Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim anlamadigim nasil 2 healthstone verebildigin her oyuncuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Valla HS filan yok bizde bandaj spora devam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende genelde lucide hp problemi yasıyorum yani mtyi healölerken kendini unutoyor insan :) ama malum mt healer olunca hs veren bol oluor :) saolsun athe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Lucifron Animasyon Muhteşem anlatılmış, çok basit ve sade.. not: umarım daha önce yazılmamıştır, bıktım Luci taktiklerinden okumadım da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 obaaa verilmişti çok önceleri baya sağlam taktik :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 said: benim anlamadigim nasil 2 healthstone verebildigin her oyuncuya talentle hs artiyor 1440 falan oluyor 1200 yerine bu ikisi ayni anda aliniyordu cantaya yanlis hatirlamiyorsam(tabii bundan bahsediyorsan :) yoksa soulstone acisindan cinnet gecirtecek bir durum herkese 2 hs ) luci cok kil paso decurse yaptiriyorlar bize druidlere aoe decurse gelsin bende luciye vurmanin zevkini yasamak istiyorum :( [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 17:27 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hehe sen bi tek luciye vuramıyoron ya biz healerlar ne yapak :) işimiz gucumuz heal basmak. insan arada bir ohhhh be crit caktım hede bossa veya trashe demeyi özlüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben mi dedim hunteri birak priest ac diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 evet ulen sizler dediniz yoksa mis gibi dertsiz tasasiz yasiyip gidiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @ad3m şş, çaktırma.. paticik'ten görmüştüm bende o linki zate :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hunteri biraktigim güne lanet olsun aynen ya, aranmisim ben autoshoot a alip gidip film falan izliyo hunterlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bi mage aralıksız decurse atıcak siz dispel değil, hatta şöleki o mage sizin partyi dispelliycek sadece bırakın diğer geallerlar ve mageler arada bi raid'ın geri kalanını dispellesin, druidlerinis restoysa basıcak innervate'i ohh full mana yine iciceksiniz major manaları gelicek 1200 mana, e o kadar mana yeter elbet, cok cok vuran bi amca değil kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 iki hs olayı şöle oluyo bi major bide greater falan veriyosun healtstoneları o zaman oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 3 taş bile tasınabılıyor,birincisini 1200,diğerini 1320,ensonuncuyuda 1440 talentli olan locktan alın:)özellikle boss zamanları süper oluyor savas uzunsa,ragnada mesela 2 adet rahat kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar