Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hardcore oyunculara zevkli gelirde oynayacak adam bulamazsiniz oyunu. sen 15 yashindaki cocugun sulfurasini alirsan elinden diil oyunu birakmak blizzi mahkemeye verir blizzin gmleri de osman kilicimi aldi vermiyor ile ugrashir.wow degil softcore , timecore gibi birsey oldu. aldikca yapishiyor itemlar ustune.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şu oyunda en kıl oldugum olaylardan biride 2 günde full set çeken adamlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 gunde full set cekmek biraz utopik. yani 9836598726 oyuncusu varsa wow'un bunu yapan kisi 10 falandir. cunku hem senin hicbir seyin olmamasina ragmen guilddeki herkeste en az fullt1 olan bir guilde alacaklar hem de o runda hep senin classinin itemi dusecek. [reset time..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1 mc de 6 shaman 1 bwlde 5 shaman t1 2 itemı dustugunu gorunce orda ipler kopuor 6/8 full de sen boe leride aldımı gbankden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kac kez olur bu? onu gectim boylesi bir guilde neden ciplak adam alinsin? komik bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 pvp lootlu oyun isteyenler yanlış oyunda. ben son derece memnunum 5 aylık emeğimin türk telekom halt etti diye kaybolmamasından dolayı.. ben birini kesiyorsam bana verdiği keyif yeter ki üstüne pvp ödülleri bile mevcut wow'da. adamı kestim, lootladım, kampladım bir de üstüne evine gidip kesip hane halkının ırzına mı geçeyim? son derece gereksiz ve beni uo'dan soğutan olaylardan biriydi bu.. ayrıca battleground > 'world pvp'. world pvp denen olay: - farm/grind/quest yaparken gank yemek - yüksek levelların sırf kesebiliyorlar diye tepenize binmesi - guardlardan kaçmak & guard kesmek tm-ss olayını bir süre tecrübe ettim, o sıralarda pvp o şekilde kalsa oyunu bırakmayı düşünüyordum. battlegroundlar dahil edilince oyuna bakışım değişti bir anda. guild wars'da çok beğenip wow'da eksik görmüştüm çünkü.. battlegroundlarda rakip sayısı ve levelları aynı ya da fark çok az, her ne kadar ekipman ve koordinasyon farkı çok ciddi olabilse de 'world pvp' denen olaydaki dengesizliklerin önemli bir kısmı yok. benzer kalitede bir takımla karşılaşınca inanılmaz keyif alıyoruz özellikle. sadece birilerini kes & kaç üzerine de kurulu değil objective olayları nedeniyle.. wow'un şu anki sistemi yeterince iyi ve bunu zamanla geliştireceklerini kestirmek güç değil şimdiye kadar sadece yamalarla bile neler eklediklerini görürsek. ben rank 14 oldum ama halen girip bg yapıyorum eski kadroyla ara ara, keyif de alıyorum. hatta şimdi gidip pve'den eşya topluyorum ve respecleyeceğim hem pve'ye hem pvp'ye uygun bir build ve ekipmanla.. oyundaki en iyi 2-3 silahtan biri elimde ama oyun 'bitmedi' yani. keyif alıyorum, sıkılırsam o ara daha az oynuyorum başka şeyler yapıyorum. raidler keyifli, eğleniyoruz gayet güzel. oyunun item toplama sistemi üzerine kurulu olması da her ne kadar ilk başladığımda canımı sıktıysa da diablo 2 bugüne kadar en çok oynadığım oyunlardan biri olduğundan sonuç itibariyle bu sisteme de alıştım ve sevdim. beğenmeyenlere başka oyunlarda şans ve zevk diliyorum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bunun ustune 2 haftada full tier1 ve hutner epic bow unu alan hunter ve 3 haftada full tier1 cenarion ve tier2 legg alan druid de var bahsettiğim guild benim guildim bazı insanlar oyunu bırakır bazıları ara verir yada cok yakın arkadasınız oyuna baslar etc bu tarz durumlarda yeni adam alınıor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 senin gibi düşünen 3 5 adam avr sam ama world pvp olamdıgı için younu bırakmıs binelrce insan var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 merak etmeyin arkadaşlar, 'world pvp' için çok ciddi değişiklikler gelecek yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet blizzard bu konuya değinicekmişde ben pek bişi beklemiorum ne yapıcakda bglerden cıkarıcak insanları sonucta en iyi honor bgde gelior honor=rank :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ss-tm