Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

khalad ile çektiğimiz kader mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ve khalad senelerdir arkadaşız kendisini realdanda tanırım...ama son zamanlarda aslında son 1 yılda özellikle kız arkadaşlarımızla aynı şeyleri yaşayıp aynı sorunlarla karşılaşır olduk.ikimizde saflıgımızın ve iyi niyetimizin yüzünden olabilicek olumsuzlukları yenebilicegimizi düşündük ancak bunda yanılmışız sanırım sonuç olarak üzülen taraf biz olduk 14 şubat geldi biz yine başbaşa kaldık saolsun yakın dostumuz olan 2 kız arkadaşımızda bizi yalnız bırakmadılar ve yarın onlarla taksimde sevgililer gününü yani bizim için saplar gününü kutlıyacaz yada efkarlanıp nargile + bira yapıcaz karınca'da..hoş sohbet ve dertlenmek istiyen sapları yanımıza bekleriz...

khalad & kyra

şuanda ikimizde de aynı şarkı çalıo hale bak.. duman - ah
Mesaj tarihi:
paranız cebinizde kalmış işte daha ne istiyonuz. kapitalizmin kandırmacası...... (ehi sap tesellisi)

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:17 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
bizim kyra ile para harcamamız için özel bir gün olmasına gerek yok biz para harcamak için boş sebebler yaratabilen nadir şahsiyetleriz...

zaten mühim olan para değil miktarı :)

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:21 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
hm şimdi ben parasız mutluluk olur mu olmaz mı uzerine bi nutuk çekerdim ki saat 00,30:) iyi geceler

sen cektim kabul et:p

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:31 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
canım okadar da deel vur dediysek öldürme neyse ben çektin sayıyorum :)

hadi herkese iyi geceler sabah 7 de dikilces ayağa yine pff
Mesaj tarihi:
bekarlık sultanlıktır? yoksa değilmidir :s neyse önemli değil bizim için bu felsefe geçerliydi gayet eğlendik,konuştuk dertleştik falan rahatladık sonrada geyiğe vurduk eh önemli olan dostlarla birlikte güzel bir gün geçirmekti...
Mesaj tarihi:
sebeb üret sen ok b@p?
bi de sevgilisizlikten gocunmaya ne gerek var? insan yalnız kalamayan bi varlık; elbet sizin için en iisi olcak (ya da daha az ii) birini bulcaksınız.
Mesaj tarihi:
yok gayet güzel oluyor tabi herkezin damak tadı vs. kendine.. ama güzel kafalıyo iyi içersen.. napalım jack içmee paraya kıyamıom :))
  • Yeni Oluştur...