can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Ya demin estel efsaneler.com'dan bahsedince orayı yeniden bir inceledim. yine aklım odtü efsanelerinde kaldı. kabaca bilmeme rağmen kimdir bu Deniz Gezmiş? devrim yazısı fln varmış, bunların aslı var mıdır? altı harbiden tünellerle mi kaplıdır? deniz gezmiş bu tünellerden mi kaçmıştır? ya da başka şeyler... bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Erdal Öz ün Gülün Solduğu Aksam ve Defterimde kuş sesleri diye 2 kitabı var Bu dönemle ilgileniyorsanız bu 2 kitabı mutlaka okumalısınız kesinlikle Kitaplarda odtunun altındaki tünellerden bahsediyordu ama tam ayrıntılarını hatırlamıyorum şimdi Sanırım okulun altında değildi çevresindeydi Ama olsada olmasada bu 2 kitabı mutlaka okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 ya küçük bir bilgiye sahip olmak istiyorum. yani adam komünist takılıyormuş, olay çıkartmış. yani adamı merak ediyorum. okumam gereken 123768 tane kitap var. onları da araya sıkıştıramam. :D ama kısa kısa bahsederseniz iyi olur.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 son sözleri: "yaşasın tam bağımsız türkiye! yaşasın marksizm-leninizm. yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği! yaşasın işçiler, köylüler! kahrolsun emperyalizm!" olan ve 6 mayıs 1972 tarihinde katledilen thko önderi. 68 kuşağının simgelerinden olan deniz gezmiş milli demokratik devrimci bir çizgi izlemiş, ancak 70'lerin başında saptığı bireysel terör çizgisi kendi sonunu hazırlamıştır. dogudan geldigi için büyük şehre ayak uyduramamış bu yüzden kendini adam oldum sandıgı solcuların arasında bulan orda her dedigini millet alkışlayıp oley çektikçe kendince daha da büyüyen ama hep içinde eziklik kalan suriyede silahlı egitim görmüş okusa imiş şu anda çok başarılı ve çok zeki bir insan olacagına inandıgım hayatının baharında ölmüş insan(oha) kendine yazık etmiştir.reklam insanıdır, idol olma idolünü başarıyla hayata geçirmiştir, gariptir ki hayata geçirirken hayatta ona geçirmiştir. bok yoluna gitmiştir garip. kan döken hareketi desteklemiştir(ueaheau) avukatinin anilarinda son arzusundan bahsedilir. surekli para yemekle, hatta utanmadan amerikan u$agi olmakla suclanan deniz gezmi$'in son arzusu infaz aninda herkesi aglatmi$tir. hakim- son bir arzun? dg- filtreli cigaran var mi abey? hakim- var? dg- birer tane ver de yakalim abey..hic icmedik be.. gozumuz acik gitmeyelim bari.. 71 senesinde kendisini sorgulayan hakim raif tosyalının "ne işle meşgulsün?" sorusuna "ihtilalciyim" yanıtını veren genç. sehpasını kendi itmemiş, daha son sözlerini bitiremeden idam sehpasına vurulmuştur, yusuf arslana da aynı şekilde olmuştur. sehpaya vurmaya çalışan kişi hüseyin inandır.(oha nası yani)[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 ekşi sözlükten birkaç alıntı yaptım. bu biraz garip bi adammış, ve dahiymiş. onu öğrendim.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 3 e 3 yazık olmus zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Deniz Gezmiş TKP nin idolüdür. Yaptığı işlerle Türkiyede sesini duyurmuştur. Che gibi bir dünya idolü haline gelmeye çalışırken saçmalamıştır.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 cebindeki azıcık parasının küçük bir kısmıyla parasıyla aldığı simidini kahvaltı niyetine yiyerek küçük bir mutluluk yaşamak istiyordu sadece, taki arkasında spor arabalı bir arkadaşı(!) "vay deniz naber" diyerek sırtına vurup simidinin düşmesine sebep oluncaya kadar... sonra yürümeye başladı, üç ayaklı salıncağı görünceye kadar[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 babacum bu kötü bi hikaye be.. hüzünlü bişi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bağımsız bir Türkiye isteyen gencecik 3 insan. Deniz,Yusuf,Hüseyin... Güzelim üç insanı astılar... Grup Yorum'dan Şarkışla'yı dinle derim.