rezaletini ozleyen var mi ya? yapmayin allah askina.. gidip de level 30'lari kesip `nihahaha` diye seviniyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 3-5 adam? o yüzden mi oyunun 4-5 milyon abonesi var? o yüzden mi abone sayısı azalacağına katlanarak artıyor? world pvp için yenilikler gelecek herhalde ama gay tm-ss arası guard zergden kaçıp adam kovalamak şeklinde olacağını sanmıyorum hiç. gene bg'ler gibi objectiveler filan olur muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bence siz zamanında görmemişsiniz siz kasarken felan olmussunuz benim tm ss arasında yaptıgım savaslarda lvl 30lar deil direk 50+ vs 50+ olmsutur agırlıklı 60 ve cok zevkli savaslar yasadım bgden cok ve cok daha zevkli sam bir oyunun satması veya satmamsı sadec 1 tane seye bakmaz binelrce insan biişiyi begenmeyip bırakır binelrcesi baska bişiyi sevdigi için alır ayrıca oyunun sattıgı sayıyı pek onemsemem malum çinliler gunde 5 10 ac.cdeiştirior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 wow ana direktörü shane dabiri'nin 5-6 gün önce yazdığı mesajdan alıntı: looking further into the future, here are some of our major goals for 2006: in patch 1.11: naxxramas the massive necropolis floating above stratholme, home to kel'thuzad more content tailored for casual level 60 players greater focus on outdoor pvp talent improvements for the remaining classes; shaman, rogue and mage more world events and holidays fee-based character transfers improved forums and web sites, including more interactive content such as the pvp honor rankings and the ahn'qiraj war effort pages a new data centre and continual upgrading of the existing ones to accommodate for the tremendous growth in europe epey bir yenilik var, ama yeni instance ve üst düzey sunuculara geçme en etkileyici ve heyecan verici olanları. wow zaten süperdi, iyice mükemmel olma yolunda adım adım ilerliyor =). [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 18:47 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hmm super konuya geldi `biz 60tik siz kasiyordunuz iste o zamanlar biz uber omg lololo`... neyse daha cevap vermiyorum ben. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hyr demek istediğima slında o deildi kelimeler yanlıs oldu biraz sen 60ken ben lvl 10 felanımdır cunki su anki charımı baya geç açtım demeye calıstıgım ufak savaslar yada milletin ufak lvları ezdiğini gormus olabilirsin ama cok guzel ve zevkli büyük savaslarda olmustur ben sahsen abzılarını ozlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olmustur elbet ama iste kes kes kes guardlara gel. yanindaki hp tank olan lowbieleri guardlar harcasin. sonra sen kac. iste sizin guardlar onlarin lowbieleri kessin bu sefer... bu boyle gidiyor. ben pek keyif alamiyordum sahsen =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ki maini warrior olan biri olarak sevmem o tarz savaslari. avyi de sevmiyorum ben. =] caster playground onlar hep. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: burada uo'yu ozledim diyenlerin buyuk cogunlugu freelerden bahsetmis ama. sen bile `nebula` diyerek baslamissin cumlene.. said: ben hiç bir yazımda nebula'dan bahsetmedim. devamlı uo dedim ve hatta "ea satın aldıktan sonra... " diye bir cümlem dahi var. yani tamamen osi'den bahsetmiştim. çarpıtmayalım lütfen. said: bu konunun ilk mesaji. bak ilk kelime ne? ama evet ya.. siz osi'den bahsediyordunuz aslinda. =] bu konunun ilk mesajı bana mı ait? ortada "siz - biz" yok. kimseyle ortaklık kurup buraya yazı yazmıyorum. sadece "kendi" fikirlerimi ortaya koyuyorum. o yüzden sadece kendi fikirlerimden mesulum. kendi fikirlerimde ne anlatmak istediğimde gayet açık. inatla üste çıkmaya ne gerek var? bir hata yaparsın, kabullenirsin geçilir. loot konusuna gelince, wow'a loot sistemi gelmesi bu saatten sonra saçma ve imkansız. onu tartışmamıştım ben aslında. world pvp ve bg'ler ile ilgili görüşümüde belirttim zaten. en sonunda da bu fikirleri kişisel beğenilere bağlamıştı. ben çıkarım world pvp'yi beğenirim, başkası çıkar bg'yi... bir düşününce sistemi