wEll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya benim olayım biraz daha değişik.benim yüzümde de sivilceler var.ama ben asıl vücudumdaki sivilcelerden rahatsızım.göğsümde ve sırtımda sivilceler var.özellikle göğsümdeki sivilceler yazdan bu yana bir hayli fazlalaştı.cilt doktoruna gitmiştim 3 ay önce bakmamıştı bile vücuduma banyo yap vs.. demişti.ama tam aksine daha çok ilerliyor. sizinde başınıza böyle bir şey geldimi yada şuan bu problemi yaşayan biri varmı? yardımcı olabilir misiniz? böyle işe yarayan ilaç vs..(ozellikle vücut i.in)biliyormusunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gittiğin doktorda hayır yokmuş senin. neyse başka bi doktora git ilaç dediğin aspirin değil sonucta ters tepip daha kötü olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 doktor da supermiş "banyo yap" başka bir doktoru daha dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 seseka 'daki tipler ancak böyle söyler herhalde :) ilginç doktormuş bence başka bir cilt uzmanına falan görün daha iyi sonuçlar alıcaksındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 e şımdı erkeksen kıl çıkma durumları falan sivilce yapar. (bazı kişilerde yapmaz o ayrı) bayan kişisiysen teninin çok yağlı olmasından olabilir. bunun için belli vücut şampuanları var. biraz kurumasını sağlama amacıyla kullanılabilir. ben surat için kullanıorum mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 benim suratımdada patlata patlata leke yaptı lanet şeyler(küfür etcemde yasak) cilt doktoru-peeling yap arada bir cleocin-t kullan bazende cilt kurutucu kullan ha bide sigara içiyo musun? -Evet -Hıı o zaman hiçbiri olmazsa sigarayı artır Değişik bir yöntem tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 belki doğru söledi sanki siz muayene ettiniz arkadaşı.banyo yap.hacı şakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sivilcelerle oynarsanız daha çok çıkar. duş almak işe yarar tabi, özellikle cildi tahriş etmicek şekilde keseleme olayına filan girerseniz gözenekler rahatlar, oyh diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sivilce sikmaktan hoslanan bi kiz arakadasi bulucaksin gor bak ozman bisey kaliyomu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hiç olmadı solaryum azaltır sivilceyi , sedefi fln. benimde yüzümde sedef benzeri bişiler var , sadece yüz bolgesi olarak girmeyi düşünüyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 neutroginanın süper sabunları var ben vücudum için banyoda onları kullanıyorum ayrıca bodyshop ın çay ağacı yağı içeren yıkama jelleri sabunları vücutta büyülü etkiler gösteriyorlar ama en önemlisi su içmek ve mayonez patates kızartması vb yememek maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 başka bi doktora git. cildiyeciler ilaçla bu sorunu hallediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşım yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 eheh "birader memleket nere?" gibi oldu bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 roa kutan die okunana bi ilaç vardı.adını tam hatırlamıyorum.sivilcelerden muzdarip olduum bi dönem(lise 1) kullanmıştım bu ilacı.a vitamini destekli bi ilaç.ve a vitaminin yaa salgıları üzeride kurutma etkisi varmış.bu ilacı kullanırken insanın en büyük derdi dudaklarının kuruması.ilaca başlandıında ilk 1 hafta hiç bi etkisi görülmezken zamanla ilk olarak dudak kuruması ile başlıo etkiler.ben bu ilacı kullanırken doktor yardımcı olsun die kortizonlu hap vermişti tam 1 ay tuzlu bişiler yiememiştim.ilacı kullandıım dönem yaza geldii içinde 1 elimde güneş kremi 1 elimde bephaten ortalıkta geziodum. 5 sene oldu ilacı kullanalı.ilaca başlarken kesin çözüm denmişti.şimdi eskisi kadar olmasada bi miktar uuraşıyorum bu meretle.yaşta kemalata erdi sayılır.bu yaşta sivilceyle uuraşmak adama koyuyo valla.ilacı kullanan dier arkadaşlarımda mükemmel sonuçlar elde edildi.adamlarda bebek gibi surat oldu.iz bile kalmadı.ama işte ilacın prospektüsünde %70 başarılı olur die yazmıştı.%30 luk kısımda kaldım.ilaca dewam etmiş olsaydım bunlarda kalmicaktı.(8 ay kullandım) peeling denen soyma işlemini yapma.kimse önermio çevremde kaç cilt doktoru(dermatolog) gördüysem yaptırma sakın dio.iz kalıomuş.onu geçtim eer adam akıllı yapılmazsa güneşe çıkamıosun.eer çok kötü yapılırsa güneş yüzü görmen yasaklanıo üzün bi süre.uzak durak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 benim orta sırt bölgelerde vardı ilaç aldım geçti. aması varki daha önce oynadıklarımın izi kaldı. asıl onlar nasıl geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 lazer olayını yapan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kükürtlü sabun = sivilcelere son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bir topic aç kaç programımızdan da bu kadar sayın patiler, esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben bu durumdan pek etkılenmedım bende cıkmamıstı ancak cıkan arkadasların sohbetlerınden edındıgım bılgıler dogrultusunda yaglı yıyeceklerden uzak dur,suya sabuna yakın ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar