Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 cızımlerı cok deısıktı bu kaykaycı bebeyı cok begendım, şu koşucu adamdanda fazla bısı anadıgımı soleyemem ama onunda renklendırmesı baya ıyıdı.bıde su robotu kendı saflarına geçırıolarya onunda pıskolojık kurgusu cok guseldı ızleyınce kıtlendım ulan dunya cıdden karmasık whats the matrıx ulan dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 second renaissance bölümleri en iyileriydi... hem çizimleri, hem de konusuyla sıkıcı başlayan world record, son dakikada beni çok etkilemişti... detective ve kid's story ise en hoşlanmadığım bölümler sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 world record , kid's story , program ve matricalculated'i sevmedim , diğer her bölüm mükemmeldi kanımca.özellikle de beyond [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:48 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sevmedigim cikmadi hepsini birden soluksuz izledim.kusursuz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ilk film kılıçların konuştuğu sahne..karşıklıklı iki kişinin biri birlerini soymasına gidecek kadar etkili kılıç sahneleri bence. çizmleri belirgin..ve dikkat çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dedective story derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu hatirlamiorum kacinci oldugunuda savas cok guseldi bu havayi felan karartiorlar o bolum guseldi baya oldu izleyeli tam hatirlamiorum belki farkli bolumlerdedir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dedective story ve koşucunun olduğu bölümün sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 scond rennesaince, felaketin başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kid storyi hatırlamıyorum, detective baya iyidi, koşucuda iyidi ama en çok beğendiğim simülasyon(samurai hedesi olan)lu bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar