Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zippo doldurma tutorialı vol 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

selamlar, hep birlikte zippo nasıl doldurulur bir göelim.. bundan önceki topicte bazı hassas noktalarda hata yapıldığı kanaatine vardım. bir de ben göstereyim dedim.

öncee efenim sigaramızı ve çakmağımızı alırız..

ana!! o da nesi, gaz bitmiş..

akabinde kalkar ve gazımızın olduğu yere gideriz..

çekmeceyi açarız..

malzemeyi çıkarırız

zipponun içini çıkarıp koyarız

zipponun altının sıyırırız

itinayla gazımızı dökeriz

yeterince döktükten sonra bir de küçücük bir damla fitile dökeriz

zipponun içini kapına soakrız ve çakarız, çakmağımız yanmaya hazırdır efendim.. benim tavsiye yakınca bir de baş aşağı tutun 1 sn kadar (not: çakmak atom bombası gibi oldu, işte bölede zippo doldururuz hehe, kendisi oldu efekt vs değil)

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 00:42 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir]

Mesaj tarihi:
sigaranın markasını kapatmışsın gördüm bond street :d

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 11:48 tarihinde, Mach tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eheuhe okey ne be ordaki:p

not:benim zippom seninkinden daha güzel:p

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 20:41 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zaten zipponun fitiline her zaman gaz dökülmez, sadce zipponun gazı iiice bittikten ve birnkaç gün hiç gaz doldurulmadan sonra yapılması geekn bir işlemdir.. olsun gösterdik yinede..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
okey in olduu resimde anlatılmak istenen, çok pis bi playboyum ne uçan ne kaçan kurtulur, bunun yanı sıra ordaki çakıyla werilen mesaj, asarım keserim yaklaşmayın...

gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
said:
okey in olduu resimde anlatılmak istenen, çok pis bi playboyum ne uçan ne kaçan kurtulur, bunun yanı sıra ordaki çakıyla werilen mesaj, asarım keserim yaklaşmayın...

gibi geldi bana

loL =)
Tutorial'in amacını özetledi :):)
  • Yeni Oluştur...