Teddy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 romeo olsam sevgililer günü gecesi bwl raidine gitmezdim :)
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sevgilim var ve mutluyum diyip olayı bitirmi$ bence vazgeç.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 peşinden koşmanın getireceği 2 tane sonuç vardır , 2 si de olumsuz : 1- sana ondan başka kimsenin bakmayacağını , çaresiz derecede abaza ve itici olduğunu düşünmeye başlar . 2- ona gösterdiğin ilgi yüzünden şımarır ve hoşuna gitmeyecek şeyler yapar . kullanmak , oynamak , vs vs.
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sallamıormuş gibi yap peşinden koşar bir süre sonra
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 önceden çıktığı vardı şimdi varmı bilmiyom.
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o kaçan kovalanır muhabeti zamanında terk edilmişlerin çıkardığı bi laftır yok öyle birşey eğer seviosan doğal olcaksın içinden geleni yapcaksın yok kaçayım o gelsin o koşşsun fln bi bakmışsınız ayrılmışsınız böle bişi olur yani ...
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 zaten en son sevgilisi falan vardı demişsin kızdan haber bile almıyorsun bence hiç kasma kendini değmez,etrafına karşı kendini kapatmışsındır sen kesin şimdi bence hiç görüşmedigin bir kızın aşkı ile yaşıyacagına etrafındaki güzelliklere dikkat et elbet seni mutlu edicek birşey çıkıcaktır.sonuç olarak sen kendini yıpratırsın ve olmayacak birşey için kendini yormana gerek yok zaten seni red etmiş ne gerek var neden kendini daha fazla küçültesin peşinden koşarak,büyük ihtimalle senin içindeki sevgide bitmiştir ama o seni red ettigi için içinde bir ukde kalmıştır onun için uğraşıyorsundur iyice düşün büyük ihtimalle söylediklerimi doğru bulursun ben kendi adıma söyliyim şu andan itibaren uyguladıgım politikam; -olmayacak dua'ya amin demem...
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @khalad bazı şeylerde haklısın galiba ama o vurdu zaten bide siz vurmayın bea zaten unutamadım sağolun yardım etmeye çalışıyonuz ama ben yine de bakıcam bi çaresine yinede herkese teşekkür ederim yorumlarınızın devamını bekliyom:)
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 anlıyorum seni çok zor ama ben seni daha fazla üzmek için söylemiyorum birşeyler yaşamış birisi olarak tavsiye vermeye çalışıyorum ben bile hala kafamda birşeyleri düzeltmiş değilim ama asla pes etmeye niyetim yok sende bunalımını yap ama aşırıya kaçmadan asla ve unutmaya çalışarak yap çünkü zaten olabilicek bütün yolları denemişsin o bunu anlamamış o yüzden senin daha fazla uğraşmanın manası yok her zaman etrafımda birçok insan var diye düşün hiç beklemedigin bir anda doğru insanın karşına çıkacagını düşün belki kendini avutmak olur bu ama onu elde etmeyi düşünmekten daha iyidir her zaman için ve onu elde etme düşüncesinden daha gerçekçidir...konuşmak dertleşmek istersen p.m atabilirsin seve seve yardımcı olurum :)
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @khalad p.m nedir acep bilmiyom da cahel bi kişilik olaraktan:)
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şimdiye kadar hiç denemedim ama olur bi ara atarım kafamda soru olursa bab saol.
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ilerde bakıp aynen şunu diyeceksin: -boşuna uğraşmışım. amma körmüşüm. üzgünüm ama böyle.
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hem hırsla yılmak arası sürekli gidip gelirim :p
Dela Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya kocum birak yaa tek gelir cift gelir ikiz gelir ucuz gelir yok mu sana kiz, yuru be.
mardox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kız sevgilimle mutluyum deyip bitirmiş sözüne hak vermek lazım. ayrıca sevgilisi olan bi kız konusunda bu kadar ısrarcı olmamak lazım ilerdeki şanslarını zorlarsın. şu an sadece onları huzursuz etmemek lazım, sen bu kıza taktıkça huzursuz olacaktır.
havok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @mardox kızın bana o sözü söylediği zaman iki yıl önceydi:)
Dela Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 armudun sapi üzümün çöpü diyen aç kalir.
Öne çıkan mesajlar