eleştirmek bu bağlamda pek doğru bir yaklaşım değil. amaç ütopik mmo'muzu oluşturmaksa o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 biz genelde ya cafeden yada guildden ventrilo kullanarak yapardık ondan zevkli olurdu kimse harcanmazdı öle :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 satmak demiyorum. abone diyorum. aktif oyuncu sayısı demek bu. aktif oyuncu sayısı artıyorsa demek ki bırakan kişiler yeni başlayanlardan azmış. kendin başta popülerlik kıyaslaması yaptın, sonra popülerliği dikkate almadığını söyledin ki çelişki oluyor bu hayli.. wow'a sıfır beklentiyle ve biraz da istemeyerek başladım ama şu anki pvp sistemi beni oyuna bağlayan başlıca etkenlerden birisi.. tm-ss arasına lvl 30'ken de gittim, lvl 60 ve düzgün ekipmanlı olarak da gittim, ikisinde de keyif almadım. ilkinde sinek gibi eziliyordum, ikincisinde sinek gibi eziyordum. benim için pvp'de keyif bir tarafın ezilmesi olmadığından 'world pvp' zerre kadar keyif vermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 herkes pek alingan. ben kisilere cevap vermiyorum genel olarak 2 fikir var karsit. ben de karsidaki fikrin temelindeki ilk mesaja yonelik yazdim. neden boyle gurur yapip da `bidi bidi` olayinin kokune inilir anlamam. neyse siz haklisiniz[siz kisi sayisi olarak degil saygidan bak..]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 populerlik kıyaslaması yapmadım dediğim senin nedenin yuzunden bırakan sayısından cok world pvp olmadıgı için bırakan var dedim aralarında buyuk fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @sam bu oyunun bu kadar aktif oyuncusunun olmasının nedeni bliz in uber duber dozer vs oyun yapması degil su an piyasada wow a rakip olacak oyun yok..swg desen oldurduler daoc desen kac yıllık oyun insanlar yeni bi oyun arayısındalar..uo (osi) sistem cok guzel olmasına ragmen insanlar 3d nin keyfini surmek istiyo.. simdi asıl sorun wow un neden bu kadar oyuncusu var?simdi ben bu oyunu bıraktım ne oynayacam biri soleyebilir mi?gecenlerde everquest 2 +matrix online aldım :) inş biri yerini tutacak bu wow un..ama insanlar benim gibi degil..ben everquest i matrix i arastırdım begendim o yuzden aldım..bu oyunların hic biri wow kadar reklam yapmadı..everquest e de pvp e geliyo 15 class var bence wow un su an ki world map inden 34232 kat daha guzel bi world map i de var..? bu oyunun neden wow dan daha az oyuncusu var biri soleyebilir mi? sonucta pazarlama isi bliz in bi oyunu ne kadar iyi pazarladıgını herkes biliyodur burdaki o yuzden daha fazla konusmaya gerek yok.. simdi pvp olayına donecek olursak sam sole dusun..sen grand marshal oldun item ini silahını aldın ve bunları hic bi sekilde kaybetmeyecegini bildiginden 10 kisiye de dalarsın 20 e de vs vs..ama uo da o kadar item i giydiginde bunları kaybetme korkusu da vardı..bana gore bi oyunda pvp olarak en cok gelisebilecek oyundu uo..nedenine gelecek olursak en kral item lar sende olabilir ama bu seni pvp ustası yapmıyo..sen o itemları giyme cesaretini gosterip yine hic bisi giymemis gibi pvp yaparsan ozaman gercekten pvp de en ust seviyeye geliyosun.. battleground dedigin olaylar wow gibi bence pvp si berbat oyunlara gore bisi zaten..gelmeseydi de olmazdı gelmeside pvp i canlandırtmadı..gelmeden 60 lar 30 ları 40 ları catır cutur kesiyodu insanlar sıkılmıstı bu durumdan geldi ne oldu 10-40 arası player i bi yere sıkıstırıp oynayın iste der gibi bıraktılar..cocukları evi dagıtmasınlar diye park a goturmek gibi bisi :) pvp dedigin olay bi ab grubu kurup gunde 10+ saat rank kasmak degil.. pvp denilen olay 1-2 vurusta adam oldurmek degil.. neyse simdilik yeter bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 hafta boyunca günde 18-21 saat rank kastım 8 in sonundaydım 11 oldum ama baktım bu iş adamı öldürür vazgeçtim 1 ay daha devam edemem :d ve okadar komikki oyunda kendini kral sanan rank13 olan tipler bana msg atıp biraz az oynamamı sitiordu standing alabilmek için madem kendine rank14 um high warlordum diyecen benden iyisini yap kardesim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar