Matis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 fenomen lafın çok yüzeysel kaldı! neye göre, kime göre fenomendir?
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben adımı bi kerede söleyen insan evladıyla karşılaşamadım.. -eralp -eray ? -eralp -erol ? -hay...
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 evet benimde adım erdem. şöyle oluyor; -adın ne? -erdem -peki. benim tanışma dialoglarım neden olaylı değil lan!
perfi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bosver ya gecer oda pokemon davasina gittik bizde -adin ne ? -aras -hani pokemon var ordaki paras ? diye sacma sapan seyler , her isme bisey bulurlar ya pokemon un kalktigina sukrediyorum ya :)
perfi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hm birde adimi anlamiyolar onu unutmusun araz alaz tarzi seyler uretiyolar
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bence hıc takma.benım adım seren ve erkeğim.ismimi de babamın koyması oldukça ılgınc ve yıllarca kız ısmı hede hödö dalga gecıldı ama hıcbırıne kulak asmadım.sadece gül ve geç,eğer öfkelendiğini hissederlerse daha çok üstüne geliceklerdir.sen hiç ağızını açma sadece gül ve geç.
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istesen de ismini değiştiremezsin lakin medeni hukuk a göre ismin iğrenç, aşağılayıcı, komik düşürücü bir nitelikteyse ancak değiştirmek için başvurabilirsin.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 takma kafana hiç önemli değil.. hakkaten çöp kutuma osman adını koydum diyenin ağzına çaksana bir tane.
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 -meraba ben özgün -özgür? -özgün n ile -özgür işte -... veya -özgün? -özge -komikmisin sen -evet ehi ehi -tamam hadi görüşürüz
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 daha neler, özgün erkek adi özgün erkek benim adimda yımışak ge kavgası var
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 muhallebi kaşınma. özgün yüniseks bir isim tabi bu gey ismi olduğu anlamına gelmiyor tenks
havok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim ismimde alper.bazı yerlerde özellikle biyerde işlem yaptınız kağılara geçirirken ismimi alper yerine ayfer yazıyolar.mallar birden erkeği bir iki harf hataylan karı yapıyolar boğazlayasım geliyo valla:)
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 soyadım "tanyeli" ve bunun üzerine yapılabilecek geyikleri varın siz düşünün... eski bir kız arkadaşımın soyadı da "döl" dü. kızın, soyadını söylemek zorunda kaldığı durumları kafanızda canlandırın... [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 14:59 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 soyadını değiştirebilir çünkü tiksinti verici ve gülünç. Fakat soybağını reddetmiş oluyor sanırım emin değilim ve yarın sınavım var çalışiym bu konuyu :D
havok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oooffff baya ağır bi soyadmış o allah kolaylık versin ona ne diyim...
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 -adin ne? -ogün -hangi gün? kikiki valla nerdeyse her tanistigim insan o epriyi yapio ama seviom yinede ismimi... nebula da gm ismimi osman yapmisti benim suçum yok valla :)
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 soy adım "delibay" :) ama şimdiye kadar nerdeyse hiç lay eden olmadı, düşünüyorumda bazen soy adım delibay olmasaydı başka bir arkadaşımın olsaydi bazen takılırdım ona :) ama benle hocalar harici olmadı hocalarda bazen akıllı bay fln diyolar bende bastıra bastıra delibay hocam diyorum :)
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim ismim süper ama r'leri söyleyemiyorum hadi bakalım :d ayrıcana dua edin isminizin melikegülsu bertunç toybars falan olmadığına :D
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 adım alican milletin yaptığı iğrenç geyikler oluyo tabi haliyle seviom ama adımı. ali dieni keserim...
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bazi insanlar o kadar boş ki insanların zaatleri ile dalga gecmekden arz alırlar. onlar acaip bi duygu bizim insanımız empati yapamıyor. başkalarının yerıne kendını koyp ah buna boyle dedim üzülür mü üzülmez mi diye düşünemiyor bu nedenle her kelimelerinde insanı kırmak olay olsa gerek...
Razu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 -adın ne? -cansın -cansın gotun yansın :/
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 benim adım da yavuz. ilkokulda "yavuz havuz domuz!" gibi alakasız bir üçgene mahkum etmişti arkadaşlarım beni. ama sadece ilkokulda. hohaha osman.
Öne çıkan mesajlar