karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @perşembe akşamı evde oturacaklar için: atvde çok güzel film var. filmin başlama saatinden tam emin degilim ama saat 21.45 idi sanırım. biraz önce zap yaparken yakaladım ;) oynayan herkese oscar kazandıran bu filmi kesinlikle kaçırmayın. film hakkındahttp://www.imdb.com/title/tt0405159/ oyuncu listesi: clint eastwood .... frankie dunn hilary swank .... maggie fitzgerald morgan freeman .... eddie scrap-iron dupris jay baruchel .... danger barch mike colter .... big willie little lucia rijker .... billie 'the blue bear' brian f. o'byrne .... father horvak (as brian o'byrne) anthony mackie .... shawrelle berry margo martindale .... earline fitzgerald riki lindhome .... mardell fitzgerald michael pena .... omar (as michael peña) benito martinez .... billie's manager bruce macvittie .... mickey mack david powledge .... counterman at diner joe d'angerio .... cut man hilary swank'a birden fazla kez hasta olunacak film, bir karakter ancak bu kadar başarılı canlandılır. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 01:04 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende tavsiye ediyorum mutlaka izleyin eger onemli bir isiniz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 iyi film.. bir arkadaşımda dandik vcd'de ilzmeme ragmen begenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ation filmini bi yerden sonra dramatize etmişler işi sırf duygusallığa vermişler bu filmde.(action ağır kaçtı evet) öyle çokta bomba imba bi film değil.izleyin ama yane hani "izledin mi" "ayıpsın" "hani şeey sahnesi vardı ya ... " """................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 draması bol olan yavaş tempodam ilerleyen bir film.hillar swank ve morgan freemanın oyunculuları ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 süper film. izleyin, izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dublajı iyidir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben ağlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 müthiş bir film bu aksam oturucam bi daha seyredicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beni hüzünleten bi kaç filmden biridir gerçekten izlemeye değer başka bir işiniz yoksa kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aha başliyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 zamanı geldi hadi kapatıoz forumu. *elde abur cabur tvnin önüne doğru hücum eder * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çok iyidir de sonu tepesini attırıyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 of cok heycanlandım! hiyaayt boksa başlamaya karar verdim ben de savaşcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 reklamlardayız:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayır ya haksizlik! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 resmen moralimi bozuyor film.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ühüüüüü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 filmin son 15 dakikasını seyretmeden kalktım. ikinci kez o sahneleri seyredemem ;) güzel film idi, hiçde beklenmeyen şekilde doğan gelişen ve biten oalylarla dolu. türkçe dublaja bi iki lafım var, karakterin seslendirilmesi fena degil ama şu kalabalık seslendirmesi tek kelime ile feci boyutta. özellikle boks sahnelerinde, seyircilerin tezahuratları (hep aynı erkek ve kadın) yuksek sesle slogan atmasının önüne gecilmeli. televizyon üreticilerine duyurulur, zor şartlar altında film seyrediyoruz. ilgili teknik gelişmeleri üretip bu eziyete bi son verin pls. ps: kalabalık seslendirmelerinin daha düzgün yapılmasınada okyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya unuttum ben izleyemedim :d sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben daha once izlemedigim için bekliyorum:) film harika, ama soylediginiz gibi seyirci seslendirmesi kötü ,-sanırım bu genelde boyle oluyor- meraktayım hala ama gözlerim doldu *fırt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cidden güzelmi$.gerçi biraz uzun ya da reklamlardan bana öyle geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :'( boyle filmler koyuyolar sonra gelde aglama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 harika bir filmdi..bi film e bosuna oskar verilmiyor dedirten turden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cok güzeldi ya en son reklamda kapayip ciktim ama, kadinin istedigini yapti falan, sora zenci eleman döndü boks mekanina herifi bekliyordu, sora reklam girdi. önemli birsey oluyor mu sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar