Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Ben geliyorum, var mı daha ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kim ne derse desin çadırda sevişmek gibisi yok arkadaşım. ve beni duyuyorsan! gecenin bir vakti çadırımın üstüne düşen çocuk! senin yüzünden o yağmurda çıkıp çadır tamir etmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 3-5 tane taşı farketmeyerek üzerine çadır kurmak pek bir şahane oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 head, eviniz yokmu arkadaşım? varsa,evde mis gibi tütsüyle,leoplarlı çarşafla,kırmızı ampulle sevişmek varken,90 derece güneş altında taşların üstünde sıcakta duş alamayacaın bi yerde,akşam soukta sabahy sıcakta iğrenç yamur altında sevişmekten zevk alıyosan,hmm,cümleyi bitiremedim,garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 boş ev bulamama sorunu gençlik günlerimizi yiyip bitirmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 him ve deftones duydum dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 @ xaenin; ha bide gay metal demişim, sen 4 sayfa boyunca kavga etmişsin kendi kendine :) Elemanın "kızlar çok canımı yaktı" diye gay olduğunu duymuştum. Evet yani müzikten anlamıyorum. Solistin cinsel tercihlerinden haberdar olmadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar