Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

animatrixte en beğendiğiz film hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cızımlerı cok deısıktı bu kaykaycı bebeyı cok begendım, şu koşucu adamdanda fazla bısı anadıgımı soleyemem ama onunda renklendırmesı baya ıyıdı.bıde su robotu kendı saflarına geçırıolarya onunda pıskolojık kurgusu cok guseldı ızleyınce kıtlendım ulan dunya cıdden karmasık whats the matrıx ulan dıye
Mesaj tarihi:
second renaissance bölümleri en iyileriydi... hem çizimleri, hem de konusuyla sıkıcı başlayan world record, son dakikada beni çok etkilemişti... detective ve kid's story ise en hoşlanmadığım bölümler sanırım...
Mesaj tarihi:
world record , kid's story , program ve matricalculated'i sevmedim , diğer her bölüm mükemmeldi kanımca.özellikle de beyond

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 13:48 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk film kılıçların konuştuğu sahne..karşıklıklı iki kişinin biri birlerini soymasına gidecek kadar etkili kılıç sahneleri bence.
çizmleri belirgin..ve dikkat çekici
Mesaj tarihi:
bu hatirlamiorum kacinci oldugunuda savas cok guseldi bu havayi felan karartiorlar o bolum guseldi baya oldu izleyeli tam hatirlamiorum belki farkli bolumlerdedir :d
  • Yeni Oluştur...