Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğiniz kız tarafından iki veya daha çok reddedilmek sizi yıldırır mı yoksa daha mı hırslı yapar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peşinden koşmanın getireceği 2 tane sonuç vardır , 2 si de olumsuz :

1- sana ondan başka kimsenin bakmayacağını , çaresiz derecede abaza ve itici olduğunu düşünmeye başlar .
2- ona gösterdiğin ilgi yüzünden şımarır ve hoşuna gitmeyecek şeyler yapar . kullanmak , oynamak , vs vs.
Mesaj tarihi:
o kaçan kovalanır muhabeti zamanında terk edilmişlerin çıkardığı bi laftır yok öyle birşey eğer seviosan doğal olcaksın içinden geleni yapcaksın yok kaçayım o gelsin o koşşsun fln bi bakmışsınız ayrılmışsınız böle bişi olur yani ...
Mesaj tarihi:
zaten en son sevgilisi falan vardı demişsin kızdan haber bile almıyorsun bence hiç kasma kendini değmez,etrafına karşı kendini kapatmışsındır sen kesin şimdi bence hiç görüşmedigin bir kızın aşkı ile yaşıyacagına etrafındaki güzelliklere dikkat et elbet seni mutlu edicek birşey çıkıcaktır.sonuç olarak sen kendini yıpratırsın ve olmayacak birşey için kendini yormana gerek yok zaten seni red etmiş ne gerek var neden kendini daha fazla küçültesin peşinden koşarak,büyük ihtimalle senin içindeki sevgide bitmiştir ama o seni red ettigi için içinde bir ukde kalmıştır onun için uğraşıyorsundur iyice düşün büyük ihtimalle söylediklerimi doğru bulursun ben kendi adıma söyliyim şu andan itibaren uyguladıgım politikam;

-olmayacak dua'ya amin demem...
Mesaj tarihi:
@khalad bazı şeylerde haklısın galiba ama o vurdu zaten bide siz vurmayın bea zaten unutamadım sağolun yardım etmeye çalışıyonuz ama ben yine de bakıcam bi çaresine yinede herkese teşekkür ederim yorumlarınızın devamını bekliyom:)
Mesaj tarihi:
anlıyorum seni çok zor ama ben seni daha fazla üzmek için söylemiyorum birşeyler yaşamış birisi olarak tavsiye vermeye çalışıyorum ben bile hala kafamda birşeyleri düzeltmiş değilim ama asla pes etmeye niyetim yok sende bunalımını yap ama aşırıya kaçmadan asla ve unutmaya çalışarak yap çünkü zaten olabilicek bütün yolları denemişsin o bunu anlamamış o yüzden senin daha fazla uğraşmanın manası yok her zaman etrafımda birçok insan var diye düşün hiç beklemedigin bir anda doğru insanın karşına çıkacagını düşün belki kendini avutmak olur bu ama onu elde etmeyi düşünmekten daha iyidir her zaman için ve onu elde etme düşüncesinden daha gerçekçidir...konuşmak dertleşmek istersen p.m atabilirsin seve seve yardımcı olurum :)
Mesaj tarihi:
kız sevgilimle mutluyum deyip bitirmiş sözüne hak vermek lazım. ayrıca sevgilisi olan bi kız konusunda bu kadar ısrarcı olmamak lazım ilerdeki şanslarını zorlarsın.
şu an sadece onları huzursuz etmemek lazım, sen bu kıza taktıkça huzursuz olacaktır.
  • Yeni Oluştur...