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 iyi bir şey yapmak isteyen ama işleri sarpa saran 3 gariban genç aslında onlara kızıyorum da, dönemin tikkosunun ve silahlı direniş üzerine kurulan pkk nın ve daha birçoğunun ortaya çıkmasına önayak olmuşlardır[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ya bir insan nasıl idam tahtasına kendi vurur? fizik kurallarına aykırı değil midir?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 nedense deniz gezmiş in yaptığı herşey iyiymiş gibi geliyor bana. Adam kötü bişey istememiş ki...[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Silthanas, 05 September 2003 01:50 tarihinde demiş ki: Ek$i sozluktekilerin dili fazla uzunmu$.. 70'lerin 'sol' kanadinin idol ogrenci lideridir.TERORİST DEGİLDİR ![hline]Külliyen Yalan... rpg ve kalasnikoflarla odtunun yemekhanesinin damina cikip arkadaslariyla cekindigi fotografi izah etsin o zaman.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 odtunun alti tunellerle dolu degildir. tunel diye aktarilan seyler bir insanin icinden surunebilerek gecebilecegi buyuklukte isitma kanallaridir. yer yer bunlarin zeminden disariya ciktigi yerler olur. odtunun isitmasi merkezi bir sistemden saglanir. devrim yazisi efsane filan degil catir catir essek kadar yaziyor spor stadinin oturaklarinda. fi tarihinde 80 oncesi donemde bazi sol goruslu ogrenciler yazmis. artik ne kullanmislarsa boyayi yaparken bir turlu silinemiyor, silinemedi. ben oradayken bir suru hede denendi silmek icin tum stad oturaklari boyandi, uzeri kazindi vs. bi sekilde izi yine belli oluyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Deniz ve arkadaşları bu devrin tüketim çılgını ve gününü gün etmekten başka bir şey bilmeyen, en büyük sorunu akşam dışarı çıkarken üstüne hangi elbiseyi giyse daha "cool" olacağını düşünmek olan bir nesil tarafından anlaşılamadı, anlaşılamazda. Onu anlamak için önce üstünüzdeki bu tüketim çılgını elbisesini çıkarmanız, daha sonra ben demeyi kesip biz demeye başlamanız gerekir. Bunları gerçekleştirmeden değil Deniz ile ilgili 5 kitap 155 kitap okusanız nafile... Sonra ona oturduğunuz yerden terörist de dersiniz, salakda...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ya fedaykin felsefe yapacagina aciklasaydin, daha makbule gecerdi.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ODTUde okurken hala vardı o yazı. Boyasında birşey yok sadece dev gibi yazıldığından ne kadar silinse de uzaktan belli oluyor. Yanılmıyorsam bir konsolosu kaçırmışlar istekleri olmayınca da öldürmüşlerdi Deniz Gezmiş ve arkadaşları. Yanılıyor olabilirim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 efsaneler.com'da okuduguma göre, o yaziyi kimya mühendisliginden olan ögrenciler yazmislar ve formülünü kimse bilmiyormus.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 O formül kısmı efsane. Ama silinmediği ve silmek için çok uğraşılmadığı (ODTUnun genel yapısı olarak) doğru.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 fedaykin en güzel cevabı vermiş.. ayrıca ne yazıktırki deniz gibi devrimcilerin okuduğu sıralarda bugün unity ve onun gibileri gördüğümüzde içimiz parçalanıyo odtü bugün eskisi kadar olmasada genede aydın ve solcu öğrencilerin coğunlukta olduğu bir okuldur ve cumhuriyetin en büyük kalelerindendir tabi bi kac tane çürük adam cıkıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ayrıca deniz gezmiş ile ilgili yorum yapacak son kişiler ekşi sözlükteki görgüsüz burjuva ve con con lardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Diğer insanları aşağılamak conconluk olmuyor mu peki, burjuvalık olmuyor mu peki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ya ben size kimdir diye soruyorum siz adam süper bir adamdir diyorsunuz. bir açiklayin ondan sonra översiniz...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Absolut, 05 September 2003 18:05 tarihinde demiş ki: Diğer insanları aşağılamak conconluk olmuyor mu peki, burjuvalık olmuyor mu peki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting insanına bağlı.şu anda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar