Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 selamlar, hep birlikte zippo nasıl doldurulur bir göelim.. bundan önceki topicte bazı hassas noktalarda hata yapıldığı kanaatine vardım. bir de ben göstereyim dedim. öncee efenim sigaramızı ve çakmağımızı alırız.. ana!! o da nesi, gaz bitmiş.. akabinde kalkar ve gazımızın olduğu yere gideriz.. çekmeceyi açarız.. malzemeyi çıkarırız zipponun içini çıkarıp koyarız zipponun altının sıyırırız itinayla gazımızı dökeriz yeterince döktükten sonra bir de küçücük bir damla fitile dökeriz zipponun içini kapına soakrız ve çakarız, çakmağımız yanmaya hazırdır efendim.. benim tavsiye yakınca bir de baş aşağı tutun 1 sn kadar (not: çakmak atom bombası gibi oldu, işte bölede zippo doldururuz hehe, kendisi oldu efekt vs değil)[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:42 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 30 temmuz benim dogum günüm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 antalyaya geliorus, bir görüşmeye zaman ayıramıosun.. höy höy.. bi de doom günü hediesi he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çekmecede de "herzaman hazır bulunan" prezervatif özellikle çekilmiş...çok feci playboy'um diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nihih.. o çekmece komidinin yarısı kadar, yani derin değil, o yüzden öle alet edevat çekmeceyi çeker çekmez manzara yaratıyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 son resim süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 tutorialda arkada aslında gözümüze sokulmak istenen ama "kendisi ordaydı zaten" edasıyla gösterilen çeşitli metaryellerin hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 topicim yattı :d nihayaha bile bile açtın biliorm prezervatifin için playboyum :d nihaha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yav kaldırayım o resmi isterseniz vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ordaki prezervatifli resmi kaldır dildo koy bakalım ne yorum gelcek cok merak ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben de yok, seninkini bi çekip yollasana alla sen.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 8. resimde benzini döküyo bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sigaranın markasını kapatmışsın gördüm bond street :d [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 11:48 tarihinde, Mach tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eheuhe okey ne be ordaki:p not:benim zippom seninkinden daha güzel:p [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 20:41 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yanlış fitile gaz dökülmez. zippo doldurulduktan sonra 2 dakika beklemeden yakılmaaz. paylaşalım-öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dogmeat sen nerden biliosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zaten zipponun fitiline her zaman gaz dökülmez, sadce zipponun gazı iiice bittikten ve birnkaç gün hiç gaz doldurulmadan sonra yapılması geekn bir işlemdir.. olsun gösterdik yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dökecem ben filtreye gaz.çakmak benim deil mi euehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bende makarna yapımı tutoriali yapcam ama yemeğin son resmini bizim bmw'nin yanında çekcem....valla ordaydı bilerek dil dicem auehauehau :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 burda da zippo ile hareket yapmaya calisarak olaya giriyo sonra gazi fazla kacirinca ... http://www.fazed.org/video/view/?id=49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hoca yalnız olayda dikkatimi ceken bi nokta var.zippoya o kdr para veren adam bond içiyor.ayıp be kardesim bare marlboro paketi alıp gostermelik koysaydın.:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 durex niye yok en kalite o bence hele filli okey reklamından sonra uhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 okey in olduu resimde anlatılmak istenen, çok pis bi playboyum ne uçan ne kaçan kurtulur, bunun yanı sıra ordaki çakıyla werilen mesaj, asarım keserim yaklaşmayın... gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: okey in olduu resimde anlatılmak istenen, çok pis bi playboyum ne uçan ne kaçan kurtulur, bunun yanı sıra ordaki çakıyla werilen mesaj, asarım keserim yaklaşmayın... gibi geldi bana loL =) Tutorial'in amacını özetledi :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar