dusmanlardan mı once bi onu soyle mail giyiyoruz cunku yanımızda dana gibi ayı kurt aslan kedi kaplan bilimum mahlukatla geziyoruz. ee malum arada bir oynaşmak guresmek gerekiyor bunlarla, ama gel gorki sadece deri bir ceket isterse hakko marka olsun cırrrttt diye yırtılır eskir boyle hasin oyun sonrası. işte bu yuzden sırf bu yuzden hunterlara mail verildi sizler petlerinizle rahat oynayın diye. acıkcası mail vermeseler hunterlara roguelar ile kan govdeyi goturur lootlar konusunda. ya bize mail vereceklerdi ya da onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sırf okcu olarak dusunursek mantıksız ama bu oyunda hunter olan her class mail giysede pek dokanmaz mesela allyde dwarf bence mail giyse pek koymaz kasarsa elfi kasar tauren mail cloth gibi hissettiri orcla trolla bole normal olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yine de o zırhların içinde playerları kite edebilmeniz çok saçma :p düşüsenize yani üstünde mail armor olan adam bi yandan koşuyo bi yandan ok atıyo. nerf plz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bencede hunterların mail giymesi saçmalıktan öte bir şey değil. koşarken ok atabilmekte bence ayrı bir saçmalık böyle bir şey olacaksa en azından bir penaltısı olmalıydı -%35 to hit veya bu tarz bir şey. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:49 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 alliance'ta maile en yakin sinif oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lpeyonder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bncede penalty olması lazm peki biz sesimizi wow yetkililerine nası duyurcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 açıkcası huntera mail penalty oursa koşma sırasında dururken ranged ataklarınada aynı penalty seklinde bonus gelmeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 world of warcraft =/= dungeons and dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yahu koşarken ok atma olayı nedir, koşarken ok atamıyoruz ki biz? onlar sting ve spelller, ok veya bullet değil, mana yiyor dana gibi =] mail konusunda kediye katılıyorum en hasından hunter olmama rağmen, ama sonuçta leather - studded leather gibi bir ayrım olmadığına göre, mail burada studded leatherın yerini alıyor gibi yorumladım hep. ayrıca abso hastası oldum açıklamanın eheh, mantıklı tabii. pet diye boyumdan üyük hayvan gezdiriyorum yanımda, zırh yokken şakalaşmaya kalksak ayı ve yavrusuna döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @nefr özetle söylemek istediğim, hunterların koşarken herhangi bir şekilde ok/sting/büyü atmaları dengesiz bir durum çünkü %30 hızlı gitmesi ve arkasından ona yetişebiliceklere wing clip vs.. atabilmesi olayı kökünden bitiriyor.hele bir warriorsanız durum içler acısı.bu yazdıklarım paladin/warrior/rogue lar için gçerli, mage vs.. isen durum farklı instant büyü atarsın, hunter daze yer de işte her sınıfta instant büyü olmuyor :) @gangren elbette wow bir d&d değil ama bu oyunda sonuçta bir rpg.okçu tür sınıfların bu kadar yüksek armor veren zırhları giymeleri hem denge açısından, hem görünüş açısından hemde mantık açısından doğru değil bence. edit: @scorch eheh o'rly :) [ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 13:55 tarihinde, arloth tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 its fine ... rly its Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 warrior ve rogue ranged ile daze edebilir kolaylıkla. rogue zaten hobaaaa idye huntera daldımı sonucu malum. warriorda yakalayabilirse kesiyor yani izin ver hunterda yakalatmasın kendini. paladin uber zaten yakalamasa da nazar ile öldürür hunterı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yemin ederim 1 yıl önce bu topici rüyamda görmüştüm, o gün guilddekilere söledim wow u bırak dediler. demekki nostradamusmuşum gerçi paso wow olayları ama neyse. Şimdi kim yeni patchler ve expansion set hakkında bilgi almak ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet ranged ile daze edilebilir fakat sen ateş edene kadar pet + hunter mahvediyor seni zaten aldığın zarar yüzünden silahın vurma süresi gecikiyor.diyelimki daze ettin bu seferde wing clip, scatter shot, freeze trap vs... ile uzaklaşıyor.akıllı ve iyi oynayan bir huntera roguelar öyle kolay kolay hobaa diye dalamıyor :), fişek denen, hunter's mark denen şeyler var 2300 metreden atıyorsun olay bitiyo :p. warrior yakalarsa kesiyor genelde orada bir problem yok zaten, esas bahsettiğim konu herhangi bir oyuncudan %30 daha hızlı giderken ok/sting/büyü kullanabilmesi hunterın ve oyuncunun huntera yetişememesi.druid cat form demeyin kelaka olur yani. neyse bare yeni talent aldım tam hunterlık onu denerim bu akşam.berserker rage kullandığım zaman movement imp. effectlerden kurtuluyorum + 10 rage geliyor.o 10 rage ile bi intercept + 3 sn stun çekilir vs... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 14:26 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o zaman nerf arloth diye bağlamak istiyorum konuyu. birde utanmadan mailime laf atıyorsun eheh cidden rogue ile karşı karşıya kaldığımda meleede çok şansım olmuyor benim, kötü bir hunter olduğumdan değil; rogue hunterla karşılaşmaya hazırlıklı olduğundan =] crippling poisona da nerf gelsin mümkünse, yetkililere sesleniyorum! edik: eşşek olma stone form kullan diyebilecek arkadaşlara da not düşeyim; kullan kullan nereye kadar, adam vurdukça vuruyor kardeşim. hadi insignia kullan, hadi stone form kullan iyi de, zor be abi. eşşeğim de ayrıca, genelde kullanmıyorum gül gibi racialımı [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 14:37 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eheh yok tam olarak öyle demek istemedim. diyelim ki arathi basindesin, 20 defa hunter ile rogue karşılaşsa bence %85ini hunter alır.ha ama tabi rogue hazırlanır/kasar gider sızar arkadan onu bilemem.ama adamı ufukta gördüğün anda bi hunter's mark atsan ki mesafesi inanılmaz birşey bunun bir daha saklanamaz ki rogue değil mi?veya adamı gördün kayboldu, biraz kafanda kurgulasan nerede oldugunu bi fişek atsan... dengesiz çok şey var sadece hunterlar ve özellikleri değil zaten sadece konu hunter ve mailden açıldığı için bi yazmak istedim yoksa daha bi kaç sınıf daha var tahmin ettiğiniz üzere :).çoğu mmo lardada zaten pvp dengesi ayarlanamıyor/ayarlanamaz. ya bir arada shamanlar müthişti hiç unutmuyorum işte şuanki hunterın horde versiyonuydu ehehe :), frostshocklar ardı ardına, müthiş windfuryler, 3sn lik hiç bir spell caste olanak tanımayan earthshocklar.o aralar shamanlara birde plate mail verseydiler tam kral olucaklardı zaten :d neyse bu hunter ve mail olayı değişmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @arloth ya abi su topic i de ceviremeyelim pvp ye ne kadar pvp seven bi milletmisiz :d her topicde kesin bi pvp karsilasmasi oluyor :d adam cagiz kafasina takilmis hafifden bi kac bisi ile celiskili geldigi icin yazior dogruda hunterin mail giymesi supersalak bi olay bence ama durumu close combat ta esitlemek icin wow oyle bisi yapmis diye dusunurum.yanina yaklasamaz diyen arkadaslar icinde duel gibi dusunmesinler herhangi bi durum olarak dusunun rogue crippling poison la cokda gusel cikar yaklasir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dediğim zaten hobara diye koşan rogue ölü roguedur anlamında. rogue ancak ilk saldıran olursa iyi oynayan bir hunterı alabilir. yoksa iyi bir huntera karşı karşıdan lay lay lom diye diye koşan bi rogueun şansı yok doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hunterların mail giymesine pek karşı deilim sadece feign death + trap olayına karşıyım, tamam gitsin onu moba yapsın ama bana nası yapıyo bunu, tam ölücekken feign death, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hala fd yiyen kaldı mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dragonscale armor setlerinin hepsi mail, eh dragonları da bu dünyada hunterlar avlıo gibi bi durum sözkonusuyken avladıkları şeyleri giyememeleri ayıp olurdu. leatherworking: leather/mail armor yapmaya yario, black smith in yaptıı armorlar gibi düşünmeyin yani, deri o kadar kalınki mail armor statüsüne girio gibi düşünebilirsiniz. düşünün şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 herşeyi gerçekle karşılaştırmayalım abi ozaman uzaktan tek aimed shotta yatın aşagı direk aim alarak atıoz kafanıza :p yada ne bilim pvp de taunt calıssın mesela bi warrior taunt ettimi baska kimseye dalamayın mesela ozaman hunter en kralı olur teke tek de :d pet bi growl yapar pete dalarken hunter arkadan cata cuta keser neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar