Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben ve khalad senelerdir arkadaşız kendisini realdanda tanırım...ama son zamanlarda aslında son 1 yılda özellikle kız arkadaşlarımızla aynı şeyleri yaşayıp aynı sorunlarla karşılaşır olduk.ikimizde saflıgımızın ve iyi niyetimizin yüzünden olabilicek olumsuzlukları yenebilicegimizi düşündük ancak bunda yanılmışız sanırım sonuç olarak üzülen taraf biz olduk 14 şubat geldi biz yine başbaşa kaldık saolsun yakın dostumuz olan 2 kız arkadaşımızda bizi yalnız bırakmadılar ve yarın onlarla taksimde sevgililer gününü yani bizim için saplar gününü kutlıyacaz yada efkarlanıp nargile + bira yapıcaz karınca'da..hoş sohbet ve dertlenmek istiyen sapları yanımıza bekleriz... khalad & kyra şuanda ikimizde de aynı şarkı çalıo hale bak.. duman - ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kyra benim nickim lan! neyse saplığın gözü kör olsun. önemli olan arkadaşlık. (içinde çelişen bir cümle oldu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 paranız cebinizde kalmış işte daha ne istiyonuz. kapitalizmin kandırmacası...... (ehi sap tesellisi) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:17 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bizim kyra ile para harcamamız için özel bir gün olmasına gerek yok biz para harcamak için boş sebebler yaratabilen nadir şahsiyetleriz... zaten mühim olan para değil miktarı :) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:21 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 para dediğin nedir ya en nihayetinde elinin kiri önemli olan mutlu olman mutlu değilsem neyleyim hanları hamamları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hm şimdi ben parasız mutluluk olur mu olmaz mı uzerine bi nutuk çekerdim ki saat 00,30:) iyi geceler sen cektim kabul et:p [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 00:31 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 canım okadar da deel vur dediysek öldürme neyse ben çektin sayıyorum :) hadi herkese iyi geceler sabah 7 de dikilces ayağa yine pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bekarlık sultanlıktır? yoksa değilmidir :s neyse önemli değil bizim için bu felsefe geçerliydi gayet eğlendik,konuştuk dertleştik falan rahatladık sonrada geyiğe vurduk eh önemli olan dostlarla birlikte güzel bir gün geçirmekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sebeb üret sen ok b@p? bi de sevgilisizlikten gocunmaya ne gerek var? insan yalnız kalamayan bi varlık; elbet sizin için en iisi olcak (ya da daha az ii) birini bulcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gay olmak için bulunmaz fırsat daha ne istiyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @forgiver : sen oldun ordan biliyorsun galiba :) yok biz almıyalım saol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sagol biz normal halimizden memnunuz. tecrube ettin herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yoğğ tecrübe etmedim, benimkisi sadece bir tavsiye sap da olsam mutluyum yani böle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 benim tek dostum içkim sigaram onlarda terkederdi olmasa param canım kadar sevdiğim el oldu şimdi dünyada aşk kelimesi yalan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu arada nargile gibi bi güzelliği birayla yıpratanları kınıyorum. iğrenç bi ikili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yok gayet güzel oluyor tabi herkezin damak tadı vs. kendine.. ama güzel kafalıyo iyi içersen.. napalım jack içmee paraya kıyamıom :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar