Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adım osman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bosver ya gecer oda

pokemon davasina gittik bizde

-adin ne ?
-aras
-hani pokemon var ordaki paras ?

diye sacma sapan seyler , her isme bisey bulurlar ya
pokemon un kalktigina sukrediyorum ya :)
Mesaj tarihi:
bence hıc takma.benım adım seren ve erkeğim.ismimi de babamın koyması oldukça ılgınc ve yıllarca kız ısmı hede hödö dalga gecıldı ama hıcbırıne kulak asmadım.sadece gül ve geç,eğer öfkelendiğini hissederlerse daha çok üstüne geliceklerdir.sen hiç ağızını açma sadece gül ve geç.
Mesaj tarihi:
benim ismimde alper.bazı yerlerde özellikle biyerde işlem yaptınız kağılara geçirirken ismimi alper yerine ayfer yazıyolar.mallar birden erkeği bir iki harf hataylan karı yapıyolar boğazlayasım geliyo valla:)
Mesaj tarihi:
soyadım "tanyeli" ve bunun üzerine yapılabilecek geyikleri varın siz düşünün...

eski bir kız arkadaşımın soyadı da "döl" dü. kızın, soyadını söylemek zorunda kaldığı durumları kafanızda canlandırın...

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 14:59 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
-adin ne?
-ogün
-hangi gün? kikiki

valla nerdeyse her tanistigim insan o epriyi yapio ama seviom yinede ismimi...

nebula da gm ismimi osman yapmisti benim suçum yok valla :)
Mesaj tarihi:
soy adım "delibay" :) ama şimdiye kadar nerdeyse hiç lay eden olmadı, düşünüyorumda bazen soy adım delibay olmasaydı başka bir arkadaşımın olsaydi bazen takılırdım ona :) ama benle hocalar harici olmadı hocalarda bazen akıllı bay fln diyolar bende bastıra bastıra delibay hocam diyorum :)
Mesaj tarihi:
bazi insanlar o kadar boş ki insanların zaatleri ile dalga gecmekden arz alırlar. onlar acaip bi duygu bizim insanımız empati yapamıyor. başkalarının yerıne kendını koyp ah buna boyle dedim üzülür mü üzülmez mi diye düşünemiyor bu nedenle her kelimelerinde insanı kırmak olay olsa gerek...
  • Yeni Oluştur...