Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 regli anhk alıyosun ama hep unutur shamanlar bi seferinde yanımdaki war shamana anhk vermişti al sen unutmulsundur diye shamanda aa unuttum evet saol dmeişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla ben shaman oynarken reincarnate olmak için birisisnin beni iyice sinirlendirmesi gerekiyordu. 1 saat cd olan bir şeyi her 1 saatte bir kullanmam. instance ta wipe yemedikçe reincarnate kullanmam ben. kaldı ki pvp için sadece 3 kez kullanmışımdır ki birisinde ben 3 mobla aynı anda uğraşmaya çabalarken hıyarın teki bana charge atmıştı onu kesmek için kullandım ama başka türlü kullanmam. unutulma sebebide genelde kullanılmadığından sürekli var mı yok mu diye kontrol edilmemesinden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 öldün, reincarnation kullandın vurabildin, wf procladı 1500dmg on target oldu da %1 den daha az şans, rogue %50 crite, warrior da o civarlara ulaşırken, druid görünmez olup kacabilirken, lock ss ile combat restart atarken, pala balona binip uçarken sadece instancelarda kullanılcak bişiyi amma abartmışsınız. reincarnation kullandığında mevcut hp in warriorun yarım kılıç darbesine eşit, lvl 60 da ise üflemesine falan. her patch de shamana yükleniolar (özellikle paladinler shaman forumuna girip bu gun beni şu şaman öldürdü vurmaya şansım bile olmadı falan diolar). uzun süredir shamana pvp için verilen bir buff varmı acaba? alışkanlık olmuş, huntera yeni skill verilio "omg nefr shamans!", warrior i.w.i.n. button alıo hemen forumlarda "shamans are overpowered!!!". uuraşcak başka class mı yok, hala yenemiosanız artık birazda l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yahu +stat itemlar diyorsunuz ama zaten bu zamana kadar o classlara (ya da itemlarına), range slota birşey alamadıkları için ona göre bir denge koyulmuştur blizz tarafından diye düşünüyorum. şimdi adamlar o slota +stat item koysalar, muhtemelen bu onları bufflamak gibi olur. sonuçta bunca zamandır o slotlar yoktu ve ben hiçbir loladin, shammy ya da drood'dan bu konuda bir yakınma duymamıştım. demek ki başka yönlerden bir türlü dengeleyebiliyorlardı. o yüzden şimdi o slotlara, normal bir ranged silah değerinde bir eşya koyulursa bu diğer classlara haksızlık olabilir. bence verilen itemlar yerine göre hoş gözüküyor. 3 class arasında dengesiz item'lar olabilir. o konuda yorum yapamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aslına bakarsanız zaten ranged itemları stat verdikleri için bir süredir biz shamanlar ve diğer ranged kullanmayanlar kullanıorduk (yanlış hatırlamıosam ilk bg cıktıı zamanlar kullanılıodu deişmişse affedin), tabi nincaaa lık yapmadan ricayla falan alıp koyuyoduk oraya binevi relic oluodu. sanırım şimdi dier classlar biraz raatsız oldu bu olaydan ama lütfen kimse shaman forumuna "omg nefr fugin shamys, they use.... " die bi başlık açmasın. çok çektik çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 porsuk abi hiç yoktan iyidir ya.boş durmasından sa +70 heal alim ben rejuvume =). aldıgım duyumlara gore bızım rebirth buyusu 10dakka olcakmıs.ama buyuk ıhtımalle yalan, olsa ne guzel olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya ii de hiç bi işimize yaramıcak item wermesinler bunu gören millet de bi sürü uvvvvcaaaa shamanları yina bufflıolar uvvvvaaaa deip duruo abi istemiom ben düşürmesin 10 dakka hatta arttırsın ben zaten koskoca mc de 1 kere kullanıom onu pvp de neredeyse hiç kullanmadım (sadece 1 lokca kullanmıştım) ben blizzden blood lust istiom ya saçma sapan işlerle uuraşmasınlar gıcık etmesinler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla shamana buff gelmeli ya yeterince gucsuzlestırıldıler.aslında stat yerine extra totem koyabılme ozellıgı fln gelebılır offhande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 stat olarak vereceği en fazla +10 olan ya da healing'i artıracak bir eşya için buff demek bence yanlış sadece eklenmiş bir eşya ki +10 ya da -10 min hiçbir şeyi değiştirmeyecek. yani şimdi shaman 1 saat yerine 50 dakika colldown la reincarnate olacak diye sen artık shaman kesemeyecek misin ya da shamana daha kısa zamanda mı öleceksin? hayır..... gerekliydi ya da gereksizdi ama eklenecek işte. oyunda çok büyük dengesizlik yapacak bir eşya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o zaman hunter haric hicbir class ranged slota koydugu itemdan +dmg +stat +heal vb. alamasin? isinize gelmiyor degil mi? rejuv 12 saniye. +40 heal eder +10 rejuv ki rejuv kullanamiyorsun cogu yerde. mana costu bir yana burst vuran bin tane sey bir yana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 "egan's blaster > totem of rebirth " haha bu iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar