Smoke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya zaten kupada küçük takımların büyük takımları yenmesi gayet normal bir olay ama... her seferinde konuya alakalı alakasız pendik pendik diye atlayan bir kısım beşiktaş'lı arkadaşlarımız umarım bundan sonra belli bir müddet inegöl köftesi yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya işin garip yanı ben artık bjk'nin ilk 18'i sayamaz oldum.hangi anadolu takımını açsam bjk maçı sanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yuh yaw nasıl yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 inegölspor başarılı takımdır küçümsememek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 2pac bıkmadı aylardır saçma tahminler yapmaktan her seferindede degişik boyutlarda kapaklar geliyo :) sen yorumlarını bizden esirgeme üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 beklemiodum yaw ilginc oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 `miyk miyk gs bjk de yeniliyor pendik demeyin icim aciyor. miyk miyk` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o sahada top oynanmazdi, ama guzel mangal yapilir inegol kofte. olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 LAN BANA BAKIN BU FORUMDA İNEGÖLSPOR HAKKINDA EN UFAK BİR KİNAYELİ MSJ GÖRÜRSEM ALLAMA KAN ÇIKAR !!!!! BU BİR UYARI MSJIDIR SÖLEMEDİ DEMEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 inegol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 akıllı olun piliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 10 yil kadar once bir inegolspor maci izlemeye gitmistim... stad herhalde 500 kisilik falandi:) oldukca eglenceliydi.. hele inegol kofte ayranin uzerine iyi gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 off off moderasyon yok ya, ne hallere dustu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben dedim inegöl kırbacı vurucak diye.. berabere dedim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar