Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 2 güzel ama antalya hatrına 3 derim güneşini yemeyin oranın 3. logo yanarlı dönerli sıcak mı sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bencede 2 en güzeli. bu arada hayırlı olsun şirket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben de 2. yi begendim. aslında ilk bakışta bana da ücü arasından bir seçim yapmak cok zor geldi. sonra 1. yi eledim. sonra da 2. ye karar verdim eheh :) ps: bu logoları kim yaptıysa bana özelden msn ini atsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim album isi kaynadi arada, yapicaz mi? arabesk pop soyluyorum, demo yollarim isterseniz. a1im darallardayim kanka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 ve 3 güzel. aralarından karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2.ye oyum benımde ayrıca fistanın kine:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2ye arial narrow bile daha iyi gidermiş muzik pırodakşıns kısmına, 1 de olmamış =) 3. nun alevlerinin şekliyle bira zoynan bilinir bide biraz da aturucu olabilir, ama logo olarak biraz kalabalık, hoş sizde muhtemelen 2cmx2cm kullanıycaksınız logoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok bu logoyu muhtemelen 80x120 kullacaz ilk etapta tabeleda stickerlarda ve flamalarda da buyuk olur muhtemelen antet olarak kucuk versiyonu olur ama cok da onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 number 2 ftw :) cok sade ve original olmus fikir olarak. diğerleri biraz garip geldi gozume , sanki (aman dur şunları da koyayım araya boşluk doldursun gibi). 2 en iyi si belli ki arkadaş sanatcı ruhunu çalıştırmış.ilk yaptıgı logo da o idi buyuk ihtimal.sonra diğerlerini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 2.bence çok sade ve güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bence de 2 daha uygun gibi. 3 müzik prodüksiyon/organizasyon şirketinden ziyade arabalara nos takan firma havasında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 oncelikle tebrikler ve basarilar :) ben sahsen 2yi cok begendim cok sade ve cok hos duruyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2 diyorum bende, sade ve müzikle alakalı olduğunu belli ediyor. o 3. de nos çağrıştırıyor bana :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 2 güzel de matrix havası var x te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandmaN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 3 diyorum... astarot un da yapacagi logolari bekliyorum ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 elektroniktir diskodur çılgın atıyoruz partileridir için 3 güzel olmuş, yok efendim blues konseri organizasyonu yapan bir firma için, ya da 70ler olsun, hatta metal müzik org. ı için 2 güzel. bu arada ilk logoyu gördüğümde noh zannettim ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalgear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 1 iyidir hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 2.si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bir sonuç oldu mu acaba? merak ettim şimdi hangisi seçildi? yoksa hala kararsızlık mı hakim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 3 ünüde kullanın bence. uygun yerlerde uygun olanı kullanırsınız. =) oy verecek olursam 2 (iki) derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 3 u sectik arkadaslar cogunluk 2 dedi ama bizim gonlumuzun fatihi ve sirket logomuz 3 oldu ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar