Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivilce sorunsalı

wEll

Öne çıkan mesajlar

ya benim olayım biraz daha değişik.benim yüzümde de sivilceler var.ama ben asıl vücudumdaki sivilcelerden rahatsızım.göğsümde ve sırtımda sivilceler var.özellikle göğsümdeki sivilceler yazdan bu yana bir hayli fazlalaştı.cilt doktoruna gitmiştim 3 ay önce bakmamıştı bile vücuduma banyo yap vs.. demişti.ama tam aksine daha çok ilerliyor.
sizinde başınıza böyle bir şey geldimi yada şuan bu problemi yaşayan biri varmı?
yardımcı olabilir misiniz?
böyle işe yarayan ilaç vs..(ozellikle vücut i.in)biliyormusunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

roa kutan die okunana bi ilaç vardı.adını tam hatırlamıyorum.sivilcelerden muzdarip olduum bi dönem(lise 1) kullanmıştım bu ilacı.a vitamini destekli bi ilaç.ve a vitaminin yaa salgıları üzeride kurutma etkisi varmış.bu ilacı kullanırken insanın en büyük derdi dudaklarının kuruması.ilaca başlandıında ilk 1 hafta hiç bi etkisi görülmezken zamanla ilk olarak dudak kuruması ile başlıo etkiler.ben bu ilacı kullanırken doktor yardımcı olsun die kortizonlu hap vermişti tam 1 ay tuzlu bişiler yiememiştim.ilacı kullandıım dönem yaza geldii içinde 1 elimde güneş kremi 1 elimde bephaten ortalıkta geziodum.

5 sene oldu ilacı kullanalı.ilaca başlarken kesin çözüm denmişti.şimdi eskisi kadar olmasada bi miktar uuraşıyorum bu meretle.yaşta kemalata erdi sayılır.bu yaşta sivilceyle uuraşmak adama koyuyo valla.ilacı kullanan dier arkadaşlarımda mükemmel sonuçlar elde edildi.adamlarda bebek gibi surat oldu.iz bile kalmadı.ama işte ilacın prospektüsünde %70 başarılı olur die yazmıştı.%30 luk kısımda kaldım.ilaca dewam etmiş olsaydım bunlarda kalmicaktı.(8 ay kullandım)

peeling denen soyma işlemini yapma.kimse önermio çevremde kaç cilt doktoru(dermatolog) gördüysem yaptırma sakın dio.iz kalıomuş.onu geçtim eer adam akıllı yapılmazsa güneşe çıkamıosun.eer çok kötü yapılırsa güneş yüzü görmen yasaklanıo üzün bi süre.uzak durak lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...