agrian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 her sene güya gelio baba gruplar...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nası metalica sux ya, no leaf clover forever.orcehstral metal löl. yav s&m 99da cıktı st angera bak allahaskına nasıl dinliosnz siz, bildigin nu-metal dedikleri şey işte adamlar bile inkar etmio ama burada bi eleman cıkıo duymuş bi yerlerden dio..)) cok hoşsunuz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 her yıl baba gruplar gelıo zaten mi???? korn offsprıng cure cardıgans yetmedımı cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 metallica gelse koşa koşa gitmicek mısın yoksa onlar artık nu-metal suks mu dıceksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 rock'n coke'a kötü fest diyenler bunun gibi bir festivalde daha önce kaç kere bulundular sormak istiyorum. bir de o fiyata o grupları izlemenin başka yolu varsa söylesinler öyle yapalım. bok atmak kolay tabi. yok rock'n rap, dinle'n kork. gerçekleri görün biraz başarılar ortada. bir daha cure'u nerde görüceksin ya. ayağına kadar gelmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 the cure yi kim getire bilirdi ki yada bir kornu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya getirmesinin yanında bir de bütün bu grupları 3 gün boyunca sadece 80 liraya izliyosun. onun dışında içerde bi dünya etkinlik var ve ayrıca yemek fiyatları da aşırı pahalı falan değil cebe uygun fiyatlar. her sene daha iyiye gidiyo bence bu sene daha da güzel olucak. hele metallica falan gelirse zaten kimsenin festivala atabileceği laf kalamaz artık. koymuşum nu-metaline adamlar 90 milyon albüm satmış yaşayan bir efsaneler, gebermeden önce canlı izlemek inanılmaz olur herelde. düşünmesi bile heyecan veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu sene kadar güzel olmaştı bu festival tamda askerde oldugum dönem izin bile istedim festival için hazır istanbulda askerlik yapıyoruz ama izin vermediler işte ve kös kös oturum tv karşısında izledik gösterdikleri kadar orda donuma kadarda ıslansa idim çamurdada uyusa idim gelen kişiler için değerdi kesinlikle .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tüh üzüldüm senin adına bu sene kacırmassın artık. aslında bu sene de yine yagmur yagsa keske. en azından biraz serinliyoruz, bi ara dondugumuz da oldu tabi :) ve insanlar yagmuru gorunce kacıyo biraz rahatlayıp içerilere dalabilyosun güzel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 öyy simdi custodemle, spideele, malkavianla, babacum mostorsla ve zaugna khaldunla geçen harika rock'n'coke seysini hatirladim az mi eglenmistik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tamam dagilin, ben gelicem sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 metallica gelse velvet revolver gelmez. aradan biri cristina aguilera demiş, şaşırmış o zaten. muse gelmez. metallica gelirse yanına ya queen of the stone age gelir yada rhcp gelebilir ama bütce ikisini kaldırırmı bilmem. ana grup ile dengeleyeci grup olarak dusunun bu festivali. onu bunu bırakın kimse u2 gelsin dememiş. u2 gelse şöyle de yanına az pişmiş bir greenday yada lp gelsin dicem ama lp dagıldı gibib işi. habire haberler cıkıyo. sonuc olarak bu sene ben gene kım gelirse gidecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ne zamn açıklancak kimlerin gelceği? bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kimlerin gelceginn aciklanmasina daha 3 4 ay var ama benm etrafdan duyduguma gore limp bizkit veya the killers gelmesi kesinmis birde almanyada calan bir turk grubu the ziyaa kesin geliyomus herkes bu gruba dikkat edilmesini soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arcade fire gelsin ulan ! ee bir de white stripes hem iki kere yazmışlar ankete zaten gelsin artık ! muse gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yamğuur eğlenceli bişi bence,6 kişilik çadırın içine 145 kişi girmekte eğlenceli,o 14 kişinin rüzgardan hep hobbbaa diye bağrımşmasıda eğlenceli,aradan bir gnülüünün(çadır sahibvi) cıkıp yıkılmakta olan caıdırı sağlamlaıştırmasıda eğlenceli,çamur adamlık yapmak eğlenceli. yağmur iyi ya. sırt ağrısı fln kötü oluyr ama souk souk tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 horultu da kötü tabi, cadırlar ses yalıtımı saglamadıgı için gök gürültüsü ile yagmur mu gelicek yoksa aslan kapıya dayandı o mu kükrüyo pek anlasılmıyo. bi de yagmurda o camurun ayakkabıların altında 20 cm lik taban olusturmasa güzel olucak çünkü yürüyemiyoruz. bi kere de elemanın biri sabah biriyle konusuyodu "ulan ib..nin biri butun gece horladı hiç uyku uyuyamadım" x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hmm genelde dier cadırlardan gelen başka türlü sesler uyumamızı engelliyor,o tabanalri engelleme yolu poşettir tabiki. yada sağa sola tekme atar gibi ayaını savurmaktır bu sürede ayakkabın fırlarsa cok kötü olrusun o ayrı yan çadırdan gelen bir ses,rock istranbul 2005: -kilotumu verin,kilotum nerdae!çikarmayi biliyonuz bulun bana kilotumu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 delimanyak capkinin söyledigi grup alev olabilir mi? bide rock n coke aciklamadan çok önce olabilecek denen gruplarin official sitesine bakarsan görebilirsin 1 ay sonra fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 him gay metal degil arkadaslar adaminda gayet guzel bir sevgisili var bilmeyenlere duyuruluyr kotulemelere gitmiyelim hernekadar dinlemesenizde laf etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 love metal diyelim o zaman? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 diyelim o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 -kilotumu verin,kilotum nerdae!çikarmayi biliyonuz bulun bana kilotumu! ahah süpermiş 3-4 çadırdan birinde sallantılar oluyodu gece, doğrudur yani :d ayrıca 2005rnc'ta ctesi sabahı yağmuru çamuru gören bi abimizin allah kitap küfürleriyle uyanışımı hatırladım şimdi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 anlamak lazım gencleri evlerinde rahat sevisemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @nindalf en ucuza gelecek gruplardan biri queens of the stoneage zaten. adamlar turneleri için barlarda konser veriordu.(artık ne kadar konserse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar